Secventa dintr-un film genial, ce face cu un extraordinar talent demonstratia folosirii malefice a mass-mediei de catre Guvernul Planetar din umbra… se mai impune doar CONCLUZIA, (care scopul acestei manipulari ?):

De la noi porneste teroarea care a cotropit totul. Avem n slujba noastra oameni din toate orientarile si din toate doctrinele: restauratori de monarhii, demagogi, socialisti, comunisti si tot soiul de utopisti. Am nhamat pe toata lumea la lucru: fiecare sapa hotart la locul lui ultimile ramasite ale puterii si, fara sa-si dea seama ce face, se sileste sa darme tot ce mai sta n picioare. Toate Statele, n urma acestor uneltiri abile, cer liniste, sunt gata sa jertfeasca totul pentru pace, dar noi nu le vom da pace atta timp ct ele nu vor recunoaste deschis si cu umilinta Guvernul nostru Suprem.Protocoalele Inteleptilor Sionului

Recunoasterea autocratiei noastre poate sosi si nainte de suprimarea Constitutiei, daca popoarele, obosite de neornduielile si caracterul usuratic al conducatorilor lor, vor ajunge sa strige: “Alungati-i si dati-ne un rege universal, care sa ne poata uni pe toti si sa distruga cauzele nentelegerilor noastre: granitele natiunilor, religiile, calculele Statelor; un rege care sa ne dea acea pace si acea siguranta pe care nu o putem obtine de la conducatorii si reprezentantii nostri.

Stiti foarte bine ca, pentru a face posibile asemenea dorinte, trebuie sa tulburam n asemenea mod nentrerupt, n toate tarile, legaturile dintre popor si guvern pentru a ajunge sa obosim ntreaga lume prin dezbinare, dusmanie, ura si chiar prin martiraj, foamete, raspndirea bolilor, pentru ca crestinii sa nu vada alta scapare dect aceea de a recurge la suveranitatea noastra absoluta si ntreaga.

Daca dam poporului timp sa rasufle, momentul prielnic nu va veni poate niciodata.Protocoalele Inteleptilor Sionului

Astfel, morala crestina, intemeiata pe credinta in Dumnezeu si Ordinea Lui (pedeapsa si rasplata potrivit actiunilor fiecaruia), este inlocuita cu

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares