Motto:Incercarea de reducere la tacere a cuiva este intr-un fel un omagiu, fiind o recunoastere a faptului ca argumentele sale nu pot fi nici contrazise si nici imposibil de ignorat“. – John Bryant

De ceva vreme, site-ul meu este atacat constant, de catre persoane necunoscute, acest lucru avand drept rezultat (in urm cu cteva sptmni) blocarea siteului prin atingerea limitei de trafic pe care am primit-o prin bunavointa celor de la Altermedia Stiri, care imi gazduiesc domeniul. Problema se pare ca a fost rezolvata temporar, dar ii avertizez pe aceasta cale pe cei care urmaresc blocarea site-ului (si implicit accesul la articole) ca ii voi actiona in judecata cand voi afla identitatea lor.

Am fost si sunt un om deschis oricaror discutii, am lasat liber accesul vizitatorilor la comentarii, tocmai din dorinta unor dezbateri in conditii de egalitate. Atacatorii mei trebuie sa inteleaga ca c actiunile lor de “punere pe butuci” a acestui site nu le vor rezolva problemele i nici nu tin loc de argumente in raport de coninutul articolelor i opiniilor publicate pe aceast pagin.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *