Detractorilor mei…

Motto:Incercarea de reducere la tacere a cuiva este intr-un fel un omagiu, fiind o recunoastere a faptului ca argumentele sale nu pot fi nici contrazise si nici imposibil de ignorat“. – John Bryant

De ceva vreme, site-ul meu este atacat constant, de catre persoane necunoscute, acest lucru avand drept rezultat (in urmă cu câteva săptămâni) blocarea siteului prin atingerea limitei de trafic pe care am primit-o prin bunavointa celor de la Altermedia Stiri, care imi gazduiesc domeniul. Problema se pare ca a fost rezolvata temporar, dar ii avertizez pe aceasta cale pe cei care urmaresc blocarea site-ului (si implicit accesul la articole) ca ii voi actiona in judecata cand voi afla identitatea lor.

Am fost si sunt un om deschis oricaror discutii, am lasat liber accesul vizitatorilor la comentarii, tocmai din dorinta unor dezbateri in conditii de egalitate. Atacatorii mei trebuie sa inteleaga ca că actiunile lor de “punere pe butuci” a acestui site nu le vor rezolva problemele și nici nu tin loc de argumente in raport de conținutul articolelor și opiniilor publicate pe această pagină.

 • Mon

  Vai, Mihai!

  Ma dezamagesti!
  Cum de nu constientizezi ca nimic nu e intimplator, si faptul ca blogul a fost pe butuci e o consecinta a karmei cumplite pe care ti-ai facut-o, indraznind sa comentezi actiunile pline de intelepciune ale Celui De-al Doilea Dupa Iisus, inteleptul si eliberatul de tip Bodaca, Gregorian Bivolaru!
  Ai indraznit sa-l numesti ‘Gurul sexului’!
  Fii atent, daca nu-ti bagi mintile-n cap, urmeaza sa-ti ‘perzi’ carisma!

 • dexter

  cine sa fie, decât piticul porno ciprian fodor, un incult cu ego-ul la ceruri, desigur la cererea pedofilului din suedia.

 • Nu cred ca a fost Fodor. E cineva care si-a disimulat ip-ul prin cel putin doua routere. Cineva care cunostea vulnerabilitatile variantei mele de wordpress si care s-a folosit de un “backdoor” (s-a logat cu un user si o parola ce functioneaza din “eroarea” programatorilor) si a atasat la un programel un alt programel care imi dadea cam 20.000 ping-uri pe zi, si care erau receptionate ca accesari si imi mancau banda… cam asta mi s-a explicat ca s-a intamplat.

 • Pitbull Cta

  Hai sa vedem jumatatea plina a paharului: panica produsa de mr. Rapcea in randul zdrentelor emanate din canalele colectoare securisto-muisto-etceteriste este cel mai bun feedback, deci…la mai mareeee!;) Sincer, nu citeam blogul, dar dupa faza asta ma abonez la newsletter, sincer!:))

 • Mon

  Eu nu cred ca sunt serviciile discreto-securisto-reptiliene, pentru ca ei au metode mai profesioniste de a face pe cineva sa taca, daca chiar vor.
  A existat un caz similar, in care s-a incercat inchiderea saitului exmisa prin aceleasi metode.
  Nici eu nu cred ca e Fodor, nu pentru ca n-ar vrea sa inchida blogul, ci pentru ca nu cred ca stie s-o faca.

 • micul auriu

  draga Mihai,

  dar tu nu te gandesti deloc la consecintele cumplite pe care criticile tale la adresa maestrului le au atat asupra ta,cat si asupra celor pe care-i ,,ispitesti” cu indoielile tale?maestrul nostru ii tine pe toti discipolii sai intr-un clopot de lumina dumnezeiasca,care-i protejeaza de interferentele cu planurile diabolice.dar daca unul ca tine sadeste indoiala in sufletele lor curate,atunci se pot crea brese in aceasta bariera luminoasa,si chiar unii dintre discipoli pot pierde increderea in maestrul spiritual si in calea regala care este MISA.oare nu te gandesti la cate vieti in conditii inferioare de existenta vei avea,ptr ceea ce faci acum?
  cum poti tu sa-l numesti pe Grieg,,,gurul sexului”?cum te lasa inima sa arunci cu noroi in Acela care este,ptr noi,un Avatar,o incarnare perfecta a Constiintei Supreme?

 • GIGI

  Misanii nu au deloc fantezie, asa cum spunea si guru despre masoni.
  In Danemarca exista doua site-uri (http://www.bhoga.dk si exnatha.dk) a unui fost cursant care a avut aceleasi incercari. Este unul caruia stoenelu minciunelu i-a pus mana pe o propietate, o casa mare, fosta ferma la 50km de Copenhaga. Acum se judeca cu natha, si omu’ are banii blocati in casa aia.
  Se vede acelasi stil.
  Pitbull Cta are dreptate, faptele lor disperate arata ca le-a intrat morcovul….