n nesfrita ncercare de a fabrica “tulburri mintale” din fiecare activitate uman, industria de psihiatrie lanseaza acum cea mai ridicola boala inventata pana azi: tulburarea alimentaiei sntoase!

Nu este o gluma: dac va orientati spre o alimentatie sanatoasa, sunteti “bolnavi mintal” i, probabil, aveti nevoie de un fel de tratament chimic care implic puternice medicamente psihotrope.Ziarul The Young woman eating bowl of saladGuardian relateaza ca “fixatia pentru o alimentaie sntoas poate fi un semn de tulburare psihic grav” i merge pana la a pretinde ca aceast boal “este numita orthorexia nervosa- care nseamna, din latina , nervozitate generata de obsesia hranirii corecte. ”

Dar ei nu pot s-o numeasca doar “tulburare nervoasa a alimentaiei sntoase”, pentru c nu suna suficient de stiintific.Astfel o traduc n limba latin , pentru ca sun mai inteligent (chiar daca nu este).Pe acelasi sistem au aparut si numele altor boli; medicii le descriu simptomele si apoi le traduc in latina –osteoporosis/ osteoporoza nseamn “oase cu guri n ele”.

Revenind la aceasta boala fabricata- “orthorexia” , The Guardian continua: “Orthorexicii au de obicei reguli rigide n privinta alimentatiei.Refuzul de a se atinge de zahr, sare, cafeina, alcoolul, gru, gluten, drojdie, soia, porumb i produse lactate alimente este doar nceputul unor restricii din dieta lor.Orice alimente care au venit n contact cu pesticide, erbicide sau care conin aditivi artificiali, de asemenea, sunt excluse. ”

In concluzie, omul care ncearc s evite produse chimice, produse lactate, soia si zahar are probleme de sntate mintal?Se pare ca da, conform acestor experi.Dac aveti grij sa evitati pesticidele, ierbicidele i ingrediente modificate genetic, cum ar fi soia i zahrul, este ceva in neregula!

Dar ati observat ca hranirea cu junk food [hrana nesanatoasa] se presupune a fi “normala”? Dac mncai alimente prelucrate si pline de chimicale sintetice, asta e un semn bun de sanatate mintala.Bolnavii mintali sunt cei care aleg alimente organice, naturale.
The Guardian merge chiar la extrem spunand ca: “obsesia privind alimentele ” bune “i ” rele ” poate face ca ortorexicii sa ajunga subnutrii.”

Fii atenti cata lipsa de logica este n aceste afirmatii! Cei care consuma alimente “bune” pot ajunge la malnutriie!Despre alimentele nesntoase se presupune ca furnizeaza, probabil, toate elementele nutritive de care avei nevoie.Nu e de mirare de oameni sunt att de bolnavi azi: mass-media centrala le spune c, consumul de alimente sntatoase este o tulburare mental care va cauza malnutriia!

Poate v ntrebati de ce ii ataca pe cei ce prefera sa manance sntos..Oameni ca Dr. Gabriel Cousens pot s v spuna de ce: Pentru ca un nivel crescut de contientizare mintala si spirituala este posibil numai cu ajutorul unei diete sanatoase, cu alimente naturale.
Hranirea cu alimente nesanatoase te indobitoceste si te face usor de controlat si supus.Literalmente se joaca cu mintea ta, iti sunt amortite simturile cu MSG, aspartam i extract de drojdie.Oamenii care subzist pe produse alimentare nesanatoase- junk food- sunt docili i i pierd rapid capacitatea de a gndi pentru ei nii.Ei cred tot ceea ce se spune la TV sau ce spun cei n poziii de aparenta autoritate, nu le pun aciunile la indoiala si nici nu vad ce se ntmpl cu adevrat n lumea din jurul lor.

n contrast cu acestia, oamenii care mananca alimente sanatoase- cu toate elementele nutritive nc intacte, care ntresc sntatea – ncep s-si trezeasc mintea i spiritul.In timp, ei ncep s pun n discuie lumea din jurul lor i sa fie preocupati de subiecte cum ar fi comunitatea, natura, etica, filosofia i imaginea de ansamblu a lucrurilor care se intampla in lume.Ei devin “contienti” i pot ncepe sa vada realitatea.

Acesta, desigur, este un pericol imens pentru cei care conduc societatea noastra bazata pe consum deoarece consumul e bazat si alimentat de ignoran combinat cu sugestibilitate.

Pentru ca oamenii s cumpere orbete alimente, medicamente, asigurri de sntate i bunuri de larg consum, e nevoie ca funciile superioare ale creierului lor sa fie amortite, blocate.Preparatele nesanatoase, pline de substane chimice toxice reusesc sa faca asta cu succes.

De ce credeti ca alimentele procesate rmn in componenta de baza a meselor oferite in scolile publice, spitale i nchisori?Aceste alimente dezactiveaza constiinta i ii mentine pe oamenii axati pe tot ce se serveste: TV, violena, frica, sport, sex i aa mai departe.

Dar viaa ca zombie este, ntr-un fel, destul de “normala” n societatea de astzi, deoarece att de muli oameni o traiesc.

Dac dorii s fiti creativi si sa urmai exemplul experilor n domeniul sntii, care continua sa inventeze noi boli i afeciuni fictive, verificati popularul meu motor de cautare a bolilor inventate, unde va puteti inventa propria dvs. boala cu un simplu clic de buton!Il vei gsi la:

http://www.naturaln ews.com/disease- mongering- engine.asp

Preluare de pe http://www.infowars.com

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *