ntr-o ar peste care frica se aterne pe oameni din ce n ce mai solid, ca o mzg greoas, ceea ce s-a petrecut astzi n faa sediului Ambasadei SUA din Bucureti, str. Batite, poate fi perceput ca un du rece, administrat cu furtunul sub presiune al pompierilor.

Astzi am cutat s splm frica de pe romni, de pe sufletele lor. n jumtate de or de discursuri, reprezentanii ultimelor ONG-uri din Romnia ne-angajate politic, au lansat prin microfonul i boxele Asociaiei Vicitmelor Mineriadelor ndreptate acuzator ctre cldirea Ambasadei SUA, mesajul dur al demnitii romneti:

AMERICANI ! LUAI-V COMUNITII EVREI ACAS !

De ce vorbim de fric ?! Pentru c pretutindeni aciunea noastr a provocat aceeai reacie: FRICA FA DE ACTUALII STPNI AI ROMNIEI.

ncepnd cu unii aa-zii „ziariti independeni” care pn mai ieri susineau mesajul romnesc i identitar al AVMR de condamnare a crimelor comunismului, i n special de tragere la rspundere a celor vinovai de Mineriad.
Continund cu reprezentanii Primriei i Jandarmeriei, care ar fi fcut orice s mpiedice un miting de protest mpotriva comunismului – la 20 de ani de la „revoluie” i taman n faa ambasadei celei mai mari „democraii”…
i sfrind cu mass-media care transpir de fric numai la auzul sintagmei „comunist-evreu”, pe deasupra i cetean american (recte Tismneanu) !

Am fost avertizat s nu scriu, s nu particip, s nu respir mcar despre/la un astfel de miting, care distruge tot ceea ce au creat alii/arunc n derizoriu efortul de ani de zile/decredibilizeaz/c mi distrug viitorul/cariera/viaa rostind n public cuvntul magic COMUNIST-EVREU, i alte bla bla blauri mari i umflate care ascund un singur adevr. Mare.

LE E FRIC. Frica de dubla identitate a evreului (devenit cetean american) Tismneanu, cu cea a actualului ambasador SUA. Interesul de a pstra aceiai protagoniti de mucava pe scena „luptei mpotriva comunismului”, care de 20 de ani nu a dus nicieri. Frica de a lega numele „preedintelui tuturor romnilor” Traian Bsescu, de eecul lamentabil al procesului comunismului.

Nu m ateptam la reacii favorabile din partea americanilor. Au ajuns cea mai urt naie de pe planet datorit rzboaielor nedrepte pe care le poart pe unde le comand interesele stpnilor Americii. Paranoici, defensivi, arogani. Ne dau lecii de democraie acolo unde nu e cazul (paradele homosexuale, iganii i halowenul), dar se fac c nu observ mafia neo-comunist, genocidul prin nfometare mpotriva populaiei, deznaionalizarea forat i multe altele. Ne bag n tot felul de rzboaie nedrepte, ne asmut mpotriva vecinilor notri srbi (crora le-au distrus ara), susin genocidul evreiesc n Fia Gaza, i acord cetenie american lui Tismneanu, ba l mai cadorisesc i cu distincii profesorale, legitimnd n faa opiniei publice onorabilitatea i competena acestui „istoric” al comunitilor.

De ce este ultimul miting n faa ambasadei SUA !? Pentru c aceasta nu mai suport atta „apropiere” de romni i Romnia. Dup ce a isterizat o lume ntreag cu fantomaticul „rzboi mpotriva terorismului”, dup ce i-a transformat sediile ambasadelor sale n ghetouri securizate cu parapete de beton i srm ghimpat, SUA i mut ambasada. Unde ?! n Pipera, vis-a-vis de reedina din Aleea Privighetorii a Ioanei Bsescu…

n condiiile n care memoriul nostru nu a primit nici un rspuns din partea d-lui ambasador GITENSTEIN, acesta ne-catadicsind nici mcar s ne primeasc n audien, m ndoiesc c n viitor ne va auzi din fundul buncrului de 40.000 metri ptrai al noii ambasade SUA, cnd construcia va fi gata. Asta dac nu cumva i vor muta Ambasada pe un teren mai sigur, eventual n SUA.

Mihai Rapcea

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *