Într-o țară peste care frica se așterne pe oameni din ce în ce mai solidă, ca o mâzgă grețoasă, ceea ce s-a petrecut astăzi în fața sediului Ambasadei SUA din București, str. Batiște, poate fi perceput ca un duș rece, administrat cu furtunul sub presiune al pompierilor.

Astăzi am căutat să spălăm frica de pe români, de pe sufletele lor. În jumătate de oră de discursuri, reprezentanții ultimelor ONG-uri din România ne-angajate politic, au lansat prin microfonul și boxele Asociației Vicitmelor Mineriadelor îndreptate acuzator către clădirea Ambasadei SUA, mesajul dur al demnității românești:

AMERICANI ! LUAȚI-VĂ COMUNIȘTII EVREI ACASĂ !

De ce vorbim de frică ?! Pentru că pretutindeni acțiunea noastră a provocat aceeași reacție: FRICA FAȚĂ DE ACTUALII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI.

Începând cu unii așa-ziși „ziariști independenți” care până mai ieri susțineau mesajul românesc și identitar al AVMR de condamnare a crimelor comunismului, și în special de tragere la răspundere a celor vinovați de Mineriadă.
Continuând cu reprezentanții Primăriei și Jandarmeriei, care ar fi făcut orice să împiedice un miting de protest împotriva comunismului – la 20 de ani de la „revoluție” și taman în fața ambasadei celei mai mari „democrații”…
Și sfârșind cu mass-media care transpiră de frică numai la auzul sintagmei „comunist-evreu”, pe deasupra și cetățean american (recte Tismăneanu) !

Am fost avertizat să nu scriu, să nu particip, să nu respir măcar despre/la un astfel de miting, care distruge tot ceea ce au creat alții/aruncă în derizoriu efortul de ani de zile/decredibilizează/că îmi distrug viitorul/cariera/viața rostind în public cuvântul magic COMUNIST-EVREU, și alte bla bla blauri mari și umflate care ascund un singur adevăr. Mare.

LE E FRICĂ. Frica de dubla identitate a evreului (devenit cetățean american) Tismăneanu, cu cea a actualului ambasador SUA. Interesul de a păstra aceiași protagoniști de mucava pe scena „luptei împotriva comunismului”, care de 20 de ani nu a dus nicăieri. Frica de a lega numele „președintelui tuturor românilor” Traian Băsescu, de eșecul lamentabil al procesului comunismului.

Nu mă așteptam la reacții favorabile din partea americanilor. Au ajuns cea mai urâtă nație de pe planetă datorită războaielor nedrepte pe care le poartă pe unde le comandă interesele stăpânilor Americii. Paranoici, defensivi, aroganți. Ne dau lecții de democrație acolo unde nu e cazul (paradele homosexuale, țiganii și halowenul), dar se fac că nu observă mafia neo-comunistă, genocidul prin înfometare împotriva populației, deznaționalizarea forțată și multe altele. Ne bagă în tot felul de războaie nedrepte, ne asmut împotriva vecinilor noștri sârbi (cărora le-au distrus țara), susțin genocidul evreiesc în Fâșia Gaza, îi acordă cetățenie americană lui Tismăneanu, ba îl mai cadorisesc și cu distincții profesorale, legitimând în fața opiniei publice onorabilitatea și competența acestui „istoric” al comuniștilor.

De ce este ultimul miting în fața ambasadei SUA !? Pentru că aceasta nu mai suportă atâta „apropiere” de români și România. După ce a isterizat o lume întreagă cu fantomaticul „război împotriva terorismului”, după ce și-a transformat sediile ambasadelor sale în ghetouri securizate cu parapete de beton și sârmă ghimpată, SUA își mută ambasada. Unde ?! În Pipera, vis-a-vis de reședința din Aleea Privighetorii a Ioanei Băsescu…

În condițiile în care memoriul nostru nu a primit nici un răspuns din partea d-lui ambasador GITENSTEIN, acesta ne-catadicsind nici măcar să ne primească în audiență, mâ îndoiesc că în viitor ne va auzi din fundul buncărului de 40.000 metri pătrați al noii ambasade SUA, când construcția va fi gata. Asta dacă nu cumva își vor muta Ambasada pe un teren mai sigur,  eventual în SUA.

Mihai Rapcea

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares