Demnitate nationala

SCRISOARE  DESCHISĂ

Romania nu este Gaza !

Excelenței  Sale,

Domnului  SHIMON  PERES

Președinte al  Statului   ISRAEL

Ne adresăm Excelenței Voastre, în numele celor pe care îi reprezentăm,  precum și a celor aproape două milioane de martiri ai Neamului, uciși fără judecată de  temuta Securitate, în trecutul încă proaspăt al memoriei naționale.

Excelență,

După cum bine cunoașteți, comunitatea mozaică din România trăiește și muncește în bună pace, chiar dacă istoria acestor meleaguri a fost zbuciumată, plină de controverse  și de multe ori sângeroasă. Prezența Excelenței Voastre în țara noastră reprezintă un prilej pentru noi, de a încerca să clarificăm împreună, sincer și deschis, “activitatea” unor evrei-comuniști în epoca postbelică din România (Al Doilea Război Mondial).

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea României de către trupele sovietice, având ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei și a Ținutului Herța,  precum și preluarea puterii locale de către evreii-comuniști. Este o lovitură grea, pe care românii au simțit-o în suflet, și totodată începutul ofensivei comuniste împotriva  Țării și a Neamului Românesc.

23 august 1944 – România era “eliberată” de Armata Roșie și “ocupată” de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că la instalarea  prin forță a comunismului, coreligionarii d-vostră, au avut un rol preponderent și  condamnabil din punct de vedere istoric ! Componența de peste 90% a evreilor-comuniști, printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt komisari sovietici de etnie mozaică) veniți în România pe tancurile rusești, a însemnat scufundarea Țării în întunericul celor 45 de ani de teroare roșie comunistă.

După fatidicul an 1944, spirala istorică a suferinței românești a crescut inexorabil, atrăgând în ea zeci de milioane de români deportați, uciși, închiși în temnițele comuniste, privați de cele mai elementare drepturi în lagărul comunist. Întregul popor român a fost martirizat, deviat de la cursul său istoric firesc, amputat prin distrugerea unei întregi generații de intelectuali și înlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunistă, a căror influență este prezentă și continuă și în ziua de astăzi.

Excelență,

Nu putem să uităm că marea majoritate a “torționarilor” și “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit și torturat  sute de mii de români (opozanți ai regimului comunist) au fost de etnie mozaică.

Cu titlu de exemplu, amintim că numai torționarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiușa), general și fost șef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct și locțiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori și lagăre.

Pentru o reintrare în normalitate, amintiți-vă de Sanctitatea Sa, Papa Benedict, care și-a cerut pe bună dreptate scuze pentru responsabilitatea creștină în legătură cu antisemitismul, și a cerut evreilor și creștinilor : *să se unească pentru a întări relațiile și să continue să meargă împreună pe drumul reconcilierii și fraternității .*

Nu așteptăm scuze, pentru că noi știm că doar Dumnezeu, în Mila sa nemărginită, are puterea de a ierta cu adevărat, și doar Lui ar fi înțelept să-i cereți iertare!

Ce puteti face  d-voastră, în numele comunității evreiești din România și din întreaga lume, este să adoptați o poziție corectă față de crimele săvârșite de coreligionarii d-voastră,  și să condamnați public holocaustul komunist.

Mai nou, recenta obraznicie a reprezentanților Muzeului Holocaustului din SUA care pretind Băncii Naționale a României să retragă o emisie numismatică care cuprinde patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, o apreciem ca un atac la adresa Creștinismului Ortodox și ne aduce în situația de a ne face ne indoim de bunele intentii ale coreligionarilor d-voastră americani.

Vă reamintim de asemenea recentele D-voastră declarații potrivit cărora afirmați că „ați cumpărat” Romania, alături de alte țări, iar Israelul are o poziție bună ne-având probleme, sunt jicnitoare și alarmante din perspectiva reconcilierii pe care o dorim cu toții.

Excelență,

În spiritul acestui ADEVĂR, având în vedere proxima vizită oficială a Excelenței voastre în țara noastră, am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă ați condamna public comunismul ca doctrină politică și socială care a dus la moartea și distrugerea materială și morală a milioane de români.

De altfel bilanțul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridică numărul global al acestora la peste 100 milioane în întreaga lume, fiind cea mai distructivă ideologie din istoria Umanității.

O astfel de luare de poziție nu ar constitui de altfel decât un binemeritat gest de respect față de poporul român, având în vedere faptul că toți șefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitând muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale în Israel, și regretând în numele umanității care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de coreligionarii Domniei Voastre.

În același spirit al regretului față de pierderile suferite de poporul român, ar fi meritoriu dacă ați binevoi ca, pe parcursul vizitei d-voastră în România, să onorați memoria victimelor comunismului, vizitând Memorialul Sighet sau unul dintre abatoarele umane comuniste (Jilava, Aiud sau Gherla).

Pentru o mai bună informare, vă prezentăm în continuare, o  enumerare succintă, a listei celor mai proeminenți evrei-comuniști, răspunzători de holocaustul komunist din România, țară pentru care au luptat și au murit bunicii, părinții, și frații noștri!

O rugăm pe Excelența Voastră să agreeze expresia înaltei noastre considerații.

Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România

prin președinte Viorel ENE

Asociația Baricada Inter 1989

Prin președinte ec. Ion IOFCIU

Mișcarea pentru Libertate

Prin președinte av. Mihai RAPCEA

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților

Prin vicepreședinte Mircea Surdu

București 3 august 2010

Anexa 1

Lista  celor mai reprezentativi evrei-comuniști care au pus mâna pe România după 1944

 • Ana Pauker ( Hannah Rabinshon) poreclită ”Stalin cu fustă”; secretar gen. al CC al Partidului Comunist Român (1944-1948).
 • Ella Diamantestein – secretara Annei Pauker.
 • Ilca Melinescu (Ilka Wasserman) – șefă a MAE; directoarea editurii Cartea Rusă.
 • Carol Lustig – director MAE(1948-1952).
 • Ana Toma (Ana Grossman) – soția lui Pantelei Botnarenko, șeful Securității; ministru la MAE (1950-1952).
 • Avram I.Bunaciu (Abraham Gutman) – Ministru al Justiției (1948-1952); ambasador la ONU (1956-1957); ministru MAE(1958-1961).
 • Leonte Răutu (Lev Oigenstein) – membru CC al PCR (1948-1972) și multe alte funcții înalte.
 • Miron Constantinescu (Meher Cohen) – membru al CC al PCR; ministru al Minelor.
 • Ghizela Vass – membru CC al PCR (1948-1984); membru în conducerea Comitetului Democratic Evreiesc în 1950.
 • Leopold Filderman – Preș. al Comisiei Superioare de Epurație de pe lânga Federația Uniunilor de Comunități Evreiești.
 • Gheorghe Apostol (Aaron Gerschwin) – conducătoral PCR; contracandidat al lui N. Ceaușescu (1945-1988).
 • Heinrich Kreidl – secretar gen. în Min. Lucrarilor.
 • Jean Coller – șef Direcția de cadre (1945-1950).
 • Walter Roman (Erno Neulander) evreu din Oradea; șef al direcției Politice a Armatei; tatăl lui Petre Roman (Prim Ministru al României 1989-1991).
 • Silviu Brucan (Saul Bruckner) conducătorul campaniei de bolșevizare a României; ambasador la Washington (1956-1962).
 • Leonte Tismaneanu (Enea Leon Tismenețki) redactor șef la editura PCR; profesor la Fac. de Marxism-Leninism; tatăl lui Volodea Tismaneanu, actual președinte al IICCMER.
  • Alexandru Nicholschi (Boris Grundberg); evreu basarabean, șef NKVD pt. România; șef la DGSP/MAI (1948-1961).
  • George Silviu (Gersch Golinger); secretar gen. al MAI (1946-1953).
  • Teohari Georgescu (Burah Tescovici) agent NKVD; ministru MAI (1944-1952).
  • Moises Haupt – general, comandant militar al Bucureștiului (1944-1950).
  • Ștrul Mauriciu, colonel, director al Securității Galați (1948). Foștii deținuți politici îi atribuie acte de o deosebită cruzime. În zona Vrancei, cu prilejul revoltelor țărănești din 1950-1951, Securitatea îi lega, pe cei capturați, cu sârmă ghimpată, scuipându-i și umilindu-i înainte de a-i împușca.
  • Bondarenco Pantelimon (Pantiușa), general. A fost șeful D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct și locțiitor al ministrului de Interne (1949-1956). Responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori și lagăre. L-a arestat personal pe Lucrețiu Pătrășcanu. Singurul asasinat care i se atribuie personal este cel al lui Ștefan Foriș, în subsolul unei clădiri de pe Aleea Alexandru, în 1946. Ajutat de șoferul lui, Dumitru Neciu, Pantiușa l-a ucis cu o rangă de fier, apoi l-a aruncat într-o groapă săpată în prealabil în aceeași curte, acoperindu-l cu moloz.
  • Fuchs (Fux) Iani, maior, Fălticeni – arestase copii de 12 ani fiindcă se jucaseră de-a partizanii la marginea unei păduri, cu arme de jucărie. Conform documentelor interne ale Securității, pe acești copii i-a torturat într-un mod barbar. Tot la Fălticeni, superiorii lui veniți în control au relatat despre starea îngrozitoare a unei femei arestate de circa opt luni. Reținută într-o celulă al cărei pat nu avea scânduri, cu răni grave la șoduri, stătea direct pe ciment unde își făcea și nevoile. De jur-împrejurul ei forfoteau viermii, iar mirosul era sufocant. Femeia înnebunise deja, urlând de disperare când i s-a deschis ușa. Irina Itu, curiera personală a lui Iuliu Maniu și-l amintește și ea pe “fiorosul maior Fux” care i-a scos unghiile cu cleștele.
  • Feller Moritz, locotenent, Botoșani. Torționar sadic, pe tatăl lui Ilie Alexoaie l-a torturat folosind curentul electric de peste 80 de ori, pe Gh. Anghelache l-a bătut cu funia udă și l-a scuipat. Conform mărturiei lui Emanuel Babii, Toderiță Fediuc a decedat în urma bătăilor aplicate de Feller.

Lista este lungă și cuprinde încă  211 nume de evrei-comuniști din posturile cheie ale Partidului Comunist Român !

 • Horia

  Abbu, esti pur si simplu un mare HANDICAPAT. Probabil ca esti pe statul de plata al Mosadului sau al altor servicii jidanesti! Esti pur si simplu un PENIBIL!

  Esti probabil un jidan care NU SUPORTA un adevar, fraiere!
  E un adevar istoric ceea ce au afirmat ei! Insa normal ca jidanii nu suporta sa li le aduca aminte de lucrurile astea! Ca doar, jidanul e jidan!
  Cand e vorba sa scoata ochii intregii lumi pentru crimele impotriva jidanilor, auleuuu nu le mai tace gura! Insa cand li se atrage atentia ca DIN CAUZA LOR, au murit milioane de oameni, se caca pe ei si pun handicapati ca tine sa scrie pe forumuri!

 • Stefan

  E groaznic ce aud in aceste marturii!!! Asta e adevarul istoric care tre sa ajunga la urechile poporului sa pricepem cu totii ce fel de elemente ne-au calarit si necalaresc si azi….. Am un sentiment de iad cu toti acesti nenorocitisu cu urmasii lor care sug si in acest minut sangele si vlaga natiunii!!!

 • Stefan

  Este un flagel planetar ce se intampla la ora actula in lume!!! Sionistii impreuna cu adunatura corporatista criminala seamana cu viclenie samanta razboiului!

 • ADEVARUL

  ESTE REVELATOR TEXTUL PUBLICAT DE ION COSTIN GRIGORE IN CARTEA “CUCUVEAUA CU PENE ROSII” REFERITOR LA INTENTIILE EVREILOR SIONISTI CU PRIVIRE LA ROMANIA:
  BAZA 1: CE SA NU UIT INVATATORULE?
  RABI: SA NU UITI CA PRIN REVELATIA REGELUI DAVID, PAMANTUL SFANT AL ROMANIEI A FOST ALES CA LOC DE PACE PENTRU NEAMUL LUI DUMNEZEU!… NIMIC NU ESTE PREA MULT, NICI CHIAR IMPLINIREA PARABOLEI BROASTEI, PENTRU PACEA COPIILOR LUI ISRAEL! LUPTA SI CUCERESTE PAMANTUL FAGADUINTEI.
  Oare care Dumnezeu le-a promis evreilor Romania?
  Un raspuns il gasim in cartea lui Israel Shahak intitulata “Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica”:
  “La 23 martie 1980, sute de exemplare ale Noului Testament au fost arse la Ierusalim, in public si respectandu-se ritualul, sub auspiciile organizatiei Yad Le’akhim, subventionata de ministerul israelian al cultelor.”
  Asa manifesta ministerul israelian al cultelor iubirea fata de crestini?

 • Măi nenorociților !!! Jâdovii ne-au condus și până acuma, jâdovii ne conduc și acuma și tot jâdovii ne vor conduce și pe viitor, iar în ce privește comunismul, este singura formă de conducere mai bună, care totuși a făcut un pic de dreptate. Mai lăsați-mă dracului cu CAPITALISMUL vostru împuțit . Bandiți spurcați ce sunteți,distrugători ai neamului românesc, voi uitați un singur lucru, că ne naștem egal , ar trebui să trăim în condiții egale, pentrucă la urma, urmei, murim egal, unii mai devreme ,alții mai târziu , dar tot c-un pumn de țărână în gură și patru scânduri. Cine a construit pușcăriile, cine au fost cei mai chinuiți prin aceste pușcării?? Comuniștii! Derbedeilor, hoților, criminalilor care criticați comunismul, după lovitura de stat din 1989, cine a avut de suferit mai mult? -Vă spun eu, acest popor obidit în procent de peste 80%, ajuns la pragul subzistenței și de care v-ați bătut joc, care a fost furat de voi. Voi , bandiților, mi-ați furat munca mea și a celor peste 80% din locuitorii acestei țări. Să vă fie rușine capitaliști împuțiți, criminali și hoți, pentrucă mult n-o să vă mai meargă! Dăm noi cu crucea peste voi, nu vă faceți griji !!!

 • Cristian

  Bai moldovene, care iti zici “Tuta”, crezi ca daca ne ameninti din Iasul tau provincial, ne impresionezi cu ura ta “anti-capitalista” ? Tu nu vezi ca astazi fac capitalism in romania tot fostii copii de comunisti ? De ce nu emigrezi in China sau in Cuba, daca iti place atat de mult sub comunism !? Nu esti decat o victima a unui sistem penitenciar, numit comunism, care sufera de binecunoscutul sindrom al fascinatiei fata de proprii sai tortionari. Daca este asa de bun comunismul, de ce a trebuit sa omoare atata amar de lume ca sa fie instaurat ?

 • Nicolae

  Mãi “Tutã”, derbedeu si bandit comunist si fost explotator comunist, ce mai cauti în România, dute în mãta în Cuba al criminaluluii Castro! Mãi derbedeule comunist “Tutã” nu vezi cã România este condusa azi de fosti comunisti-explotatori care ati nenorocit tarã mã criminalule si explotator bolsevic dejist-ceausist! Mamã voastra de criminali si banditi comunisti care ati omorit peste Un Milion de români! Nu sti tu tãmpitule cã comunismul a fost fãcut de Capitalisti Jidani, ca Marx, Lenin, Trotchi, ect. comunismul vostru este capitalul jidanilor mundialisti! Moarte comunismului si a derbedeilor comunisti ca tine!