S-au gasit unii cretinoizi cu mai mult sau mai putin bun sim i bune intenii, s atace n stilul defetist binecunoscut nou, cei care mai ndrznim s micm ceva n Romnia pe planul aciunilor civice, aciunea de ieri. Majoritatea spuneau c nu conteaz ce am fcut noi, c nu conteaz mesajul unei societi civile pe care oricum nu o bag n seam i nu o ascult nimeni.
Iat mai jos dovada contrarie. Acesrile din Israel, 11 la numr, pe blogul meu (pe care am postat seara trziu imaginile de la miting i scrisoarea deschis adresat Preedintelui Statului Israel). ca s nu mai vorbim de faptul c balcoanele de la Sitraco center (blocul abasadei israeliene) au fost pline ochi de oameni, pe totat durata desfurrii mitingului.

PS: Persoana care ncerca minimalizarea aciunii noastre civice vd c a revenit cu comentariu la acest material – sub pseudonimul “abbu” – , asumndu-i cele 11 vizite din Israel, din ultimele 12 ore.

n primul rnd, mi se pare suspect ca o singur persoan s fac o asemenea “pasiune” subit pentru site-ul meu.

n al doilea rnd, dac ar fi adevarat acest lucru, nseamn ori c persoana respectiv nu are inere de mine, ori are “misiunea” de a-mi supraveghea mie site-ul.

Nu n ultimul rnd, suspectez de rea credin aceast persoan, n condiiile n care detaliile oferite de servicul StatCounter mi arat doar 3 reveniri (vizite) de la IP-ul acestei persoane…

Oare de unde aceast “disperare” n a ne demonstra c “nu contm” ?!

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer