Reactii la mitingul de ieri din fata Ambasadei Israelului

S-au gasit unii cretinoizi cu mai mult sau mai putin bun simț și bune intenții, să atace în stilul defetist binecunoscut nouă, cei care mai îndrăznim să mișcăm ceva în România pe planul acțiunilor civice, acțiunea de ieri. Majoritatea spuneau că nu contează ce am făcut noi, că nu contează mesajul unei societăți civile pe care oricum nu o bagă în seamă și nu o ascultă nimeni.
Iată mai jos dovada contrarie. Acesările din Israel, 11 la număr, pe blogul meu (pe care am postat seara târziu imaginile de la miting și scrisoarea deschisă adresată Președintelui Statului Israel). ca să nu mai vorbim de faptul că balcoanele de la Sitraco center (blocul abasadei israeliene) au fost pline ochi de oameni, pe totată durata desfășurării mitingului.

PS: Persoana care încerca minimalizarea acțiunii noastre civice văd că a revenit cu comentariu la acest material – sub pseudonimul “abbu” – , asumându-și cele 11 vizite din Israel, din ultimele 12 ore.

În primul rând, mi se pare suspect ca o singură persoană să facă o asemenea “pasiune” subită pentru site-ul meu.

În al doilea rând, dacă ar fi adevarat acest lucru, înseamnă ori că persoana respectivă nu are ținere de mine, ori are “misiunea” de a-mi supraveghea mie site-ul.

Nu în ultimul rând, suspectez de rea credință această persoană, în condițiile în care detaliile oferite de servicul StatCounter îmi arată doar 3 reveniri (vizite) de la IP-ul acestei persoane…

Oare de unde această “disperare” în a ne demonstra că “nu contăm” ?!

 • brightlight

  Acest Abbu le minte de le stinge. Am cautat pe net si am gasit site-urile moderate de acest individ. Toate au ceva impotriva islamului. Cine sunt cei mai mari dusmani ai islamului ?! Raspuns corect: JIDANII
  Acu, ia uite ce scrie despre autorul siteului http://islamul-azi-abbu.blogspot.com/:

  abbu

  * Sexul: Feminin
  * Ocupația: tehnician dentar
  * Locația: bucuresti : România

  Blogurile mele

  Membrii echipei
  ISLAMUL AZI
  Bloguri pe care le urmăresc
  Adevarata fata a islamului
  Constantin Catalin Radu
  Femeia in Islam
  ISLAMUL AZI
  Islamul este religia adevarata!
  O "HARTA" A ISLAMISMULUI

  Pai, de unde ziceai ca esti ? Din Tel Aviv, Israel, sau din Bucuresti, Romania ?!
  Gandeste de doua ori inainte sa minti, pentru ca, stii vorba aia romaneasca: Minciuna are picioare scurte !

 • mai brigith sau cum iti zice,eu am si cu crestinii si cu iudeii,caci mi-s ateu…
  de stat stau unde vrea muschii mei,mai ales acum ca Peres a cumparat Romania si are pe teava 400.000 evrei sa ii trimita la adapost in Romania…
  vezi tu eu am invatat facultatea in tara muma.

  scuze ca ti-am deranjat prietenii islamici,banuiesc ca ai deja in sifonier shalvari si hijab…nu de alta dar astia nu intorc celalat obraz,astia trag in tine…

 • bau bau abbu!

  Bai abbu. Daca ai fi avut putin sange in tine, o urma de verticalitate, ai fi fost langa ei la manifestatia aia. Insa tot ce faci este sa scrii aici rahaturi ieftine. Esti jalnic! Si chestia asta e evidenta!
  Cine te-a pus sa scrii aici? :)))))))))))))))))))
  Looooserrrrrrrrrrr

 • Adi

  In sfarsit au avut unii CURAJ in tara asta. FELICITARI!
  Nu va lasati influentati de toti PAPAGALII!

 • Mikki

  “6-8 DEMONSTRANTI E DE RASUL CURCILOR…POATE DE AIA TROTUARUL A FOST PPLIN DE CURIOSI,DAR CARE NU S-AU ALATURAT”

  “Pretene”, mai bine 6-8 romani adevarati, asa ca ei, decat un comentator penibil, asa ca tine…

 • Starfuck3rs

  Respect, dle Rapcea. Nu gloatele vorbesc in numele unui neam iar actiunea este extrem de importanta in conditiile in care Israelul nu-si asuma genocidul impotriva poporului roman facut de comunistii evrei. Cat despre Abbu, lumea e plina de tarfe jidance care isi justifica prezenta in condicele Mossadului. Sa nu uitam ca Mossadul, ca si Vaticanul, se foloseste de toti coreligionarii pentru a-si atinge scopurile. Revenind la problemele cu adevarat importante, cei care conduc astazi destinele Romaniei au aruncat tara intr-un compromis periculos alaturi de israelieni care, se stie, sunt cei mai lipsiti de loialitate si nu aduc decat probleme celor cu care au de-a face. Locuiesc nu departe de centrala de la Cernavoda si privesc cu ingrijorare amenintarile statului rasist evreu impotriva poporului iranian. Este cazul ca Romania sa se stearga pe maini si sa trimite elicopterele cu jidani afara din tara, nu vrem sa ne facem partasi la crimele sionistilor.

 • Starfuck3rs

  in cazul in care jidanii ataca Iranul, Romania este tinta sigura, mai ales judetul Constanta. Trebuie sa atrageti atentia lumii ca jidanii sunt un adevarat pericol pentru stabilitatea in zona.

 • ADEVARUL

  ESTE REVELATOR TEXTUL PUBLICAT DE ION COSTIN GRIGORE IN CARTEA “CUCUVEAUA CU PENE ROSII” REFERITOR LA INTENTIILE EVREILOR SIONISTI CU PRIVIRE LA ROMANIA:
  BAZA 1: CE SA NU UIT INVATATORULE?
  RABI: SA NU UITI CA PRIN REVELATIA REGELUI DAVID, PAMANTUL SFANT AL ROMANIEI A FOST ALES CA LOC DE PACE PENTRU NEAMUL LUI DUMNEZEU!… NIMIC NU ESTE PREA MULT, NICI CHIAR IMPLINIREA PARABOLEI BROASTEI, PENTRU PACEA COPIILOR LUI ISRAEL! LUPTA SI CUCERESTE PAMANTUL FAGADUINTEI.
  Oare care Dumnezeu le-a promis evreilor Romania?
  Un raspuns il gasim in cartea lui Israel Shahak intitulata “Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica”:
  “La 23 martie 1980, sute de exemplare ale Noului Testament au fost arse la Ierusalim, in public si respectandu-se ritualul, sub auspiciile organizatiei Yad Le’akhim, subventionata de ministerul israelian al cultelor.”
  Asa manifesta ministerul israelian al cultelor iubirea fata de crestini?

 • domino

  Imi puteti spune unde se poate gasi cartea respectiva?
  Cu multumiri anticipate

 • În Talmud scrie:”pentru un evreu nu este păcat dacă minte” Deci să nu ne mai mire că evreii sunt maeștrii ai minciunilor.
  Sunt obraznici, nu le place munca creatoare de producție. Trăiesc numai din manipularea ghișeftului. Sunt extrem de răzbunători. Le place să se dea cei mai deștepți deși nu sânt în stare de nimic bun și cinstit.