Atac asupra masculinitatii

Ceea ce veți vedea în continuare este un documentar curajos, care spune adevărul despre cauzele infertilității și reducerii masculinității în cadrul tuturor speciilor de animale și cre afectează inclusiv bărbații. Datorită poluării cu estrogeni (hormoni feminini) de origine sintetică, majoritatea rezultați în urma industriilor poluante, fertilitatea populațiilor masculine este într-o continuă scădere. Rezultatul poate fi catastrofal, dacă umanitatea nu va opri acest proces distructiv: DEPOPULAREA PLANETEI.
Pe alocuri, producătorii filmului lasă să se întrevadă faptul că un astfel de rezultat nu displace anumitor corporații, care chiar caută să blocheze cercetările în această direcție, contestând rezultatele studiilor medicale prezentate în film.
De prisos să amintim faptul că Noua Ordine Mondială a stabilit ca obiectiv principal până în 2012 reducerea populației umane a planetei la un miliard…
Concluziile le veți trage voi singuri.

  • Alina

    Cu asta sunt de acord: se intampla ceva cu populatia masculina a planetei; dupa mine, barbatul actual este efeminat. Nu stiu de la ce i se trage (poluare, E-urile din alimentatie, educatie etc), dar s-au legat trasaturile feminine de barbati intr-un mod care, daca ar fi sa luam situatia ca pe o gluma, am putea spune ca este in germeni un nou model uman. Iar mai trist de atata e faptul ca barbatii, mai ales cand sunt tineri, nu au modele masculine. Ma indoiesc ca cei mai multi dintre ei chiar stiu cum trebuie sa fie barbatii, incepand in primul rand cu comportamentul. Spre ironia situatiei, despre cum trebuie sa fie un barbat au ajuns sa stie cel mai bine femeile.