Sala Radio
Bucuresti
Romania
Recital OLGA BABADJAN Bilete

Duminic, 10. Oct 2010, 17:00
Recital HANA BARTOSOVA Bilete

Duminic, 10. Oct 2010, 19:00
Recital ANDRZEJ CHOROSINSKI Bilete

Luni, 11. Oct 2010, 19:00
Info

Festivalul Internaional „Seri cu org la Sala Radio”, se va desfura n perioada 1 – 11 octombrie.

“La nceput a fost un vis, acela de a organiza primul festival internaional de org de la Bucureti ntr-o sal de concert de anvergur. Acest vis se ntea n urm cu mai bine de un an, n timpul complexei operaiuni de renovare prin care a trecut orga de concert a Slii Radio, care pentru acest proces a fost transportat integral n Cehia, acolo unde fusese fabricat n urm cu jumtate de secol. n octombrie 2010 putem vorbi despre o realitate. Aceasta se datoreaz mai multor vistori care au avut curajul s cread n vitalitatea faptelor culturale, n compensaia spiritual pe care ele o pot oferi, n puterea de simbol a instrumentului ce definete arhitectonic Sala Radio ncepnd de la mijlocul secolului XX.” Oltea erban-Pru, director artistic al Orchestrelor i Corurilor Radio.

Evenimentul, organizat de Radio Romnia prin Orchestrele i Corurile Radio, aduce laolalt artiti consacrai din ar i strintate, care vor cnta pe cea mai mare org din Romnia, adpostit de Sala Radio nc din anul 1960.

Festivalul ncepe la 1 octombrie – Ziua Internaional a Muzicii, de la ora 19.00, cu „Misa de org” de J. S. Bach, n interpretarea renumitei soliste Ilse Maria Reich, urmat de recitalul lui Marcel Costea, la ora 21.30. Printre cei care vor urca pe scena festivalului se mai numr Martin Schmeding – Germania; Andrzej Chorosinski – Polonia, Hana Bartosova – Cehia i Dan Racoveanu – Romnia.
Informatie despre locatie

Sala Radio
General Berthelot 60, 010163 Bucuresti
Romania

Biletele le puteti cumpara AICI

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares