Coaliția mpotriva Statului Polițienesc continu seria acțiunilor de informare cu privire la pericolul reprezentat de documentele personale cu cip biometric (pașapoarte, crți de identitate, crți de sntate, cartele de cltorie RATB, carduri de student RFID).

n perioada 26-27 octombrie 2010, cu ocazia pomenirii Sfntului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvortorul de mir si facatorul de minuni, organizatorii Coaliției vor amplasa un cort de campanie stradal n zona de la poalele dealului Patriarhiei, unde voluntarii coaliției vor putea distribui zilnic intre orele 10-20 pliante de informare și autocolante cu mesajul campaniei.

Persoanele care doresc s participe la aceste activitți n calitate de voluntari, sunt rugate s ia legtura cu reprezentantul biroului de organizare, dl. Ene Viorel, la tel. 0728178998, la adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com, sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romnia – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

Voluntarii care doresc s participe la aceast acțiune se vor nscrie pe un tabel cu ziua cu ora/orele la care pot s participe la activitți (minimul perioadei de voluntariat fiind de o or), astfel nct s se poat acoperi ntreaga perioad pentru care se va autoriza aceast activitate.

Anunțm totodat lansarea unui ”concurs” de pliante informative, la care sunteți invitați s participați. Pliantul trebuie s cuprind 10 motive (succint exprimate) pentru care oamenii NU TREBUIE s primeasc documentele cu cip. Cele mai bune motivații vor fi reluate n fluturașul de campanie ce va fi distribuit la acțiunile de informare.

Materialele pot fi trimse pe adresa reprezentantului organizatorilor ene.libertate@gmail.com sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romnia – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

Ene Viorel

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer