02.11.2010

București

SCRISOARE  DESCHISĂ

Către  Președintele poporului pedelist

TRAIAN  BĂSESCU

Să ne întoarcem în timp, în anul de grație 2004 pe vremea când ați candidat a 2-a oară la Primaria Generală  din partea Alianței DA. Ați avut nevoie de ajutorul nostru, iar noi  am răspuns  din inima acestei chemări !

Ați câștigat Primaria la un scor zdrobitor și ne-am bucurat cu toții.

NU am cerut nimic și nu ne-ați oferit nimic!

Mai multe asociații civice (8 la număr) am organizat pe 8 decembrie 2004, în fața Teatrului Național din București, o manifestație de susținere a candidatului Alianței  PNL-PD la Președinție-Traian Băsescu…

Mitingul (au participat 2.000 de cetățeni aduși de noi) s-a dorit a fi un „Apel împotriva fraudării alegerilor de către PSD“. Candidatul PSD, Adrian Năstase conducea cu  10% după turul I, iar  noi  nu puteam să fim indiferenți!

Ați câștigat din nou și ați devenit Președintele României (sic). Însuși Adrian Năstase a recunoscut că acțiunea noastră a determinat înfrangerea lui !

NU am cerut nimic și nu ne-ați oferit nimic!

SĂ  TRĂIȚI  BINE! – oare cine clama aceste cuvinte?

Președintele zice, și noi facem  întocmai.

E uimitor câtă toleranță are turma față de lider. El poate face/impune foarte multe lucruri care fac chiar rău supușilor săi, fără ca aceștia să îl tragă de mânecă.

Vă scrie un om, care a crezut că în această țară lucrurile se mai pot îndrepta în ultimul ceas!

Procurorii numiți de dumneavoastră au dat N.U.P. în dosarele MINERIADEI făcându-l scăpat pe kaghebistul Ilici și banda lui.

Sacrilegiu pe care slugile lui Iliescu nu au avut curajul să-l facă.

Nu sunteți  cu nimic mai bun, decât  adunătura de hoți,  imbecili și infractori pe care o păstoriți.  Domnule Băsescu,  afirmați de 6 ani, că luptați împotriva corupției și a impostorilor!

MINȚIȚI  CU  NERUȘINARE!

Corupția a cuprins cele mai înalte sfere ale puterii de stat (justiție, interne, parlament, guvern, primării) fapt care face viața tot mai grea pentru români și situează România la periferia UE.

Ați sprijinit impostori precum: ex-procurorul militar Dan Voinea care a dat N.U.P., autointitulatul revoluționarul și agresor în Mineriada din iunie 1990 Teodor  Mărieș, făcătorul de istorie comunistă Volodea Tismăneanu și, mai nou, pe infractorul George Costin (numit recent secretar de stat la SSPR).

NU vă mai susținem, însă trebuie să vă explicăm ultima numire semnată de Boc, acest pitic jalnic și emasculat, care conduce o adunătură, numită pretențios: Guvernul Romaniei!

George Costin una din “căpușele revoluției”, omul de casă al lui Constantin Râșnoveanu, este un traficant de certificate de revoluționar – are deja milioane de euro – ajuns prin manevre oculte președintele Asociației “Decembrie 1989 – Metrou” și autointitulat prim-vicepreședintele Blocului Național al Revoluționarilor. Spun autointitulat, pentru că acest individ își arogă acest titlu fără să îl dețină.

La revoluție, acest mic securist numit George Costin, care îndeplinea funcția de Șef de Stat major al Gărzilor Patriotice la I.M.G.B., s-a făcut remarcat prin încercarea de a închide porțile uzinelor pe 22 decembrie 1989, pentru a nu permite ieșirea coloanelor de muncitori care doreau să mărșăluiască spre Piața Revoluției.

Vă reamintim că aceste ,,Gărzi patriotice” au apărat cu arma în mână dictatura ceaușeștilor.

Sunt aceleași gărzi patrotice imeghebiste, care scandau pe 13 iunie 1990: ”IMGB face ordine” și ”Noi muncim, nu gândim” – aflate sub conducerea acestuia și care au vandalizat Universitatea București, bătându-i cu sălbăticie pe studenți și profesori.

După revoluție, acest individ care s-a făcut remarcat prin traficul intens de adeverințe false de revoluționar, a introdus în țară mii de mașini străine care au beneficiat de scutiri de taxe vamale, prejudiciind astfel statul român de importante sume de bani.

O altă infracțiune de care se face vinovat acest George Costin, este sustragerea unor importante sume din contul “Libertatea”, despre care nici astăzi nu se cunoaște cu exactitate unde a ajuns.

Astfel, din cele circa 17 mil. lei vechi pe care fiecare revoluționar trebuia să le primească lunar, infractorul George Costin le dădea jumătate, restul fiind dirijat către propriul buzunar sub pretextul unei mai bune administrări precum și sub pretenția că datorită lui s-au obținut aceste drepturi. Acei revoluționari care inițial au refuzat semnarea unor astfel de procuri, au fost amenințați că nu li se va mai reînnoi certificatul de revoluționar și au sfârșit prin a semna ceea ce le cerea acest impostor al revoluției: bani.

Numărul dosarelor aflate pe rol, precum și plângerile penale existente întregesc imaginea acestui

impostor pe care l-ați promovat în urma unor înțelegeri prealabile. Cică a pus ,,revoluționarii’’să vă voteze!

Presa obedientă  Cotrocenilor avea nevoie de dovezi pentru a susține teza « puciului anti Băsescu » și a discredita mitingul polițiștilor, din 24 septembrie, redacțiile din toată țara, primind în cursul   nopții un denunț semnat de George Costin.

Pentru ca ticăloșia să fie fără limite, între 18 octombrie și 24 decembrie pentru ,,a vă proteja de protestatari’’ în  zona Palatului Cotroceni, Blocul Național al Revoluționarilor (BNR) a primit de la Primaria Capitalei  aprobare de protest, lucru nemaiîntâlnit până acum (nu mai poți protesta dacă zona este ocupată de alții).

TOVARĂȘE BĂSESCU,

Pe lângă revoluționarii adevărați există mii de impostori așa ziși revoluționari care primesc de la Statul Român terenuri, spații comerciale, facilități și scutire de taxe, dar ce este mai grav au primit retroactiv, cică de când este legea, 20.000 de euro și primesc lunar 17 milioane bani vechi.

Acești indivizi nu lucrează de zeci de ani, nu plătesc impozite și nu cotizează nicăieri. Până mai ieri l-au slujit pe Iliescu – acum pe noul ,,tătuc”.

Acestea se petrec în timp ce pensionarii care au muncit zeci de ani au o pensie de mizerie, cu toate că au cotizat întreaga viață pentru o pensie decentă.

RUȘINE TOVARĂȘE BĂSESCU!

Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a  de mii de case și a multor mașini achiziționate în leasing, fără a li se restitui banii plătiți, patimile și păcatele conducătorilor noștri,

vor scoate  românii în stradă în 2011!

Nu o spun eu, o afirma pustnicii cu viețuire îngerească din Munții Rarău și Giumalău, care se roagă pentru noi!

Viorel ENE

Președintele Asociației Victimelor Mineriadelor

1990-1991 din România

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *