Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romnia (AVMR), membr a Coaliției mpotriva Statului Polițienesc, organizeaz mpreun cu celelalte 15 ONG-uri componente ale Coaliției n ziua de Marți 23.11.2010, dou mitinguri de protest, unul mpotriva proiectului de lege privind crțile de identitate (buletinele) electronice, n fața sediului Ministerului Administrației și Internelor ntre orele 10-11, iar cel de-al doilea, n aceiași zi, ntre orele 11-12 n fața sediului Ministerului Sntții, pe tema crților de sntate electronice.
Manifestarea de protest are ca scop exprimarea refuzului populației privind adoptarea documentelor electronice de orice fel – pentru cetțenii romni, acestea fiind n opinia noastr doar instrumente de control și urmrire a celor ce le primesc. Menționm c Uniunea European nu ne cere așa ceva.
Coaliția mpotriva Statului Polițienesc a solicitat n repetate rnduri o audienț cu Ministrul Administrației și Internelor, ns acesta a refuzat orice dialog direct pe tema crților electronice de identitate, refuznd astfel s și asume responsabilitatea acestui proiect de lege ce reprezint sfrșitul tuturor libertților cetțenești.
Coaliția mpotriva Statului Polițienesc consider c orice dezbatere public pe tema acestui proiect este lipsit de relevanț și nu face dect s relativizeze discuția cu privire la adoptarea acestor noi documente de identitate de tip electronic, fr a se pune n discuție necesitatea adoptrii acestor noi tipuri de documente.
REFUZM ORICE DOCUMENT ELECTRONIC !
Invitm pe toți cei ce refuz documentele electronice s participe la acest miting.
Rugm de asemenea pe toți cei ce doresc s sprijine aceast acțiune, s posteze pe alte site-uri sau s distribuie prin orice mijloace acest anunț.
Cei ce doresc s contacteze organizatorii, pentru a se nscrie la cuvnt la mitingul anunțat, sunt rugați s ia legtura cu secretariatul Coaliției mpotriva Statului Polițienesc, fie direct la sediul acesteia din București, str. Batiște nr. 11, etaj 1, apart. 1 (Sediul AVMR), de luni pn vineri ntre orele 9-16, persoan de contact dl. Ene Viorel, fie telefonic la tel. 0729431152 sau pe adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com
Pentru a primi informații cu privire la acțiunile Coaliției mpotriva Statului Polițienesc cu privire la Mișcarea Anti-Cip, v puteți informa direct de pe site-urile www.ramailiber.ro, www.refuzimplant.blogspot.com, sau nscriindu-v pe refuzimplant@yahoogroups.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares