Din laboratoarele psihologice ale serviciilor secrete ies periodic tot felul de ”daruri” otrvite pentru poporul romn, livrate nou prin intermediul ”goarnelor media” eșuate – de tip Ion Cristoiu.

Constatndu-se c indicele de nemulțumire al populației crește periculos de mult datorit corupției generalizate a ntregului eșichier politic, iar pcleala cu lupta de ochii fraierilor dintre așazisele partide nu mai ține, s-a decis dinamitarea punților ctre alte opțiuni.

Și pentru a prentmpina migrarea voturilor ctre grupri naționaliste de dreapta – AUTENTICE, nu din cele cu parfum securisto-comunist de tipul Naționalismului de stnga al tribunului poponarilor (C.V.Tudor) sau al ”ieuroparlamentarului” Gigi Becali, cu al su partid de buzunar, ctre formațiuni serioase, cum este Partidul Legionar Pentru Patrie, sau viitorul Partid Naționalist – nscut din inițiativa Organizației Noua Dreapt, acești bieți cu ochi albaștri care ne conduc (momentan), au decis s ne ”lmureasc” ei prin intermediul lui Cristoiu cum st treaba cu Cpitanul.

Și, cum cel mai bine e s prostești lumea amestecnd 99% adevr cu un pic de minciun, destul ct s decredibilizezi personajul providențial pe care Istoria l-a oferit Romnilor, aflm de la dl. Cristoiu, care l-a ”studiat” timp de 2 ani pe Corneliu Zelea Codreanu (ne ntrebm pe banii cui !?), c acesta era un personaj romantic și morbid de tipul ndrgostiților din Verona, din ”Romeo și Julieta” și care bine au fcut c au murit tineri, la apogeul iubirii lor, c altfel mbtrneau și ar fi ajuns doi btrni penibili și banali, ca oricare alții.

ntr-un mod diabolic de pervers, Cristoiu ne inoculeaz ideea unei ”impotențe a puterii de a acționa” a lui Codreanu – n sensul de a face ceva cu adevrat bun pentru Țar – afirmnd c acesta nu a luat puterea (deși putea s o fac atunci cnd i-a fost oferit de Carol – n condițiile acestuia binențeles) pentru c i-ar fi fos fric – vezi Doamne, s nu dezamgeasc Poporul, dac ar fi ajuns la putere și nu și-ar fi ndeplinit promisiunea de a face ”O Romnie ca soarele sfnt de pe cer” !

Fapt ce ne conduce indirect la concluzia pervers sugerat (nu-i așa !?) c nici cei ce i urmeaz astzi exemplu nu pot face mare brnz, n ciuda incoruptibilitții Cpitanului, și a celorlalte calitți pe care le avea și pe care le ține la mare preț și noua generație naționalist !

De ce nu a luat n considerare ”maestrul” Cristoiu și faptul c puterea urma s aparțin inevitabil legionarilor n urma opțiunii de vot a populației – stule ca și astzi de politicieni corupți, de faptul c Zelea Codreanu era deja Deputat iar singurul mod de a-l socate de pe scena politic (pentru c dejucase pn atunci toate ncercrile de mituire, toate intrigile și manevrele mpotriva lui) era suprimarea fizic a conducerii Mișcrii Legionare !?

S nu uitm c Zelea Codreanu nu a fost ucis singur. A murit alturi de 13 dintre cei mai bravi legionari (Nicadorii – Nicolae Constantinescu, Caranica Ion, Doru Belimace, și Decemvirii – Ion Caratanase, Iosif Bozntan, Ștefan Curc, Ion Pele, Grigore Ion State, Ion Atanasiu, Gavril Bogdan, Radu Vlad, Ștefan Georgescu și Ion Trandafir).

Cinstire etern acestor martiri ai Neamului Romnesc !

Iat și lecția de manipulare:

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.