Vine din nou Crciunul, prilej de bucurie și de ncntare pentru toți copii cuminți, care așteapt, ca n fiecare an, s re-vin Moșul.

Dar iat c pentru unii copii obraznici, Moșul vine cu nuielușe… sau așa ar fi trebuit s fie, dac ”nuielușa” nu ar fi fost scoas de la distribuția de cadouri de ctre Fabricantul de Cadouri.

Pentru ”copilul” Nițurad Dumitru, care de Crciunul din 2004 a mai primit cadou de la Moș o ”nuieluș”, drept rsplat pentru binele fcut (cci, s nu uitm, la noi, la romni, binele nu se iart niciodat !), fiind lsat cu familia n strad, s ”colinde” prin troienele de zpad dup o nou locuinț, ”nuielușa” pregtit pentru el n acest an, nu i-a ieșit Moșului.

Se pare c prietenii si, elfii cei bezmetici, au programat pentru Dumitru Nițurad, și alți cțiva ziariști (puși pe jucat renghiuri Moșului și prietenilor si), cadouri ”usturtoare”, care ns nu au fost livrate din lips de… temei legal.

M-a mirat lipsa subsemnatului din rndurile celor ce trebuiau pedepsiți pentru ne-cumințenia lor !

Prezint mai jos, din spirit de colegialitate profesional faț de Dumitru (cruia i voi fi veșnic recunosctor – spre deosebire de alții – pentru ce a reușit s fac pentru noi n 2004) și din respect pentru Adevr, ”cadoul”.

Ordonanta Niturad

Ct despre dialogul dintre Moș Crciun și copii, se vede c acesta este din ce n ce mai minunat și mai extraordinar, chiar dac lipsește (din ce n ce mai des) cu desvrșire, vorba` ceea: ”Cnd pisica nu-i acas, șoarecii joac pe mas”.

Urm srbtori fericite și multe crciunițe Moșului, acolo unde triește el, mereu același, ”ntr-o zon muntoas și mpodobit cu pduri de brazi”…

Dixit !

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares