December 9th, 2010 Edit / Comentati (Nu sunt comentarii)

Trimite prin email Print This Post

·

A inceput exterminarea! Romnia va experimenta pe populaie produsul cancerigen INITIUM!

Pe pachetele de pine “Titan” scrie deja c pinea este fabricat conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” ncepe cu Romnia. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat s nceap implementarea “Codexului”, alturi de alte 165 de state semnatare (95% din populaia planetei).
Dupa cum am mai spus in alte articole, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dup care se vor alimenta populaiile rilor semnatare. Acesta pornete de la principiul c Terra nu mai poate hrni pe toat lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificial, din produse chimice, cea modificat genetic etc. Adepii Teoriei Conspiraiei susin c msura nu este altceva dect una de exterminare, care va reduce populaia globului la cieca doua miliarde, o mas mult mai uor de hrnit i de controlat de forele oculte.
Nu a trecut o lun i iat c apare tirea c Romnia este prima ar din lume care va folosi n agricultur un compus chimic pe baz de initium, un ingredient activ din noua clas a substanelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania german BASF i vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roii, castravei i ceapa. Pentru publicul larg se spune c “beneficiile pe care le-ar aduce aceast substan sunt legate n primul rnd de combaterea duntorilor, dar, totodat ea micoreaz i durata n care se obine recolta.” Dup ce acest produs va fi experimentat n Romnia, urmeaz s fie omologat utilizarea lui i n Olanda, Germania , Frana, SUA, Canada i Marea Britanie.

Neoficial, conform cercettorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporete cu pn la 65% rata riscului de cancer de colon, substan care intr rapid n combinaii chimice, devenind rezidual n organism. De pilda, 1 mg de initium intrat n organism o singur dat se elimin n aproape un an. Or, dac acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aa cum initium ajut la creterea rapid a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mrirea tumorilor maligne.

Poza cu pachetul de paine… AICI

…si un link util:

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium®-wine-and-vegetables

*dupa un articol de Dan Dumitru.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares