Nu cumparati paine de la Fabrica Titan Bucuresti !!! Este facuta din grau tratat cu initium, conform Codex Alimentarius !

December 9th, 2010 Edit / Comentati (Nu sunt comentarii)

Trimite prin email Print This Post

·

A inceput exterminarea! România va experimenta pe populație produsul cancerigen INITIUM!

Pe pachetele de pâine “Titan” scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populația planetei).
Dupa cum am mai spus in alte articole, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populațiile țărilor semnatare. Acesta pornește de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepții Teoriei Conspirației susțin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populația globului la cieca doua miliarde, o masă mult mai ușor de hrănit și de controlat de forțele oculte.
Nu a trecut o lună și iată că apare știrea că România este prima țară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanțelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF și vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roșii, castraveți și ceapa. Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanță sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micșorează și durata în care se obține recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui și în Olanda, Germania , Franța, SUA, Canada și Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporește cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanță care intră rapid în combinații chimice, devenind reziduală în organism. De pilda, 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, așa cum initium ajută la creșterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

Poza cu pachetul de paine… AICI

…si un link util:

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium®-wine-and-vegetables

*dupa un articol de Dan Dumitru.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *