Craciunul constiintelor patate de sange nevinovat

Am vizionat cu oroare acum, pentru prima dată, filmarea care l-a făcut celebru (și vânat de autoritățile SUA) pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

M-a șocat faptul că, deși filmarea a fost dată publicității (pe youtube) din luna august a acestui an, deși are până acum deja PESTE 10 milioane de vizionări, nu am văzut-o postată pe nici unul din blogurile ”emeriților” ziariști online care au lăsat penița în favoarea tastaturii (din lipsă de ziare care să îi mai angajeze).

Acești ”refugiați” on-line de pe la noi, se prostituează moral, majoritatea lor în favoarea curentului pro-american, trecând sub tăcere – mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu, evenimente care au ecou în toată lumea.

Exemplul de mai jos este grăitor. Cum și-ar mai lua unii viză de State, subsidii și sponsorizări, dacă ar arăta crimele de război americane !?

Vizionați clipul (recomandabil – pe tot ecranul) și minunați-vă (a se citi SCÂRBIȚI-VĂ) de ”eroismul”,”curajul” și ”omenia” soldaților (a se citi CRIMINALILOR) AMERICANI din Irak !!! Cum se felicită între ei acești măcelari de precizia loviturilor !!! Căt de relaxați râd când privesc la suferința unui ziarist muribund care se târăște în agonie !!!

Câtă colegialitate din partea d-voastră, domnilor Cristoiu, Roncea și Corneliu Vlad !!! Vă urăm sărbători fericite, să vă bucurați cum se cuvine de banii mânjiți cu sânge, cu care vi se cumpără tăcerea !

Erată: Se pare ca în ceea ce îl privește pe Victor Roncea, m-am înșelat – de această dată. El a preluat și a publicat filmul respectiv încă din luna aprilie: http://roncea.ro/2010/04/06/media-de-rahat-din-romania-uciderea-filmata-din-doua-elicoptere-apache-a-doi-fotoreporteri-reuters-in-irak-revolta-intreaga-presa-de-ieri-quality-media-lui-vintu-patriciu-si-voiculescu-rama-in/.

Insa, pentru ceilalți doi politruci nominalizați – rămâne cum am stabilit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *