Am vizionat cu oroare acum, pentru prima dat, filmarea care l-a fcut celebru (și vnat de autoritțile SUA) pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

M-a șocat faptul c, deși filmarea a fost dat publicitții (pe youtube) din luna august a acestui an, deși are pn acum deja PESTE 10 milioane de vizionri, nu am vzut-o postat pe nici unul din blogurile ”emeriților” ziariști online care au lsat penița n favoarea tastaturii (din lips de ziare care s i mai angajeze).

Acești ”refugiați” on-line de pe la noi, se prostitueaz moral, majoritatea lor n favoarea curentului pro-american, trecnd sub tcere – mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu, evenimente care au ecou n toat lumea.

Exemplul de mai jos este gritor. Cum și-ar mai lua unii viz de State, subsidii și sponsorizri, dac ar arta crimele de rzboi americane !?

Vizionați clipul (recomandabil – pe tot ecranul) și minunați-v (a se citi SCRBIȚI-V) de ”eroismul”,”curajul” și ”omenia” soldaților (a se citi CRIMINALILOR) AMERICANI din Irak !!! Cum se felicit ntre ei acești mcelari de precizia loviturilor !!! Ct de relaxați rd cnd privesc la suferința unui ziarist muribund care se trște n agonie !!!

Ct colegialitate din partea d-voastr, domnilor Cristoiu, Roncea și Corneliu Vlad !!! V urm srbtori fericite, s v bucurați cum se cuvine de banii mnjiți cu snge, cu care vi se cumpr tcerea !

Erat: Se pare ca n ceea ce l privește pe Victor Roncea, m-am nșelat – de aceast dat. El a preluat și a publicat filmul respectiv nc din luna aprilie: http://roncea.ro/2010/04/06/media-de-rahat-din-romania-uciderea-filmata-din-doua-elicoptere-apache-a-doi-fotoreporteri-reuters-in-irak-revolta-intreaga-presa-de-ieri-quality-media-lui-vintu-patriciu-si-voiculescu-rama-in/.

Insa, pentru ceilalți doi politruci nominalizați – rmne cum am stabilit !

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares