Iata cum o dezvaluire majora se face la inceputul acestui an si pe fondul documentelor diplomatice publicate de Wikileaks. Seful Statului Major israelian, Gabi Ashkenazi, a transmis unei delegatii a Congresului american, la sfarsitul lui 2009, ca se pregateste de “un razboi la scara mare” in Orientul Mijlociu, potrivit unor mesaje diplomatice obtinute de WikiLeaks.

“Pregatesc armata israeliana de un razboi la scara mare, pentru ca este mai usor sa il reduci la o operatiune mica decat invers”, a declarat generalul Ashkenazi, citat intr-o telegrama a ambasadei americane la Tel Aviv, datata 15 noiembrie 2009 si publicata duminica de cotidianul norvegian Aftenposten. Israelul se pregatea atunci pentru un razboi major. Dar si acum, Israelul este gata de atac in acelasi razboi, practic nimic nu s-a schimbat.

“Israelul e pe picior de razboi si asteapta doar aprobarea NATO si a ONU ca sa se declanseze. Iranul nu e decat o tinta. In caz ca se va intampla, iar mie toate date imi spun ca se va intampla, atunci va fi inceputul unui razboi catastrofal, care nu va cuprinde numai orientul mijlociu, ci si pe cel indepartat, zona Coreea de Nord, va avea repercursiuni in Europa dar si in Africa, va fi un veritabil Armaghedon”, declara Eugene Sinclair, specialist mililitar al Stratfor. “Documentele Wikileaks nu schimba situatia. Conflictul este pe cale sa inceapa, iar Israelul este si acum pe picior de razboi”, afirma si Ryan McNeal, de la Military Today.

http://www.agentia.org

Profetiile despre razboi

Parintele Dionisie Ignat de la Colciu

O s fie un rzboi nfricoat, poate nu acum, dar n civa ani. Aa va fi c nu vor mai cunoate c au fost oameni cei omori. Suntem n vremurile de pe urm. Sunt semne vdite”.

Parintele Iosif Vatopedinul

Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.

Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iarGrecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.

Sfantul Serafim de Virita

Va veni vremea cnd Rusia va fi sfsiata n bucati. La nceput o vor mparti, iar apoi vor ncepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura n toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pna la o vreme n stapnirea Chinei. Extremul Orient l vor acapara n minile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni n Rusia, se vor face casatorii mixte, iar n final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pna la Urali. Cnd China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.Multe tari se vor ntoarce mpotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierznd mare parte din pamnturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfnta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea ntregii omeniri. Oamenii vor ntelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera mparatiei lui Antihrist. Apoi vor ncepe prigoanele asupra crestinilor; cnd n adncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa ntre primii, caci multi dintre cei ce vor ramne vor pieri”.

Sfantul Lavrentie de Cernigov

Va fi un asemenea rzboi mare nct att de muli se vor pierde, c vor rmne foarte puini care vor supravieui, dar cei ce vor rmne nu vor putea scpa dect dac se vor adposti prin crpturile pmntului, prin peteri. Spunea c n acest rzboi se vor distruge attea state nct pn la urm vor mai rmne doar dou sau trei. Atunci ei se vor hotr s-i aleag un singur mprat peste tot pmntul. n ultimele timpuri, la sfrit, va ncepe prigoana mpotriva adevrailor cretini, care vor trebui s scape fugind, (evadnd), iar cei neputincioi i btrni mcar de remorcile lor s se prind i s fug.

Va fi rzboi, continua Printele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor disprea i oamenii i toate vieuitoarele. Dar nainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi i ei vor muri.Cnd va veni antihrist la putere, bolile ns vor disprea.

Cel de-al treilea rzboi mondial nu va fi pentru pocin, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

O sor l-a ntrebat pe Printele:

Asta nseamn c vom pieri cu toii?

Nu, a rspuns Printele. Cei credincioi i vor vrsa sngele pentru credin i atunci ei vor trece n rndul mucenicilor, iar cei necredincioi vor merge direct n iad. Pn cnd nu se vor completa rndurile ngerilor czui, Dumnezeu nu va veni la judecat. n timpurile cele de apoi, Dumnezeu i pe cei vii nscrii n cartea vieii i va trece n rndurile ngerilor, completnd astfel rndurile”.

“n ultimul timp, Printele, stnd pe lng coriti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi i despre sfritul lumii acesteia. n timpurile acelea nu vor mai fi draci n iad, ci toi vor fi pe pmnt i n oameni.Va fi o mare calamitate atuncea pe pmnt, nici mcar ap nu va mai fi, apoi va fi rzboiul mondial (al treilea n. ed.). Vor fi nie bombe att de puternice, nct i fierul i pietrele se vor topi. Focul i fumul se vor ridica pn la cer i pmntul va arde, vor rmne foarte puini oameni, i atunci ei vor striga: „Terminai cu rzboiul i s ne alegem un singur mprat pe tot globul!

preluare de pe Gardul de Fier

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares