Aceasta este concluzia inevitabil la care te conduce seria de animații lansate recent pe Discovery Chanell (ciclul – How to destroy the world), concluzie la care m simt tentat s achiesez și eu zilnic, cnd m sufoc n traficul infernal din București, din stop n stop, bar la bar.

Ce sentiment minunat de libertate, de… ușurinț și spațiu am resimțit n perioada srbtorilor de iarn (ntre Crciun și Anul Nou), cnd orașul se golise de mașini și reușeam s ajung n 15 minute n orice colț al Capitalei, fr probleme.

Tentant ideea… mai c ți vine s devi adept al Noii Ordini Mondiale sau al altor doctrine demente care vd Pmntul precum o nav cosmic, sau un mr plutind n spațiu, pe care viermii (de noi) l consum… fr s produc nimic. Și atunci, te consideri ndreptțit s iei msuri pentru a face o lume mai bun… cu mai puțini oameni…

Așa s-a ajuns la declarații rostite cu convingere și senintate de ctre mai marii acestei lumi, precum c suntem prea mulți, c lumea nu mai are resurse pentru a ne susține. Aceștia viseaz la controlul populației și l impun fțiș sau pe ascuns, prin toate metodele, de la deja obișnuitul ”planning familial” (denumire dat ndoctrinrii familiilor din clasa medie, educat a societții, c au prea puține resurse materiale pentru a crește și educa mai mult de un copil per familie) și pn la promovarea fțiș a prezervativelor, avortului, sterilizrii voluntare sau ascunse (prin intermediul vaccinurilor, alimentelor sau calitții apei, ce afecteaz fertilitatea).

Trecnd linia umanitții n unele țri, spre eutanasie (inclusiv prin condamnarea la moarte prin lipsuri și nfometare a unor categorii de populație: negrii africani = pensionarii din Romnia) sau nimicire prin cataclisme ”naturale”, epidemii ”scpate” din laborator sau… mai prozaic, prin rzboaie.

Și-au fcut ”mna” n istorie inventnd și punnd n aplicare doctrine monstruoase (comunismul și socialismul – cu ramurile sale – național socialismul, cunoscut și sub numele de ”nazism” n Germania), care toate aveau n final același tel, sub diferite pretexte:

Uciderea unui grup ct mai mare de oameni, adic diminuarea numrului de oameni.

Apogeul acestei manipulri se atinge prin genul de clipuri și mesaje despre care vorbeam mai devreme. CUM S DISTRUGEM LUMEA (prin transporturi, mncare jocuri, gunoaie, etc.): Rspunsul indirect pe care ni-l ofer prin morala acstor povestioare este: NMULȚINDU-NE PESTE MSUR.

Concluzia ”logic” la care ne conduc: dac suntem prea mulți, atunci e normal s limitm ”explozia” demografic !!! Citind cifrele oferite halucinant pe micile ecrane, vizionnd genul acesta de animații ce manipuleaz abil percepția realitții, mai c ajungi s le dai dreptate. Ajungi s vezi un pmnt mic, ct o minge de fotbal, pe care mișun niște creaturi disproporționate ca mrime: oameni, animale, civilizație – mașini, cldiri, deșeuri. Percepția aceasta eronat este ntreținut pentru noi de mirajul urban. Oameni locuind claie peste grmad, n spații mici, orașe aglomerate.

Simțul proporțiilor și al nțelepciunii revine numai cnd prsești orașul. Cmpii vaste, vi, dealuri, munți… TOATE NELOCUITE, necultivate, unele neatinse de mna omului. Mijloacele de transport rapid și tendința de comasare a oamenilor n marile aglomerri urbane ne menține aceast percepție greșit. Dac vei lua țara la pas, VEI VEDEA CT DE GOAL ESTE !!! Ct de mult loc mai este n lume.

Și atunci te ntrebi, de ce vor ei, stpnii din umbr, mai puțini oameni ?! Rspunsul l-au dat tot ei, n ”Protocoalele nțelepților Sionului” (pe care nu voi nceta s le amintesc de fiecare dat, cu speranța c le va citi ct mai mult lume): Pentru a putea controla mai ușor Pmntul, atunci cnd și vor impune (sau vor ncerca s și impun) Dominația lor Planetar.

Nu pot s nu observ c ”populația mbtrnit”, cea care cade prad acestei nșeltorii, acestei propagande de depopulare a lumii numit generic ”controlul populației” este cu predilecție din rasa alb caucazian. Se nmulțesc n schimb fr opreliști cei fr educație, cu IQ-uri mici, precum și popoarele obediente prin caracteristicile rasiale (cum sunt chinezii). La noi, nu vreau s vorbesc despe țigani. Cunoaștm deja problema cu populația ”conlocuitoare”, ce tinde s devin ”nlocuitoare”.

Arhitecții Noii Ordini Mondiale privesc cu un zmbet aprobator aceast schimbare lent dar continu a componenței Umanitții. Oricum nu ne-au considerat (prin specificul religiei lor satanice) dect ca pe niște animale, sub nivelul umanitții. Transformarea n realitate a acestor crezuri ale lor nu poate dect s i mulțumeasc, s le confirme ”adevrul” doctrinei lor de popor ales s conduc lumea.

n fața unui asftel de atac perfid la adresa rasei și nației tale, nu poți dect s te revolți. Asta dac te-ai trezit și ai observat manipularea.

Celor care m vor contrazice, spunnd c adevrul este undeva la mijloc, c ne nmulțim exponențial la nivel global, c Pmntul nu i poate hrni pe toți, le recomand un singur lucru. S revin la cteva adevruri de bun simț.

1. Pmntul este pentru noi toți, o școal, o stație n care rmnem prea puțin n drumul nostru ctre Eternitate.

2. S nu uite c Pmntul și toate ale lui nu le stpnim, ci ne-au fost date n folosinț de ctre Creator, pe durata existenței noastre pmntești. Orice alte pretenții sau planuri prostești plesc n fața implacabilei Morți, cu care ne vom ntlni cndva, fiecare.

3. Dumnezeu, Creatorul nostru, ne-a dat porunc, ”Creșteți, nmulțiți-v și stpniți Pmntul”.

4. Pmntul și resursele lui SUNT REGENERABILE, și oricum departe de a fi fost folosite la adevratul lor potențial.

Referitor la acest ultim punct, v recomand tuturor o carte extraordinar, ”Rzboiul mpotriva populației”, autor Kasun, Jacqueline, editura Provita Media, ce demonteaz o grmad de mituri despe ”pericolul” suprapopulrii planetei. Cartea respectiv mai are un merit: Scoate la lumin adevratele cauze ale derișrilor masive și folosirii iresponsabile a Naturii: lcomia unui mic numr de bogați ai planetei, ce acumuleaz n minile lor bogția, mpingndu-i pe cei sraci la utilizarea iresponsabil a resurselor gratuite, naturale, folosindu-i pe aceștia din urm pentru a se mbogți și mai mult.

Concluzia este c, dac vrem s supraviețuim, trebuie s nvțm s ne adaptm. S recunoaștem propaganda anti-umanitate. S folosim tehnologia n interesul nostru, devenind din ce n ce mai puțin dependenți de marile aglomerri urbane, de orașe. S repopulm micile așezri, s redescoperim comuniunea cu natura, bucuriile unui trai simplu, auto-susținut.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares