Suntem prea multi !!!

Aceasta este concluzia inevitabilă la care te conduce seria de animații lansate recent pe Discovery Chanell (ciclul – How to destroy the world), concluzie la care mă simt tentat să achiesez și eu zilnic, când mă sufoc în traficul infernal din București, din stop în stop, bară la bară.

Ce sentiment minunat de libertate, de… ușurință și spațiu am resimțit în perioada sărbătorilor de iarnă (între Crăciun și Anul Nou), când orașul se golise de mașini și reușeam să ajung în 15 minute în orice colț al Capitalei, fără probleme.

Tentantă ideea… mai că îți vine să devi adept al Noii Ordini Mondiale sau al altor doctrine demente care văd Pământul precum o navă cosmică, sau un măr plutind în spațiu, pe care viermii (de noi) îl consumă… fără să producă nimic. Și atunci, te consideri îndreptățit să iei măsuri pentru a face o lume mai bună… cu mai puțini oameni…

Așa s-a ajuns la declarații rostite cu convingere și seninătate de către mai marii acestei lumi, precum că suntem prea mulți, că lumea nu mai are resurse pentru a ne susține. Aceștia visează la controlul populației și îl impun fățiș sau pe ascuns, prin toate metodele, de la deja obișnuitul ”planning familial” (denumire dată îndoctrinării familiilor din clasa medie, educată a societății, că au prea puține resurse materiale pentru a crește și educa mai mult de un copil per familie) și până la promovarea fățișă a prezervativelor, avortului, sterilizării voluntare sau ascunse (prin intermediul vaccinurilor, alimentelor sau calității apei, ce afectează fertilitatea).

Trecând linia umanității în unele țări, spre eutanasie (inclusiv prin condamnarea la moarte prin lipsuri și înfometare a unor categorii de populație: negrii africani = pensionarii din România) sau nimicire prin cataclisme ”naturale”, epidemii ”scăpate” din laborator sau… mai prozaic, prin războaie.

Și-au făcut ”mâna” în istorie inventând și punând în aplicare doctrine monstruoase (comunismul și socialismul – cu ramurile sale – național socialismul, cunoscut și sub numele de ”nazism” în Germania), care toate aveau în final același tel, sub diferite pretexte:

Uciderea unui grup cât mai mare de oameni, adică diminuarea numărului de oameni.

Apogeul acestei manipulări se atinge prin genul de clipuri și mesaje despre care vorbeam mai devreme. CUM SĂ DISTRUGEM LUMEA (prin transporturi, mâncare jocuri, gunoaie, etc.): Răspunsul indirect pe care ni-l oferă prin morala acstor povestioare este: ÎNMULȚINDU-NE PESTE MĂSURĂ.

Concluzia ”logică” la care ne conduc: dacă suntem prea mulți, atunci e normal să limităm ”explozia” demografică !!! Citind cifrele oferite halucinant pe micile ecrane, vizionând genul acesta de animații ce manipulează abil percepția realității, mai că ajungi să le dai dreptate. Ajungi să vezi un pământ mic, cât o minge de fotbal, pe care mișună niște creaturi disproporționate ca mărime: oameni, animale, civilizație – mașini, clădiri, deșeuri. Percepția aceasta eronată este întreținută pentru noi de mirajul urban. Oameni locuind claie peste grămadă, în spații mici, orașe aglomerate.

Simțul proporțiilor și al înțelepciunii revine numai când părăsești orașul. Câmpii vaste, văi, dealuri, munți… TOATE NELOCUITE, necultivate, unele neatinse de mâna omului. Mijloacele de transport rapid și tendința de comasare a oamenilor în marile aglomerări urbane ne menține această percepție greșită. Dacă vei lua țara la pas, VEI VEDEA CÂT DE GOALĂ ESTE !!! Cât de mult loc mai este în lume.

Și atunci te întrebi, de ce vor ei, stăpânii din umbră, mai puțini oameni ?! Răspunsul l-au dat tot ei, în ”Protocoalele Înțelepților Sionului” (pe care nu voi înceta să le amintesc de fiecare dată, cu speranța că le va citi cât mai multă lume): Pentru a putea controla mai ușor Pământul, atunci când își vor impune (sau vor încerca să își impună) Dominația lor Planetară.

Nu pot să nu observ că ”populația îmbătrânită”, cea care cade pradă acestei înșelătorii, acestei propagande de depopulare a lumii numită generic ”controlul populației” este cu predilecție din rasa albă caucaziană. Se înmulțesc în schimb fără opreliști cei fără educație, cu IQ-uri mici, precum și popoarele obediente prin caracteristicile rasiale (cum sunt chinezii). La noi, nu vreau să vorbesc despe țigani. Cunoaștm deja problema cu populația ”conlocuitoare”, ce tinde să devină ”înlocuitoare”.

Arhitecții Noii Ordini Mondiale privesc cu un zâmbet aprobator această schimbare lentă dar continuă a componenței Umanității. Oricum nu ne-au considerat (prin specificul religiei lor satanice) decât ca pe niște animale, sub nivelul umanității. Transformarea în realitate a acestor crezuri ale lor nu poate decât să îi mulțumească, să le confirme ”adevărul” doctrinei lor de popor ales să conducă lumea.

În fața unui asftel de atac perfid la adresa rasei și nației tale, nu poți decât să te revolți. Asta dacă te-ai trezit și ai observat manipularea.

Celor care mă vor contrazice, spunând că adevărul este undeva la mijloc, că ne înmulțim exponențial la nivel global, că Pământul nu îi poate hrăni pe toți, le recomand un singur lucru. Să revină la câteva adevăruri de bun simț.

1.      Pământul este pentru noi toți, o școală, o stație în care rămânem prea puțin în drumul nostru către Eternitate.

2.      Să nu uite că Pământul și toate ale lui nu le stăpânim, ci ne-au fost date în folosință de către Creator, pe durata existenței noastre pământești. Orice alte pretenții sau planuri prostești pălesc în fața implacabilei Morți, cu care ne vom întâlni cândva, fiecare.

3.      Dumnezeu, Creatorul nostru, ne-a dat poruncă, ”Creșteți, înmulțiți-vă și stăpâniți Pământul”.

4.      Pământul și resursele lui SUNT REGENERABILE, și oricum departe de a fi fost folosite la adevăratul lor potențial.

Referitor la acest ultim punct, vă recomand tuturor o carte extraordinară, ”Războiul împotriva populației”, autor Kasun, Jacqueline, editura Provita Media, ce demontează o grămadă de mituri despe ”pericolul” suprapopulării planetei. Cartea respectivă mai are un merit: Scoate la lumină adevăratele cauze ale derișărilor masive și folosirii iresponsabile a Naturii: lăcomia unui mic număr de bogați ai planetei, ce acumulează în mâinile lor bogăția, împingându-i pe cei săraci la utilizarea iresponsabilă a resurselor gratuite, naturale, folosindu-i pe aceștia din urmă pentru a se îmbogăți și mai mult.

Concluzia este că, dacă vrem să supraviețuim, trebuie să învățăm să ne adaptăm. Să recunoaștem propaganda anti-umanitate. Să folosim tehnologia în interesul nostru, devenind din ce în ce mai puțin dependenți de marile aglomerări urbane, de orașe. Să repopulăm micile așezări, să redescoperim comuniunea cu natura, bucuriile unui trai simplu, auto-susținut.