Dreaming permits each and every one of us to be quietly and safely insane every night of our lives”. -William Dement

n traducere, ”Visele premit fiecruia dintre noi s fie nebuni n tcere și n siguranț, n fiecare noapte a vieții noastre” – William Dement.

Și bancul promis, pe care l dedic amicului care mi-a scris 3 pagini la foc automat, suprat nevoie mare, fr s citeasc și s priceap mcar nțelesul gramatical al textelor publicate de mine:

Cic la sosirea n America, s-a organizat n cinstea lui Albert Einstein (celebrul fizician, descoperitorul teoriei relativitții), un dineu la care au participat o mulțime de oameni, din cele mai diverse categorii sociale.

Einstein se plimba prin mulțime, salutnd și conversnd cu invitații, strngnd mini și zmbind n stnga și n dreapta, urmat ndeaproape de asistentul su, care i șoptea cte un cuvnt, din cnd n cnd, la ureche.

Asistentul respectiv avea asupra lui o map cu lista invitaților prezenți la dineu, iar n dreptul fiecrui nume avea trecut coeficientul de inteligenț (IQ) al fiecrui invitat, pe care i-l șoptea la ureche lui Einstein, atunci cnd acesta interacționa cu respectivul, pentru a-i sugera ”nivelul” adecvat de abordare al respectivului.

Așa se face c Einstein discuta volubil cu cei cu o cifr ridicat a IQ-ului despre probleme de fizic a particulelor, teoria relativitții și alte probleme de subtilitate intelectual, n vreme ce cu alți invitați mai puțin ”dotați” intelectual, aborda teme mai ”ușurele”, sau simple politețuri.

ntr-un final, Einstein ajunge n fața unui individ despre care asistentul su i sufl la ureche c este ”fericitul” posesor al unui IQ cu doar dou cifre (și acelea mici). Pus n fața unei astfel de ”prpstii” intelectuale, Einstein nu putu dect s i strng mna respectivului și s i se adreseze cu exclamarea: ”HAI DINAMO !!!”

Așa și eu, drag prietene ce nu mi-ai nțeles textele, nu ți pot adresa n rspuns dect aceeași exclamație 🙂

Cred c nu e cazul s ncepem un meci de ping-pong al mesajelor virtuale. Ar deveni o comunicare la fel de amuzant precum cea din clipul de mai jos

Your kung fu is good, but mine is better 🙂

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares