1.Concediile se vor face anul acesta pe jos, nu cu masina, ca sa se poate observa mai bine frumusetiile patriei.
2.Daca doriti la mare, vi se va da in schimbul banilor de concediuo galeata cu nisip si un lighean cu apa de mare. Avantajul e ca ti se aduce marea sub nas si ca, daca nu te simti bine, arunci totul si esti acasa deja.
3.Concediile in strainatate se vor face tot in tara, in judetele Covasna si Harghita, ca sa auda romanul o limba straina si sa se simta peste granita.
4.Pastele se va sarbatori deodata cu Craciunul, ca sa nu se cheltuie bani de doua ori.
5.Sarbatorile legale vor fi declarate ilegale, de aceea cine va fi gasit odihnindu-se in aceste zile va fi aspru pedepsit.
6.Salariul mediu pe economie va fi mediu rau de tot. El se va situa intre “circa” si “aproximativ”, cu tendinte spre “mai de Doamne ajuta” in ultima parte a anului.
7.Cosul zilnic va fi inlocuit cu “pumnul zilnic”, adica sa nu mancam mai mult decat putem lua in mana, masura luata de sub deviza ” Cine are mana mica are crampe la burtica”
8.Cele trei mese ale zilei vor fi inlocuite cu doua, apoi, treptat cu una, pentru ca apoi sa reusim sa ajungem la nici o masa pe zi. Daca aceste deziderate vor fi atinse, guvernul va da o mare masa la sfarsitul anului – daca va mai avea cui.
CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares