De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta

Harta de mai sus reliefeaza gradul de credinta in Dumnezeu in tarile europene.

România, cu tot cu Basarabia sunt in top.

Este atacata azi România in mod special de oligarhiile oculte, de papusarii mondiali? De ce ? Haosul si saracirea românilor au un caracter vădit dirijat. Azi se cultivă programatic neîncrederea, eliminarea sau batjocorirea discursului creștin, infiltrarea la vârf a ierarhiei ecleziale, aruncarea in derizoriu a iubirii de neam și țară, se realizeaza programe si politici mondiale de reducerea numarului populatiei, se practică tehnici de reeducare, de reformatare a harților cerebrale precum abuzul visual, șocul emoțional,violența gratuită (pe străzi sau în media), luatul peste picior al oricăror repere morale, instigarea categoriilor sociale una impotriva alteia, cultivarea panicii si a deznadejdii. Se realizeaza infrastructuri de urmarire si control, pentru a determina obedienta, frica constienta sau subconstienta, iar stirile din media sunt adevarate sedinte de propaganda, de expunere implicita sau explicita a unei agende de lucru.

Toate acestea sunt implinirea unui plan “stiintific”sistematic realizat cu mult timp in urma. Nu ma credeti? Iata ce scria Bertrand Russell in 1953:

Populația nu va cunoaște felul în care i se inoculează convingerile. Cînd tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generații de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populație în mod eficient și sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliție… Propaganda educațională, cu ajutorul guvernului, va putea să obțină rezultate într-o singură generație. Există însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate științifică nu poate fi stabilă decît sub conducerea unui guvern mondial.” (Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în “Impactul științei în societate”, 1953)

Care sunt solutiile pentru rezistenta noastra in fața acestor planuri diabolice?

Intoarcerea la Hristos, si la rădăcinile neamului Românesc, sfintirea tuturor aspectelor vietii cotidiene, simplificarea vieții, prevenirea celorlalți, trezvia și veghea asupra răutăților ce vin asupra noastră, mărturisirea credinței prin virtuti, fapte, cuvinte, atitudini, cu mult curaj si multa pace, cu durere pentru căderile unora, cu durere pentru suferințele pregatite de slugile satanei, pentru fratii nostri, cu durere pentru inconștiența și ignoranța mulțimilor față de cele ce li se pregătesc.

preluare de pe Bucovina Profunda