Dupa ce “tribunul poponarilor” a fost evacuat cu alai din sediul PRM, acesta ar putea incepe o cariera de succes, ca aplaudac, la nunțile și botezurile unde va incepe sa cante Vladimir Putin, fostul premier al Rusiei.

Putin – killerul kaghebist cu corp atletic, retras din ”serviciul activ” pentru a fi aruncat pe scena politic internațional, pstreaz figura unui spion ucigaș, n ciuda eforturilor de umanizare și cosmetizare fcute de stafful su securist.

n dorința disperat de a-i promova ”figura uman”, ppușarii si l pun n tot felul de ipostaze imbecile, ”non-conformiste”: ba salveaz balenele din Marea Nordului, ba mpușc tigrii albi prin taiga (cu analgezice – ca s nu rneasc sentimentele aprtorilor drepturilor animalelor din occident, nu-i așa ? c pe ale oamenilor – nici pomeneal, pe ia i omora cu minile goale !!!).

Acum, visul Elenei Bsescu, și mai ales al marinarului chior de la Cotroceni se poate mplini:

O s-l angajeze pe Putin s-i cnte fetei la nunt, dup ”finul” Guț și ”nepotul” Vali Vijelie, Vadim o sa-l aplaude iar Becali o s-i lipeasc hrtii de cte 5 milioane pe frunte.

Dup cntri, Bse o s-l provoace la o but cu Stalinskaya, o s-l bage sub mas pe mujic, iar dimineața, Putin o s afle c la beție, i-a fcut cadou de numt miresei Tezaurul dacic de la Moscova, iar lui Bse, c tot i e simpatic, i-a dat napoi Basarabia – și teritoriile romnești rmase pe la ucrainieni.

n vreme ce Parlamentul European face apeluri la parlamentul lituanian pentru a respinge proiectul de lege care ar pedepsi “promovarea publica a relatiilor homosexuale”, se aude c tribunul și caut sediu pentru partidul lui minuscul. NOI I OFERIM O NCPTOARE CUTIE DE CHIBRITURI. Este suficient pentru cți membri i-au rmas. Sau, poate ncerca s cear o debara n sediul de la Accept, c tot i susține pe pidosnici n Parlamentul European.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares