Visul lui EBA: Sa-i cante Putin la nunta, aplaudat de Vadim

Dupa ce “tribunul poponarilor” a fost evacuat cu alai din sediul PRM, acesta ar putea incepe o cariera de succes, ca aplaudac, la nunțile și botezurile unde va incepe sa cante Vladimir Putin, fostul premier al Rusiei.

Putin – killerul kaghebist cu corp atletic, retras din ”serviciul activ” pentru a fi aruncat pe scena politică internațională, păstrează figura unui spion ucigaș, în ciuda eforturilor de umanizare și cosmetizare făcute de stafful său securist.

În dorința disperată de a-i promova ”figura umană”, păpușarii săi îl pun în tot felul de ipostaze imbecile, ”non-conformiste”: ba salvează balenele din Marea Nordului, ba împușcă tigrii albi prin taiga (cu analgezice – ca să nu rănească sentimentele apărătorilor drepturilor animalelor din occident, nu-i așa ? că pe ale oamenilor – nici pomeneală, pe ăia îi omora cu mâinile goale !!!).

Acum, visul Elenei Băsescu, și mai ales al marinarului chior de la Cotroceni se poate împlini:

O să-l angajeze pe Putin să-i cânte fetei la nuntă, după ”finul” Guță și ”nepotul” Vali Vijelie, Vadim o sa-l aplaude iar Becali o să-i lipească hârtii de câte 5 milioane pe frunte.

După cântări, Băse o să-l provoace la o băută cu Stalinskaya, o să-l bage sub masă pe mujic, iar dimineața, Putin o să afle că la beție, i-a făcut cadou de numtă miresei Tezaurul dacic de la Moscova, iar lui Băse, că tot îi e simpatic, i-a dat înapoi Basarabia – și teritoriile românești rămase pe la ucrainieni.

În vreme ce Parlamentul European face apeluri la parlamentul lituanian pentru a respinge proiectul de lege care ar pedepsi “promovarea publica a relatiilor homosexuale”, se aude că tribunul își caută sediu pentru partidul lui minuscul. NOI ÎI OFERIM O ÎNCĂPĂTOARE CUTIE DE CHIBRITURI. Este suficientă pentru câți membri i-au rămas. Sau, poate încerca să ceară o debara în sediul de la Accept, că tot îi susține pe pidosnici în Parlamentul European.