Anunțm apariția unui nou post de televiziune. Este vorba de un post on-line, numit TVRR. Am participat asear, mpreun cu Paul Tecuceanu (fratele regretatului actor Toni Tecuceanu) n calitate de invitați ai emisiunii Bad Politics, moderat de ziaristul Marius Șerban.

Tema emisiunii a fost DICTATURA BIOMETRIC, noile acte electronice pe care Statul Romn dorește s le impun cetțenilor, la ordinul ocultei masonice. Puteți viziona emisiunea mai jos. (se pare c am deranjat, cci postarea anterioara a fost scoasa de ctre administratorii de pe site-ul metacafe, de aceea am repostat emisiunea pe youtube)

ntruct problematica Noii Ordini Mondiale este cu mult mai vast iar informațiile corecte din media pe aceast tem lipsesc aproape cu desvrșire, am promis c voi reveni la acest nou post tv, cu noi participri, poate chiar n calitate de realizator al unei emisiuni.

Voi anunța amnunte despre acest proiect n zilele urmtoare. Momentan, anunț participarea mea la emisiunea din aceast sear, de la orele 19.

Cum puteți viziona n direct emisiunea ? Iat instrucțiunile de instalare prezentate de administratorul acestei televiziuni:

”Intrati pe pagina de internet: http://www.tvrr.ro/

In josul paginii se gaseste un player TV, care ofera instant posibilitatea urmaririi mai multor canale de televiziune, printre care si TVRR. Posturile TV sunt ordonate alfabetic!

Vizionarea si activarea playerului este facila, legala si gratuita.

Functiile de reluare, inregistrare reluare si sau inregistrare in direct sunt disponibile celor abonati.

Activarea respectiv instalarea playerului se face o singura data si dureaza mai putin de 2 minute.

Cum se instaleaza?

…simplu

1.Dati clik pe (Windows XP/Vista/7) inscriptie vizibila in partea de jos a playerului

2.Dati clik pe , Installer for PBX Romania, daca sunteti in Romania sau pe ,Instaler for PBX International, daca sunteti in Spania, Germania, Canada, Grecia, Franta …etc. Pentru SUA, alegi, Instaler for PBX sua .

3.Dupa instalare va aparea pe dektop-ul dv o ‘iconita’ cu PBX

4.Dati dublu clik pe iconita si creati-va cont prin apasarea butonului INSCRIE-TE GRATUIT!

5. Exemplu: User = TVRR( urmat de numele tau), o adresa de email valida si o parola

6.Bifati ultima casuta cu termenii si conditiile si dati ok! Contul a fost creat cu success!

7. Toti useri care au TVRR inaintea numelui, vor participa automat la toate promotiile televiziunii TVRR!

Vizionare placuta si stati aproape de www.tvrr.ro Foarte curand vom genera peste 10.000( zece mii) de locuri de munca! TVR R e prima televiziune care ataca criza nu prin vorbe ci chiar prin crearea locurilor de munca! Peste 10.000 de someri si nu numai, vor fi sprijiniti de TVRR, singura conditie de baza e sa ai net-ul acasa si … fi pe faza! TVR R emite non stop pe playerul PBX! Esti somer? Esti in cautarea unui part-time? O noua meserie se va naste!…mai sunt 15 zile!

Cu stima,

Adm.Radu Roncea”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares