Sa citim textul urmatorul din “ProtocoaleleInteleptilor Sionului”:

Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative n sterile lupte oratorice. Ziaristii ndrazneti, pamfletari fara rusine, ataca zilnic personalul administrativ. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea n final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii nnebunite.

Ce se intampla in Romania
ProtocoaleleInteleptilor Sionului:

Socotelile noastre n ceea ce prieste recrutarea de noi francmasoni se ntind cu deosebire asupra provinciei. Acolo noi trebuie sa attam nadejdi si dorinte potrivnice celor din capitala careia i vom spune ca acestea sunt nadejdiile si dorintele adevarate ale provinciilor, desi este lesne de nteles ca izvorul central al dezbinarilor nu porneste dect de la noi. Sa stiti ca, atta timp ct nu ne vom bucura nca de o putere deplina va fi adesea nevoie de a nabusi glasul capitalelor prin acela al majoritatii, al poporului din provincii, care va fi cu abilitate attat de catre agentii nostri. Va trebui ca, n momentul psihologic stabilit de noi, capitalele sa nu mai aiba nici un cuvnt de spus asupra faptului mplinit, din simplul motiv ca acesta va fi deja primit cu mult mai repede de catre majoritatea poporului, prin intermediul oraselor din provincie.

Ce se intampla in Romania.Ce stire a aparut in ziarul Romania Liberahttp://www.romanialibera.ro

Masoneria se extinde la sate

Marea Loja Nationala a Romaniei va infiinta loji masonice la sate, printr-un program care va fi initiat la Conventul National care va avea loc sambata, in Capitala, a declarat joi Marele Maestru al Marii Loje, Viorel Danacu, intr-o conferinta de presa monitorizata de Agerpres.

“Avem exemplul lojii de la Hobita, care functioneaza foarte bine. Ne propunem ca in fiecare opt euroregiuni sa constituim cate o loja, sa functioneze un an-doi, sa fie bine consolidata, urmand ca din aceste loji regionale sa roiasca, sa aiba loc constituirea de noi loji” – a explicat Marele Maestru. El a precizat ca, in prezent, exista o loja sateasca la Hobita, judetul Gorj, localitatea natala a lui Constantin Brancusi, dar functioneaza si opt triunghiuri masonice, in cele opt euroregiuni ale tarii.“Aceasta criza va provoca deplasarea in mediul satesc a unui numar foarte mare de oameni si a foarte multor intelectuali. Cred ca trebuie sa pregatim aceasta zona, sa oferim cadru adecvat acestor oameni care se reintorc din orasele din Romania si din strainatate, oferindu-le aceasta posibilitate de a se perfectiona. Francmasoneria inseamna angajarea pe drumul initiatic, calea spre virtuti” – a declarat Viorel Danacu.

preluare de pe blogul GarduldeFier

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares