Episodul 2.Protocoalele Inteleptilor Sionului,raportate la Romania actuala.

Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:

Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative īn sterile lupte oratorice. Ziaristii īndrazneti, pamfletari fara rusine, ataca zilnic personalul administrativ. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea īn final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii īnnebunite.

Ce se intampla in Romania
Protocoalele Inteleptilor Sionului:

Socotelile noastre īn ceea ce prieste recrutarea de noi francmasoni se īntind cu deosebire asupra provinciei. Acolo noi trebuie sa atātam nadejdi si dorinte potrivnice celor din capitala careia īi vom spune ca acestea sunt nadejdiile si dorintele adevarate ale provinciilor, desi este lesne de īnteles ca izvorul central al dezbinarilor nu porneste decāt de la noi. Sa stiti ca, atāta timp cāt nu ne vom bucura īnca de o putere deplina va fi adesea nevoie de a īnabusi glasul capitalelor prin acela al majoritatii, al poporului din provincii, care va fi cu abilitate atātat de catre agentii nostri. Va trebui ca, īn momentul psihologic stabilit de noi, capitalele sa nu mai aiba nici un cuvānt de spus asupra faptului īmplinit, din simplul motiv ca acesta va fi deja primit cu mult mai repede de catre majoritatea poporului, prin intermediul oraselor din provincie.

Ce se intampla in Romania.Ce stire a aparut in ziarul Romania Libera http://www.romanialibera.ro

Masoneria se extinde la sate

Marea Loja Nationala a Romaniei va infiinta loji masonice la sate, printr-un program care va fi initiat la Conventul National care va avea loc sambata, in Capitala, a declarat joi Marele Maestru al Marii Loje, Viorel Danacu, intr-o conferinta de presa monitorizata de Agerpres.

“Avem exemplul lojii de la Hobita, care functioneaza foarte bine. Ne propunem ca in fiecare opt euroregiuni sa constituim cate o loja, sa functioneze un an-doi, sa fie bine consolidata, urmand ca din aceste loji regionale sa roiasca, sa aiba loc constituirea de noi loji” – a explicat Marele Maestru. El a precizat ca, in prezent, exista o loja sateasca la Hobita, judetul Gorj, localitatea natala a lui Constantin Brancusi, dar functioneaza si opt triunghiuri masonice, in cele opt euroregiuni ale tarii.“Aceasta criza va provoca deplasarea in mediul satesc a unui numar foarte mare de oameni si a foarte multor intelectuali. Cred ca trebuie sa pregatim aceasta zona, sa oferim cadru adecvat acestor oameni care se reintorc din orasele din Romania si din strainatate, oferindu-le aceasta posibilitate de a se perfectiona. Francmasoneria inseamna angajarea pe drumul initiatic, calea spre virtuti” – a declarat Viorel Danacu.

preluare de pe blogul GarduldeFier