Coaliția mpotriva Statului Polițienesc v invit s participați la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 ntre orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat n prculețul Brezoianu, aflat n București, la intersecția str. Anghel Saligny cu Splaiul Independenței (n apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, lng Primria Capitalei – n spatele acesteia).

La comemorare sunt invitați s participe att membrii, voluntarii și simpatizanții celor 20 de ONG-uri ce formeaz Coaliția mpotriva Statului Polițienesc, ct și simplii cetțeni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiți și uciși de teroarea roșie comunist.

Pentru cei care nu cunosc istoria tragic a poporului romn, amintim cteva date istorice, adevrate momente de cumpn n istoria noastr, aflate sub semnul satanic al Holocaustului roșu:

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea Romniei de ctre trupele sovietice, avnd ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei i a inutului Hera, precum i preluarea puterii locale de ctre evreii-comuniti. Este o lovitur grea, pe care romnii au simit-o n suflet, i totodat nceputul ofensivei comuniste mpotriva rii i a Neamului Romnesc.

23 august 1944 – Romnia era “eliberat” de Armata Roie i “ocupat” de cea mai odioas diktatur comunist! Trebuie s precizm c la instalarea prin for a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent i condamnabil din punct de vedere istoric ! Componena de peste 90% a evreilor-comuniti, printre fondatorii Partidului Comunist Romn (n fapt komisari sovietici de etnie mozaic) venii n Romnia pe tancurile ruseti, a nsemnat scufundarea rii n ntunericul celor 45 de ani de teroare roie comunist.

Dup fatidicul an 1944, spirala istoric a suferinei romneti a crescut inexorabil, atrgnd n ea zeci de milioane de romni deportai, ucii, nchii n temniele comuniste, privai de cele mai elementare drepturi n lagrul comunist. ntregul popor romn a fost martirizat, deviat de la cursul su istoric firesc, amputat prin distrugerea unei ntregi generaii de intelectuali i nlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunist, a cror influen este prezent i continu i n ziua de astzi.

Nu putem s uitm c marea majoritate a “torionarilor” i “educatorilor” din iadul nchisorilor comuniste, care au schingiuit i torturat sute de mii de romni (opozani ai regimului comunist) au fost de etnie mozaic.

Cu titlu de exemplu, amintim c numai torionarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiua), general i fost ef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct i lociitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din nchisori i lagre.

Pentru o reintrare n normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din Romnia, dac reprezentanții comunitții evreiești din Romnia ct și ambasadorul Statului Israel din Romnia, Excelența Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrin politic i social care a dus la moartea i distrugerea material i moral a milioane de romni.

De altfel bilanul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridic numrul global al acestora la peste 100 milioane n ntreaga lume, fiind cea mai distructiv ideologie din istoria Umanitii.

O astfel de luare de poziie nu ar constitui de altfel dect un binemeritat gest de respect fa de poporul romn, avnd n vedere faptul c toi efii de stat din Romnia post-decembrist au onorat memoria victimelor nazismului, vizitnd muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale n Israel, i regretnd n numele umanitii care ne caracterizeaz ca popor, pierderile suferite de evrei.

Coaliția mpotriva Statului Polițienesc

Pentru detalii organizatorice, v rugm s ne contactați

Persoan de contact: Rapcea Mihai – tel. 0727673376 mail: rapcea@gmail.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares