Comemorarea victimelor Holocaustului comunist

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc vă invită să participați la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 între orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat în părculețul Brezoianu, aflat în București, la intersecția str. Anghel Saligny cu Splaiul Independenței (în apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, lângă Primăria Capitalei – în spatele acesteia).

La comemorare sunt invitați să participe atât membrii, voluntarii și simpatizanții celor 20 de ONG-uri ce formează Coaliția Împotriva Statului Polițienesc, cât și simplii cetățeni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiți și uciși de teroarea roșie comunistă.

Pentru cei care nu cunosc istoria tragică a poporului român, amintim câteva date istorice, adevărate momente de cumpănă în istoria noastră, aflate sub semnul satanic al Holocaustului roșu:

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea României de către trupele sovietice, având ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei și a Ținutului Herța,  precum și preluarea puterii locale de către evreii-comuniști. Este o lovitură grea, pe care românii au simțit-o în suflet, și totodată începutul ofensivei comuniste împotriva  Țării și a Neamului Românesc.

23 august 1944 – România era “eliberată” de Armata Roșie și “ocupată” de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că la instalarea  prin forță a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent și  condamnabil din punct de vedere istoric ! Componența de peste 90% a evreilor-comuniști, printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt komisari sovietici de etnie mozaică) veniți în România pe tancurile rusești, a însemnat scufundarea Țării în întunericul celor 45 de ani de teroare roșie comunistă.

După fatidicul an 1944, spirala istorică a suferinței românești a crescut inexorabil, atrăgând în ea zeci de milioane de români deportați, uciși, închiși în temnițele comuniste, privați de cele mai elementare drepturi în lagărul comunist. Întregul popor român a fost martirizat, deviat de la cursul său istoric firesc, amputat prin distrugerea unei întregi generații de intelectuali și înlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunistă, a căror influență este prezentă și continuă și în ziua de astăzi.

Nu putem să uităm că marea majoritate a “torționarilor” și “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit și torturat  sute de mii de români (opozanți ai regimului comunist) au fost de etnie mozaică.

Cu titlu de exemplu, amintim că numai torționarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiușa), general și fost șef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct și locțiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori și lagăre.

Pentru o reintrare în normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă reprezentanții comunității evreiești din România cât și ambasadorul Statului Israel din România, Excelența Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrină politică și socială care a dus la moartea și distrugerea materială și morală a milioane de români.

De altfel bilanțul funebru al victimelor  acestei nefaste ideologii comuniste ridică numărul global al acestora la peste 100 milioane în întreaga lume, fiind cea mai distructivă ideologie din istoria Umanității.

O astfel de luare de poziție nu ar constitui de altfel decât un binemeritat gest de respect față de poporul român, având în vedere faptul că toți șefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitând muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale în Israel, și regretând în numele umanității care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de evrei.

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc

Pentru detalii organizatorice, vă rugăm să ne contactați

Persoană de contact: Rapcea Mihai – tel. 0727673376 mail: rapcea@gmail.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *