SCRISOARE DESCHIS

Domnului Traian Bsescu, Preedintele Romniei

Domnului Emil Boc, Prim-ministru al Guvernului Romniei

Doamnei Laura Codrua Kovesi,Procuror General al Romniei

Va scriem aceste randuri cuprinsi de nelinistite si ingrijorare ,privitor la atacul violent comis mpotriva dlui NICOLAESCU ADRIAN Secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor. Daca un inalt functionar public (care timp de un an a fost demnitar) ajunge sa fie lovit cu salbaticie cu o bara metalica, pe drumul spre Guvern in plina zi, numai pentru faptul ca a dispus o ancheta interna la S.S.P.R, si a cerut un audit al Curtii de conturi privitor la o deturnare de fonduri de cca. 400.000 lei, consideram ca este o situatie de o gravitate exceptionala!

De multa vreme observam cu consternare si dezamagire ca acest S.S.P.R. a devenit un obiect de troc politic, un paradis pentru impostorii revolutiei si falsificatorii de dosare, condus de-a lungul

anilor de indivizi verosi pusi pe capatuiala sau condamnati de drept comun. Se vorbeste ca pentru un dosar “aranjat” s-au platit si 10 mii de euro, insa aici este vorba de cateva mii de dosare!

La o saptamana dupa ranirea grava a dlui Nicolaescu, constatam ca mass-media din Romania a relatat cateva randuri firave, iar institutiile abilitate(Guvernul Romaniei si Parchetul General ) nu au dat nici un comunicat si nu au luat o pozitie clara fata de gravitatea evenimentelor.

Va redam cateva randuri scrise de Claudiu Iordache,pentru a intelege mai bine unde suntem:

La inceput de an 2011,intr-o tara sub ocupatie, unde se guverneaza prin decrete si oamenii isi abandoneaza libertatea de teama puterii totalitare. IATA UNDE ATI AJUNS !

Domnule Presedinte, dati dovada de barbatie si dispuneti ca institutiile abilitate sa actioneze cu fermitate si profesionalism ( daca mai pot) iar cei care au comandat atacul si se fac vinovati, sa fie prinsi si judecati!

Domnule Prim-ministru va amintim ca S.S.P.R. se afla sub conducerea Guvernului ( oare il mai conduceti!) si sunteti OBLIGAT sa dispuneti masuri ferme, cu privire la ranirea grava a unui inalt functionar public!

Doamna Procuror General, stim ca doriti ca LEGEA sa guverneze in Romania,si de aceea va cerem in mod imperios ca Parchetul general sa rezolve cu celeritate(nu cu incetineala) acest caz deosebit!

Baricada Inter 1989 prin Ion IOFCIU

Actiunea Civica Internationala a Veteranilor Revolutiei Romane prin Dorel HARAGA

Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania prin Viorel ENE

APADAR prin Mihai RAPCEA

Adevar si Dreptate prin Ion VARLAM

Miscarea Conservatoare prin Mugur VASILIU

Bucuresti 26.01.2010

1 Star

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *