SCRISOAREáá DESCHIS├

Domnuluiá Traian BŃsescu, Pre║edintele RomÔniei

Domnuluiáá Emil Boc, Prim-ministru al Guvernului RomÔniei

Doamneiá Laura Codru■aá Kovesi,Procuror General al RomÔniei

Va scriem aceste randuriá cuprinsi de nelinistite si ingrijorare ,privitor la atacul violent comis ţmpotriva dlui NICOLAESCU ADRIAN Secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor. Daca un inalt functionar public (care timp de un an a fost ádemnitar) ajunge sa fie lovit cu salbaticie cu o bara metalica, pe drumul spre Guvern in plina zi, numai pentru faptul ca a dispus o ancheta interna la S.S.P.R, si a cerut un audit al Curtii de conturi privitor laá o deturnare de fonduri de cca. 400.000 lei, consideram ca este o situatie de o gravitate exceptionala!

De multa vreme observam cu consternare si dezamagire ca acest S.S.P.R. a devenit un obiect de troc politic, un paradis pentruá impostorii revolutiei si falsificatorii áde dosare, condus de-a lungul

anilorá de indivizi verosi pusi pe capatuiala sau condamnati de drept comun. Se vorbeste ca pentru un dosar “aranjat” s-au platit si 10 mii de euro, insa aici este vorba de cateva mii de dosare!

La o saptamana dupa ranirea grava a dlui Nicolaescu, constatam ca mass-media din Romania a relatat cateva randuri firave, iar institutiile abilitate(Guvernul Romaniei si Parchetul General ) nu au dat nici un comunicat si nu au luatá o pozitieá claraá fata de gravitatea evenimentelor.

Va redam cateva randuri scrise de Claudiu Iordache,pentru a intelege mai bine unde suntem:

La inceput de an 2011,intr-o tara sub ocupatie, unde se guverneaza prin decrete si oamenii isi abandoneaza libertatea de teama puterii totalitare. IATA UNDE ATI AJUNS !

Domnule Presedinte, dati dovada de barbatie si dispuneti ca institutiile abilitate sa actioneze cu fermitate si profesionalism ( daca mai pot) iar cei care au comandat atacul si se fac vinovati, sa fie prinsi si judecati!

Domnule Prim-ministru áva amintim ca S.S.P.R. se afla sub conducerea Guvernului ( oare il mai conduceti!) si sunteti OBLIGAT saá dispunetiá masuri ferme, cu privire la ranirea grava a unuiá inalt functionar public!

Doamna Procuror General, stim ca doritiá ca LEGEA sa guverneze in Romania,si de aceea va cerem in mod imperios ca Parchetul general sa rezolve cu celeritate(nu cu incetineala) acest caz deosebit!

Baricada Inter 1989á prin Ion IOFCIU

Actiunea Civica Internationala a Veteranilor Revolutiei Romane prin Dorel HARAGA

Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romaniaá prin Viorelá ENE

APADARá prin Mihai RAPCEA

Adevar si Dreptateá prin Ion VARLAM

Miscarea Conservatoareáá prin Mugur VASILIU

Bucurestiááá 26.01.2010

1 Star

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares