Nazism sionisto-tiganesc. Liderii comunitatilor evreiesti si tiganesti din Romania neaga Holocaustul comunist

 • Ioana

  Felicitari!!!!!!!!!!!!! Asta inseamna cu adevarat patriotismul!

 • Salutari din Piatra Neamt, orasul pistolarilor, al incendiatorilor profesionisti, al politistilor interlopi si politicienilor mafioti. Foarte bine, Mihai! Ma bucur ca ai dat gata 4-5 jandarmi prosti dintr-o lovitura.

 • Gheorghe

  Dar de ce provocati aiurea? faceti comemorari ale cui vreti, unde si cui vreti, dar nu provocati.
  Ati facut-o ingentionat. Rusine, si pentru memoria victimelor Holocaustului, si pentru victimele represiunii comuniste. Nu aveti recpect nici pentru unii, nici pentru altii!

 • MR

  Răspuns pentru ”Gheorghe” din Haifa
  (Ecran complet IP Address: 93.172.42.182 ISP: NetVision Organization: BK-Broadband Region:Haifa (IL)

  Domnule ”Gheorghe” Ițic, sau cum te-oi fi numind dumneata. Află că o comemorare nu o poți face niciodată ”neintenționat”. Iar dacă vorbim de respect, primul pas spre respect este să te prezinți cine ești. Dumneata nu l-ai făcut. Al doilea pas este să fi solidar cu suferința celui de tine. Noi am adresat liderilor țiganilor și evreilor prezenți acolo condoleanțele noastre pentru pierderile suferite de etniile lor în holocaustul nazist. EI AU REFUZAT ÎN SCHIMB SĂ FACĂ ACELAȘI LUCRU FAȚĂ DE HOLOCAUSTUL COMUNIST !!! De ce ? Vă spun eu de ce ! Pentru că nu poți să accepți ca victime lângă tine pe cei pe care te pregătești să îi condamni ca popor de criminali și de la care intenționezi să ceri despăgubiri. De aceea liderii țigani și evrei prezenți acolo s-au făcut vinovați de negarea Holocaustului Comunist. Iar placa cu antisemitisumul nu mai păcălește de mult pe nimeni. Shalom !!!