Au aprut deja primele reacții ale ”truditorilor” ntru Mossad. Era de așteptat, dup ciufuleala pe care le-a tras-o ambasadorul David Oren pentru reacția lor imbecil de astzi, faț de noi. ”Trebuia s i lsați n pace” s-ar fi rstit acesta la șeful comunitții evreiești din București, Erwin Simsensohn.

Iat mai jos reacțiile, aprute pe blogul http://islamul-azi-abbu.blogspot.com/

In ziua comemorarii amintirii celor disparuti in Holocaut,evrei,polonezi,tigani,romani,austrieci
apar ca de obicei jigodiile care neaga, raspandesc ura lor si rasismul in fata cui vrea sa-i asculte.
Si sunt destui.de la publicatiile legionare,neo-fasciste,la cele a noii drepte si a altor organizatii asa zise nationaliste.
in ultima vreme,se implica in discutie perioada comunista.
Se incearca deturnarea cuvantului Holocaut care are o clara semnificatie si lipirea lui pe aceasta perioada.
Nimeni nu contesta vremurile grele,victimele reale si chinurile populatiei ce a cunoscut acest sistem.
dar cat de gresita este tendinta de a face ordine in perioada comunista calcand cu nesimtire peste 6 milioane de victime !!
Si ca sa fie mai clar,sa nu uitam cati s-au imbogatit,cati au profitat de sistemul comunist,cati au aparut dupa 89 cu averi uriase,pentru ca astazi sa “planga” holocaustul comunist…cu lacrimi de crocodil…

Ca urmarei-am lasat un measj pe facebook domnului Rapcea si corului de negationosti ce il reprezinta dandu-i o idee-zic eu –
echitabila !!
pentru D-l Rapcea si alti viteji pe pielea altora….dar pe banii….(s-o lasam)

Ca sa fie clar si pe intelesul tuturor,aceasta distractiva operatie numita Holocaust trebuie repetata.
asa stim si noi cum s-a murit, cat a durat /per pesoana,cum au murit copii fata de oamenii mari,putem filma cu celularul,putem trimite sms, putem sa ne bucuram cum dispar oamenii in chinuri…e cool,nu-i… ?
asa D-le Rapcea…….Coja,…etc…etc?
Oricum este mai usor decat statul la cozi in vremea “holocaustului ” comunist unde multi oportunisti au facut avere frumusica ,care au scos-o dupa 89 la vedere….si care si azi vaita perioada de trista amintire..
ce e un fleac de 6 milioane? oricum cuptoarele de la Resita lucreaza sub capacitate…

2 comentarii:

Mihai Rapcea spunea…

plateste bine mossadul astfel de mizerii de articole ? Nu ti-e rusine sa denigrezi suferinta a milioane de romani ? Numai voi, evreii, aveti dreptul la compasiune din partea celorlalti pentru suferintele indurate in al doilea razboi mondial ? Nu uita ca comunismul si national-socialismul sunt cele doua fete ale doctrine marxiste, deci sunt inrudite. Ambele au fost malefice, ambele visau la ”crearea omului nou”. Ambele cautau sa se impuna prin lichidarea fizica a oponentilor.
Dar bineanteles, numai voi, ”poporul ales” al diavolului aveți dreptul la recunoașterea suferințelor. Noi, ceilalți trebuie doar s v pltim pentru asta. Ați ajuns s faceți comerț cu oasele strbunilor voștri, cum bine spunea Roger Garaudy. Ct mai cost statul german capul de evreu (imaginar gazat) ? Și dup ce c sunteți mincinoși și ați exagerat dimensiunea real a holocaustului evreiesc, aveți tupeul și nerușinarea s ne acuzați și pe noi romnii, c am ucis evrei, c a existat holocaust n Romnia. Știi ce scrie la ”monumentul” holocaustului din București, la plcuța din fața lui ? C dou garnituri de tren (trenurile morții!!!) au deportat spre lagrele ororii 80.000 de evrei. OPT ZECI DE MII !!!! n dou garnituri de tren. Nici dac i ndesa cu presa hidraulic nu ncpeau !!!! Deci, angajați mincinoși mai imteligenți cnd doriți s rescrieți istoria !

28.01.2011, 00:53

Mihai Rapcea spunea…

Si apropos de pozele cu svastici, afl c poliția a reținut ntr-o noapte un grup de tineri de etnie mozaic pe cnd sreau gardul din cimitirul evreiesc de la Eroii Revoluției, din București. n rucsacul unuia dinte ei, au fost gsite tuburi de spray cu vopsea neagr și roșie. n cimitir, a doua zi, au fost raportate vandalizri cu zvastici pe monumentele funerare, exact ca n pozele postate de tine. Sun cunoscut ? Nu v mai victimizați singuri, c nu v mai crede nimeni. Romnii nu sunt antisemiți, orict ați vrea voi s ne mpingeți nspre ura și rzbunare cu acțiunile voastre dușmnoase. Suntem creștini, religia noastrp este iubirea de aproapele și iertarea celor ce ne fac ru, lucru pe care voi nu l veți nțelege din pcate niciodat.

28.01.2011, 00:58
,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *