Au apărut deja primele reacții ale ”truditorilor” întru Mossad. Era de așteptat, după ciufuleala pe care le-a tras-o ambasadorul David Oren pentru reacția lor imbecilă de astăzi, față de noi. ”Trebuia să îi lăsați în pace” s-ar fi răstit acesta la șeful comunității evreiești din București, Erwin Simsensohn.

Iată mai jos reacțiile, apărute pe blogul http://islamul-azi-abbu.blogspot.com/

In ziua comemorarii amintirii celor disparuti in Holocaut,evrei,polonezi,tigani,romani,austrieci
apar ca de obicei jigodiile care neaga, raspandesc ura lor si rasismul in fata cui vrea sa-i asculte.
Si sunt destui.de la publicatiile legionare,neo-fasciste,la cele a noii drepte si a altor organizatii asa zise nationaliste.
in ultima vreme,se implica in discutie perioada comunista.
Se incearca deturnarea cuvantului Holocaut care are o clara semnificatie si lipirea lui pe aceasta perioada.
Nimeni nu contesta vremurile grele,victimele reale si chinurile  populatiei ce a cunoscut  acest sistem.
dar cat de gresita este tendinta de a face ordine in perioada comunista calcand cu nesimtire peste 6 milioane de victime !!
Si ca sa fie mai clar,sa nu uitam cati s-au imbogatit,cati au profitat de sistemul comunist,cati au aparut dupa 89 cu averi uriase,pentru ca astazi sa “planga” holocaustul comunist…cu lacrimi de crocodil…

Ca urmarei-am lasat un measj pe facebook domnului Rapcea si corului de negationosti ce il reprezinta dandu-i o idee-zic eu –
echitabila !!
pentru D-l Rapcea si alti viteji pe pielea altora….dar pe banii….(s-o lasam)

Ca sa fie clar si pe intelesul tuturor,aceasta distractiva operatie numita Holocaust trebuie repetata.
asa stim si noi cum s-a murit, cat a durat /per pesoana,cum au murit copii fata de oamenii mari,putem filma cu celularul,putem trimite sms, putem sa ne bucuram cum dispar oamenii in chinuri…e cool,nu-i… ?
asa D-le Rapcea…….Coja,…etc…etc?
Oricum este mai usor decat statul la cozi in vremea “holocaustului ” comunist unde multi oportunisti au facut avere frumusica ,care au scos-o dupa 89 la vedere….si care si azi vaita perioada de trista amintire..
ce e un fleac de 6 milioane? oricum cuptoarele de la Resita lucreaza sub capacitate…

2 comentarii:

Mihai Rapcea spunea…

plateste bine mossadul astfel de mizerii de articole ? Nu ti-e rusine sa denigrezi suferinta a milioane de romani ? Numai voi, evreii, aveti dreptul la compasiune din partea celorlalti pentru suferintele indurate in al doilea razboi mondial ? Nu uita ca comunismul si national-socialismul sunt cele doua fete ale doctrine marxiste, deci sunt inrudite. Ambele au fost malefice, ambele visau la ”crearea omului nou”. Ambele cautau sa se impuna prin lichidarea fizica a oponentilor.
Dar bineanteles, numai voi, ”poporul ales” al diavolului aveți dreptul la recunoașterea suferințelor. Noi, ceilalți trebuie doar să vă plătim pentru asta. Ați ajuns să faceți comerț cu oasele străbunilor voștri, cum bine spunea Roger Garaudy. Cât mai costă statul german capul de evreu (imaginar gazat) ? Și după ce că sunteți mincinoși și ați exagerat dimensiunea reală a holocaustului evreiesc, aveți tupeul și nerușinarea să ne acuzați și pe noi românii, că am ucis evrei, că a existat holocaust în România. Știi ce scrie la ”monumentul” holocaustului din București, la plăcuța din fața lui ? Că două garnituri de tren (trenurile morții!!!) au deportat spre lagărele ororii 80.000 de evrei. OPT ZECI DE MII !!!! În două garnituri de tren. Nici dacă îi îndesa cu presa hidraulică nu încăpeau !!!! Deci, angajați mincinoși mai imteligenți când doriți să rescrieți istoria !

28.01.2011, 00:53

Mihai Rapcea spunea…

Si apropos de pozele cu svastici, află că poliția a reținut într-o noapte un grup de tineri de etnie mozaică pe când săreau gardul din cimitirul evreiesc de la Eroii Revoluției, din București. În rucsacul unuia dinte ei, au fost găsite tuburi de spray cu vopsea neagră și roșie. În cimitir, a doua zi, au fost raportate vandalizări cu zvastici pe monumentele funerare, exact ca în pozele postate de tine. Sună cunoscut ? Nu vă mai victimizați singuri, că nu vă mai crede nimeni. Românii nu sunt antisemiți, oricât ați vrea voi să ne împingeți înspre ura și răzbunare cu acțiunile voastre dușmănoase. Suntem creștini, religia noastrp este iubirea de aproapele și iertarea celor ce ne fac rău, lucru pe care voi nu îl veți înțelege din păcate niciodată.

28.01.2011, 00:58
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares