Iat anunțul primit de la Ministerul Sntții:

n baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparena decizional n administraia public, Ministerul Sntii organizeaz, luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naional de Sntate Public, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureti, o dezbatere public avnd ca tem proiectul de Hotrre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naional de asigurri sociale de sntate din titlul IX Cardul european i cardul naional de asigurri sociale de sntate din Legea nr. 95/2006 privind reforma n domeniul sntii, cu modificrile i completrile ulterioare.

Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

Menionm c proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaie – Transparen decizional.

Comentariu rapcea.ro

Dezbaterile au fost reluate datorit eforturilor susținute ale Asociația Pentru Aprarea Libertților Publice (președinte av. Georgescu Ctlin), – membr de frunte a Coaliției mpotriva Statului Polițienesc, asociație care a dat n judecat Ministerul Sntții pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind termenele și condițiile de organizare a dezbaterilor publice pe tema crții de sntate electronice.

La dezbaterea ce va avea loc luni, reprezentanții Coaliției vor prezenta un text comun al propunerii de modificare a proiectului de Hotrre a Guvernului privind cardurile de sntate, pentru a se respecta dreptul de opțiune al cetțenilor.

Dup consultri, vom reveni cu amnunte și vom publica pe site forma final a propunerii Coaliției. Cei ce doresc s vin cu sugestii sau propuneri privind acest text de lege ferenda, sunt invitați s ne scrie pe adresa rapcea@gmail.com

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *