251395637 300x169 Fost ofi■er rus GRU este ţnvinuit de tentativa de organizare a unei rebeliuni armateFostul colonel GRU, Vladimir Kvacikov, liderul organiza■iei na■ionaliste „Garda PopularŃ”, ţn vÔrstŃ de 62 de ani, a fost pus sub arest, prin decizia unei instan■e de judecatŃ din Moscova. Acesta ţnvinuit de „atragerea, recrutarea ║i implicarea persoanelor ţn activitŃ■i teroriste” ║i „tentativŃ de organizare a unei rebeliuni armate”.

Potrivit versiunii FSB, Kvacikov ar fi condus grupuri de fo║ti militari, care planificau preluarea controlului asupra unor depozite de armament ţn mai multe unitŃ■i militare, dupŃ care ar inten■iona sŃ organizeze un mar║ asupra Moscovei.

„Revolu■ia ruseascŃ este inevitabilŃ”, a declarat Kvacikov cÔnd instan■a de judecatŃ ║i-a anun■at sentin■a. El considerŃ cŃ arestul sŃu ar fi fost fŃcut la comanda omului de afaceri Anatolii Ciubais. ¬edin■a instan■ei de judecatŃ a avut loc cu u║ile ţnchise.

╬n anul 2008, Kvacikov a fost cercetat penal, fiind suspectat de atentarea la via■a lui Anatolii Ciubais, ţnsŃ justi■ia rusŃ nu i-a gŃsit nicio vinŃ. Printr-o decizia a instan■ei de judecatŃ, acesta a fost achitat ţn data de 22 decembrie. ╬n cadrul unei emisiuni de la postul de radio “Eho Moskvţ”, Kvaciokov declara cŃ Ciubais este un trŃdŃtor ║i du║man al poporului, iar „Rusia se aflŃ ţn mrejele mafiei evreie║ti”.

preluare de pe AntiMedia

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares