rwanda 300x185 Guvernul Rwandei intenioneaz s i sterilizeze populaiaGuvernul Rwanda intenioneaz s controleze rata de natalitate prin ndemnarea brbailor s accepte sterilizarea voluntar, comunic BBC.

n opinia exterilor occidentali, scderea ritmurilor de cretere a populaiei rwandeze va contribui la majorarea nivelului de trai i a standardelor de via n acest stat african. n prezent, aici locuiesc 10,2 milioane de persoane.

Potrivit corespodentului BBC din Rwanda Geoffrey Mutagoma, planificarea familiei (pe lng utilizarea prezervativelor) depinde de femeie, libertile creia sunt limitate, iar brbaii nu folosesc prezervativul la fiecare act sexual.

n legtur cu aceasta, sterilizarea prin vasectomie (sterilizare permanent) va fi propus tuturor rwandezilor care beneficiaz de circumcizie n cadrul programului de profilaxie a infeciei HIV a Organizaiei Mondiale a Sntii. Potrivit ministrului sntii a rii, Richard Seeber, n urmtorii ani guvernul intenioneaz s efectueze circumcizie 700 de mii de brbai. O mare parte din acetia ar putea accepta sterilizarea voluntar.

Cu toate acestea, intervievai de Mutagom, cetenii nu se arat entuziasmai de aceast iniiativ. Unul din argumentele principale a populaiei mpotriva vasectomiei este faptul c n cazul n care ar deceda un copil de familiei, prinii nu vor mai putea concepe pentru a suplini familia.

Dac msurile luate de guvernul Rwandez sunt fțiș anti-umane, la noi Guvernul Mondial din umbrp ne asasineaz pe tcute prin: tierea pensiilor și alocațiilor pentru mmici și copii (forțnd astfel scderea natalitții), alimente și vaccinuri ce provoac sterilitatea.

Concluzionnd, putem spune c Rwanda este mai democratic dect Romnia. ȚI D POSIBILITATEA S ALEGI !!!

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *