rwanda 300x185 Guvernul Rwandei intenționează să și sterilizeze populațiaGuvernul Rwanda intenționează să controleze rata de natalitate prin îndemnarea bărbaților să accepte sterilizarea voluntară, comunică BBC.

În opinia exterților occidentali, scăderea ritmurilor de creștere a populației rwandeze va contribui la majorarea nivelului de trai și a standardelor de viață în acest stat african. În prezent, aici locuiesc 10,2 milioane de persoane.

Potrivit corespodentului BBC din Rwanda Geoffrey Mutagoma, planificarea familiei (pe lângă utilizarea prezervativelor) depinde de femeie, libertățile căreia sunt limitate, iar bărbații nu folosesc prezervativul la fiecare act sexual.

În legătură cu aceasta, sterilizarea prin vasectomie (sterilizare permanentă) va fi propusă tuturor rwandezilor care beneficiază de circumcizie în cadrul programului de profilaxie a infecției HIV a Organizației Mondiale a Sănătății. Potrivit ministrului sănătății a țării, Richard Seeber, în următorii ani guvernul intenționează să efectueze circumcizie 700 de mii de bărbați. O mare parte din aceștia ar putea accepta sterilizarea voluntară.

Cu toate acestea, intervievați de Mutagom, cetățenii nu se arată entuziasmați de această inițiativă. Unul din argumentele principale a populației împotriva vasectomiei este faptul că în cazul în care ar deceda un copil de familiei, părinții nu vor mai putea concepe pentru a suplini familia.

Dacă măsurile luate de guvernul Rwandez sunt fățiș anti-umane, la noi Guvernul Mondial din umbrp ne asasinează pe tăcute prin: tăierea pensiilor și alocațiilor pentru mămici și copii (forțând astfel scăderea natalității), alimente și vaccinuri ce provoacă sterilitatea.

Concluzionând, putem spune că Rwanda este mai democratică decât România. ÎȚI DĂ POSIBILITATEA SĂ ALEGI !!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares