Atentie !!! Organizatia Hyde Park din Moldova militează pentru căsătorii intre homosexuali si adoptia de copii catre cuplurile homosexuale și împotriva introducerii religiei în școli

O organizație foarte vocală în spațiul virtual, Hyde Park, cu liderul său, Oleg Brega, au devent de o vreme, portavocea mișcării de reântoarcere în Baarabia istorică a scriitorului și patriotului român Paul Goma.

Organizația Hyde Park (finanțată se pare discret de către George Soroș) devine pe zi ce trece mai vizibilă, și datorită publicației Curaj.md, autointitulată ”revistă de atitudine civică”.
Interesant este că, pe prima pagină a numărului 35, Organizația cu nume de Parcul Operei susține și trâmbițează ”întoarcerea acasă” a celui mai mare dizident român exilat în Occident, pentru ca în ultimele pagini (la dosul revistei, unde le place lor), să își facă publică ”agenda” privind ”apărarea drepturilor omului”.

Și ce găsim aici !? SURPRIZĂ !!! Manifestații în luna mai alături de ”Gender Doc M, cerând drepturi egale minorităților sexuale (dreptul la căsătorie, dreptul de a înfia copii”.

Tot în program figurează și proteste împotriva reintroducerii religiei în școli !!!

Alo, domnu Oleg Brega !!! Înțelegem că apucăturile pidosnice le-ai căpătat matale prin pușcăriile patriei, da mai lasă-ne. Acu, chiar vrei să te iei de mânuță cu Buhuceanu, sau v-ați întâlnit deja în aceeași celulă ?

Dacă mai vii prin România (că aud că te dai cetățean român, mai nou), cască bine ochii, să nu-ți intre vre-un par al minorităților sexuale în cur.

Știi mătăluță cum erau ”răsplătiți” veneticii și dușmanii țării de către Vlad Dracul ?! Cu țeapa ! Sau poate că exact asta și cauți, poate că îți face plăcere.

Și ce ai domnule cu religia din școli ? Te-ai molipsit și de ateism sovietic prin pușcărie ?

Dar deja ăsta nu mai e curaj.md E mișelie și tupeu.jd !!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *