De ceva vreme am devenit interesat de mrturiile oamenilor care se plng c sunt iradiai de la distan prin pereii casei sau apartamentului lor. Prima tendin a ne-cunosctorilor fenomenului este de a bagateliza alegaiile, punndu-i semne de ntrebare asupra sntii mentale a celor care se plng. Prea e bizar activitatea asta susinut asupra unor oameni care nu au omort o musc, ‘ba nici politic n-au fcut, dar totui, s analizm un pic inainte de a le rspunde “dar cine eti tu ca s ti se fac asa ceva?“…

Dac ce spun ei e adevrat, nu-i aa c merit s contientizm mcar c un pericol de moarte ne pate pe noi toi, la bunul plac al unor ofieri corupi ai serviciilor secrete, aflai n goan dup o proprietate dezirabil, sau pentru a preveni un adevr incomod de la iei la lumin ? Sau poate chiar mai ru, pentru controlul total al populaiei…

Orict de credibile sunt mrturiile victimelor, e bine s avem i un fundament tehnic n sprijinul celor afirmate. E uimitor s aflm ct de veche e cercetarea i rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre i mai marea noastr surpriz, ca ar UE/NATO, Romnia este i ea inclus ntr-un program de controlare a minii cetenilor, prin tehnicile descrise concret mai jos.

Avei zile n care v simii letargici, ne-n stare de a duce la ndeplinire pn i lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le putei explica i de care nu v amintii s fi suferit n trecut? V este somnul bun i odihnitor, sau o ntoarcere prelungit de pe o parte pe alta, urmat de vise neplcute i o trezire n stare de buimceal?

Exist explicaii concrete pentru toate astea, s le aflm.

Nu este necesar s fii vizai la modul particular ca i cei care mi-au scris, ci doar aa, la modul general, pentru a v ine placizi i bolnvicioi, deci incapabili de aciune susinut pentru o schimbare real n bine a rii.Deasemenea, atenie la vecini- cine tie crui mahr de prin serviciile secrete i s-a pus pata pe proprietatea sau de ce nu, pe soia Dvs.!


Control mental prin “sunete tacute”

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) – n engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris n Patentul SUA nr. 5159703, numit “Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta”, din 27 octombrie 1992. n introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

“Un sistem de comunicare silentios n care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte nalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati n amplitudine sau n frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, n mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, n timp real, sau pot fi nregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator.”

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit n electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se “cloneze”) aceste modele, adevarate “semnaturi emotionale”, pe alt calculator, si, la vointa, “sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, n mod silentios”.

Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai n emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este att de limitat n scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.

Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad ntr-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

“Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale – nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete nregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna n Desert (Iraq) cu un deplin succes.”

“Pe bunica mea Dumnezeu sa o odihneasca o terorizau cu unde electromagnetice de tipul celor ce moduleaza trairile emotionale: mereu plangea si era intr-o dispozitie trista. foloseau tehnica V2K (voice to skull) prin care transmiteau zgomote percepute in interiorul craniului: ea zicea ca are o gaza in ureche ce nu o lasa sa doarma. Eu si parintii mei suntem sub asalt electromagnetic zilnic.
E noua forma de sclavie a zilelor noastre cu operatori cu nimic mai presus decat asasinii comunisti”.

Ilustratia grafica ce apare n patent, numita “Evolutia semnaturii emotionale prin inducerea undelor alfa – theta” este identificata cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED si este obtinuta de la “cel mai sensibil si versatil electro-encefalograf din lume”. Are un raport de amplificare de 200000, fata de celelalte EEG-uri obisnuite care au numai 50000. Este controlat prin program de “cele mai rapide calculatoare” folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similara celei folosite de submarinele nucleare la detectia obiectelor foarte mici din apa, la distante foarte mari.

Scopul acestei ntregi “creme” de tehnologii avansate este obtinerea unei “harti” a semnaturilor emotionale umane si modificarea lor prin semnale catre creier. Ilustratia arata ecranul EEG-ului de la un subiect uman, att emisfera stnga ct si cea dreapta, simultan.

Clonarea emotiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola “semnaturile emotionale” electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci cnd un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricnd, la vointa. “Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie n orice alt subiect uman care le primeste!”

Sistemul si aplicatiile

Aici este vorba de mai mult dect un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga n acest sistem de frecvente purtatoare, n scopul de a obtine toate tipurile de efecte.

Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde n creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni n imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.

“Noaptea mi-a tras in creier, identic cu nopile cu care m obinuisem dar de data asta cnd m-au trezit din visul indus, nu se restabilea orientarea, gndirea, limbajul i nu mi reveneam nici din starea de ru de parc muream n chinuri groaznice cerebrale - Este noapte? Iar mi induce un vis cu elemente mai mult sau mai puin de ruine, i iar mi se fac atrociti i tehnici de distrugere, iar m trezete la un pas s mor, iar mi va fi extrem de ru, vine dimineaa ne-odihnit, am impresia c mi-au ncrcat cureni electrici n toat faa i tot capul, iar voi fi torturat i se vor face experiene cu arme cu energie direcionat asupra mea”

Sistemul este folosit pentru a controla fie o singura persoana, fie mai multe. Faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

ntr-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor n sistemele de siguranta. Dar, n spatele placutei melodii pe care o auziti n magazine si n supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil n mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va ndeamna sa cumparati ct mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cnd sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de nvatare (mai ales pentru studenti si elevi).

n context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica.

Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramn tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani.n schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc mpotriva omului obisnuit care aude normal.

“Mama mea este torturat cu mult mai ru i fizic i psihic, ea este chinuit i torturata cu mai multe device-uri i de mai muli operatori.
Pt un interviu cu ea, problema este c i-au fcut zi de zi foarte ru, cerebral. Am observat de la o zi la alta c nu mai tie din ce n ce mai mult de ea i nu mai este n stare nici ciorapii s i-i ridice psihopatii chinuind-o f ru oricum fr s le pese ct de departe s-a ajuns cu debandada pe care au meninut-o distrugnd i viaa vecinilor i obligndu-i mereu nestui s ne hartuiasc i jigneasc de moarte”

Arma cu microunde portabila

Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaste nimic si a refuzat sa comenteze pe marginea existentei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat “Arme miraculoase”, care este doar o simpla trecere n revista a asa-numitelor arme “care nu ucid”. Nici-un cuvnt nsa despre S-quad, desi tehnologia era folosita de sase ani.

Extrase din articol:
“Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americana: Nu am vazut nca o astfel de arma care sa si functioneze.”
“DARPA (Agentia pentru Proiecte de Cercetare Avansata pentru Aparare) a venit la noi anual pentru a vedea daca sunt cai de a suspenda functionarea sistemului nervos central de la distanta, spune Dr F. Terry Hambrecht, seful Programului de Proteze Neurale, dar nu a aparut nimic pna acum. Totul pare prea Science-Fiction.”
Poate parea ca este de domeniu SF, dar nu este deloc asa. Oricum, asta nu este dect ceea ce ei vor sa credem, ca sa-i lasam n pace sa-si urmeze planul…

Ideea care sta la baza acestor arme “care nu ucid” este de a determina ca inamicul sa-si piarda capacitatea de a rationa fara a-l ucide, pentru a-i lua ostateci, pentru a zadarnici orice forma de rezistenta fara a-i rani (fizic), de preferat chiar fara sa-si dea seama. Toate tehnologiile de modificare a starilor mentale pe cale electromagnetica sunt toate n aceasta categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial ele pot fi folosite oriunde si oricnd, dupa bunul plac al celor care hotarasc acest lucru.

“Era mereu cmp magnetic n cas, mi amintesc c dimineaa cnd m trezeam aveam memoria tears i mi ddeam seama c pot s m opun dar fcnd un efort f. mare de a nu da fru liber unui comportament i unei gndiri, deviante, fizic, psihic, uman i social. Mama mea se zdruncina n somn, fcea urt n somn i de multe ori i povestea bunicului, sorei bunicului cosmarurile aberante care o ocau, o impresionau foarte mult”

Si de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut ca au acces la aceste tehnologii cnd chiar existenta acestora este negata fata de marele public?

Chiar n februarie 1998, abordarea de tip “monolit” n negarea existetei acestor tehnologii si totala tacere n ce priveste acest subiect s-a mentinut chiar si n fata comitetelor Congresului american!

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema “Audierea despre Armele de Radio Frecventa si proliferarea lor: impactul asupra economiei”. Ca martori au fost invitati numeroase personalitati militare:
Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre amenintarea Radio-Frecventelor, n general.
James O’Bryon, director de Testari Operationale si director de Testari Incendii de la Biroul Secretarului Apararii la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu si implicatiile acestor teste n cazul armelor de radio-frecventa. (se pot creea incendii de la distanta cu ajutorul laserelor).

Dr. Ira Meritt, seful Diviziei de Identificarea Conceptelor si Analiza a Aplicatiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansata, de la Centrul de Rachete Defensive si Tehnologie Spatiala din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecventa venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietica.

Desi aceste informatii de interes tehnic sunt importante, mult mai importanta este lipsa oricaror informatii despre existenta armelor deradio-frecventa care afecteaza n mod direct creierul si sistemul nervos uman.

Psihotronica de la KGB

Aceste tehnologii nu au aparut peste noapte. Exista o lunga istorie de dezvoltare si ascundere a acestora de catre Guvernul SUA si probabil ca nca jumatate din celelalte guverne ale lumii.

Noi stim ca fosta Uniune Sovietica era activ angajata n acest tip de cercetari. n timpul anilor 1970 KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenta Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldatii n adevarati “roboti umani” programabili. Sistemul se baza pe o combinatie de hipnoza si radio-frecventa. Proiectul a fost nceput ca raspuns la o schema de antrenament similara lansata n SUA de presedintele Jimmy Carter, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al presedintelui URSS, MIhail Gorbaciov.

n cartea “Istoria Armelor Electromagnetice” s-a aratat ca timp de peste 60 ani s-au realizat numeroase cercetari n acest domeniu, iar n articolul despre telepatia sintetica am aratat ca primele cercetari n cadrul programului “vocea din creier” s-au realizat n 1961, folosind referinte din literatura stiintifica publica.

“De la 8 ani primeam vise cu avertizri a ceea ce ne vor face mie, bunicului, mamei mele i toate functiile i procesele mele erau oprite, blocate, declanate, pornite, absolut oricnd vroiau cei care fceau asta, eu dndu-mi seama c sunt controlat total. “

Ar fi deasemenea posibil sa creeam convorbiri transmise cu inalta fidelitate in corpul uman, marind posibilitatea sugestiilor ascunse si a manipularii psihologice… Astfel ar fi posibil sa vorbim unor adversari selectati, intr-o maniera cat se poate de deranjanta pentru ei

Secretarul Apararii al USA, William S. Cohen, Defense Viewpoint, December 1, 1998

Dr._James_Lin_ascultand_microundele

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondiala)

Jan Wiesemann a scris o notabila descriere a situatiei care exista acum n SUA, despre “fortele de drept” si cum s-a ajuns la aceasta situatie: “n timpul razboiului rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat ntr-o cursa deschisa de narmare cu tehnica nucleara mpotriva Uniunii Sovietice, dar si ntr-o cursa secreta de dezvoltare de arme neconventionale. Pe masura ce agentiile de spionaj au continuat sa-si mareasca puterea de influenta si control – de unde pna la al doilea razboi mondial au avut doar un rol de sustinere si de servire a guvernelor – la fel au fost suplimentate si fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalti competitori.

“Si pe masura ce grupul american de spionaj avea sa creasca, o cultura secreta s-a raspndit, ceea ce a permis celor din spionaj sa aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli n mod perfid procesele si institutiile democratice…”

“Ca multe alte democratii, Guvernul SUA este compus din doua mari parti: cei care au fost votati, adica guvernatorii, judecatorii, cei din Congres si Presedintele, si, a doua parte – birocratia perpetuata de-a lungul timpului, cei care sunt n numeroasele agentii federale.”

“ntr-o democratie bine echilibrata si care functioneaza corect, partea votata de public controleaza partea birocratica, asigurnd poporului o reprezentare reala n cadrul planului guvernamental.”

“Ce s-a intamplat in ultimiii 4 ani, e greu de descris in cuvinte. Ajunsesem la un moment dat intr-o stare greu de imaginat. Auzeam voci, la trezire sau la culcare. Gaseam obiecte din casa in alt loc, decat cel obisnuit, cosmarurile erau pline de cadavre, morti, sange, violenta, frica…durerile de cap insuportabile. Ajunsesem sa cred ca o iau razna. Ce era cel mai trist, era ca nimeni nu intelegea ce spun, de parca vorbeam chineza, nimeni nu ma credea…. Baiatul cel mare a facut o pareza la mana stanga si desi fiziologic nu i s-a gasit nimic, m-am chinuit cu el din august 2005 pana in februarie 2006. internari peste internari, recuperare, spitale, medicatie…. Greu, dar a trecut…a pierdut si clasa I, a trebuit sa inchei anul, pe motiv medical.”

“n timp ce o parte semnificativa din guvernul SUA urmeaza fara ndoiala acest principiu, o alta parte opereaza ntr-un deplin secret si urmeaza propriul plan ascuns, fara stirea celor multi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public.”

n mesajul sau de adio adresat natiunii americane n 1961, presedintele Eisenhower a spus: “…am fost obligati sa construim o industrie de armament permanenta, care a atins proportii vaste. n plus, trei milioane si jumatate de oameni sunt direct implicati n stabilimentul apararii. Anual cheltuim pe securitate militara mai mult dect profitul net al tuturor corporatiilor americane.”

“Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este noua pentru americani. Influenta totala (economica, politica, chiar spirituala) este simtita n fiecare oras, n fiecare casa, n fiecare birou al guvernului federal. Recunoastem nevoia imperativa pentru aceasta dezvoltare. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea gravele sale implicatii. Munca, resursele si chiar viata noastra sunt deplin implicate; la fel si chiar structura societatii noastre.”

“n cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie sa veghem mpotriva influentelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potentialul unei cresteri dezastruoase a puterii acestuia deja exista si va persista. Nu trebuie sa lasam ca presiunile acestuia sa puna n pericol libertatile sau procesele noastre democratice.”

“La 8 ani am constatat c eu i ea ne aflm sub control total i fizic i psihic i bnuiam c i bunicul este controlat fizic i c se ncearc dar fr succes s l controleze mental. Bunicul a rezistat hartuirii oamenilor asmuiti pe noi. Mi-a fost indus un vis cu bunicul mort, era negru, f bronzat, ntr-un teleferic oprit n aer deasupra unei prpstii f mari. Peste o sptmn bunicul a fost omort cu un aparat electromagnetic meninut n gt i deplasat spre inim pn tot horcind i sufocndu -se din ce n ce mai ru, nemaiputndu-se tine de chiuveta de la buctrie, tocul uii, s-a prbusit treptat dar tot s-a prbusit, pe hol, abia reusind s fac un pas din buctrie spre holul de la intrare, a mai horcit puin, s-a mai sufocat puin i a murit. Eram acas mpreun cu sora lui.

Din momentul sta mi-am dat seama c eu i mama mea ne aflm sub un control mai puternic dect pn atunci ELECTRONIC, te rog frumos s m crezi c a predominat chinul provocat de aparate electronice din casele vecinilor. Nu i pot povesti doar despre hruirea noastr de ctre vecini, avertismente din clasa I-a pe care le-am primit din care am bnuit eu c serviciile secrete au oameni asmuii pe mine, ali oameni pe strzi, n autobuze, de care am avut parte infernal.”

Nelinisti internationale n legatura cu noile arme

Natiunile Unite a fost infiintata n 1945 cu scopul de a “salva generatiile viitoare de la pericolul razboiului”. n 1975 Adunarea generala a ONU a luat n considerare o prima propunere de proiect a Uniunii Sovietice: “Interzicerea dezvoltarii si producerii de noi tipuri de arme de distrugere n masa si de noi sisteme de acest fel”.

n 1979 URSS a adaugat la lista acestor sisteme de distrugere n masa:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni, etc) care afecteaza tinte biologice;
3. Arme cu radiatie acustica infrasonora
4. Arme electromagnetice care opereaza prin anumite radiatii de radio-frecventa care au efecte negative asupra functionarii organelor din corpul uman.

Ca raspuns, SUA si celelalte guverne occidentale au ignorat demersul.

“Dinainte de a merge n clasa I-a golani apropiai de 30 de ani sau care aveau mai mult de 30 de ani roiau n jurul meu, abrutizndu-m, cu vorbele lor despre intimitatea noastr i a casei, i spuneau ca i vecinul care ddea cu aparate n perete c mie mi vor cdea prul i unghiile, c nu voi face nici un fel de coal, c nu voi avea nici o calificare, niciodat nu voi fi om n rndul oamenilor, c nu voi fi n stare de nimic niciodat i mai spuneau c eu sunt urmrit i n cas i pe strad prin satelit.

Mama mea a fost i este cu mult mai chinuit, pe ea au atacat-o i torturat-o de la distan cu arme cu energie direcionat i cu mult mai ru. Dac i spun doar despre ct ne-au hruit vecinii i scursurile societii, se poate crede c am fcut noi ceva. Aa se poate nelege c am fost alei s se fac experiene asupra noastr de la distan.

i fceau asta cu cruzime de la distan de l-a ngrijorat pe bunicul care fiind profesor i compozitor i-a aranjat mai uor s mearg inr-o staiune s se trateze. Se trata degeaba.”

n articolul “Armele non-letale nu respecta tratatele”, autorul noteaza ca asa-numita Conventie a Armelor Conventionale acopera multe din armele ne-conventionale; “cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetica (inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecventa, sau lumina vizibila pulsnd la frecvente proprii creierului – unde cerebrale)”.

Harlan Girard, Director executiv al Comitetului International mpotriva Armelor cu microunde, mi-a spus ca strategia guvernului care sta n spatele promovarii armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se ncearca un scrutin pentru aprobarea publica a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc mentionale, dar ele vor fi aduse “la lumina” mai trziu, si integrate sub generoasa umbrela a “armelor non-letale”.

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apararii la Departamentul de Justitie. De ce? Pentru ca exista numeroase tratate internationale care limiteaza n mod specific sau chiar exclud folosirea armelor de acesta natura n razboi.

Cu alte cuvinte, arme care sunt interzise ntr-un razboi mpotriva inamicilor natiunii americane (desi ele au fost folosite n razboiul din Iraq!) acum pot fi folosite mpotriva propriilor cetateni de catre politia locala, mpotriva unor grupuri de protestanti pasnici la adresa politicii nucleare americane. (de fapt ele se alfa in mainilebandelor infractionale civile inclusiv in Romnia, cu care agenti corupti din sistem, coopereaza)

“Stii ce este mai important? S pot explica n cuvinte ce mi fac tia cu o arm electro-magnetic cu energie direcionat cu tehnologia adaptat pt a chinui fiine umane -mai sadic, mai insistent, cu mai multe posibiliti i tehnici, s tortureze aplicnd n acelai timp i tehnici psihologice de chinuire i de tortur i de batjocur i de trre a fiinei umane, care provoac suferinte insuportabile”

Spre un control mental la scara planetara

Secretul n dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta n ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a ngloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza n aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic. (Mai stim noi si altii care nu recunosteau nimic… – nn)

Nu i mai spun de un aparat psihotronic cu tehnologia total schimbat ce poate induce i menine orice comportament cu tiina omului sau fr tiina lui sau alternativ, eu constatnd personal c nu pot face nimic i dac sunt contient i dac nu, c fac i spun lucruri absolut necunoscute, total razna… zi de zi constat c sunt inregistrate n creier adevrate abloane digitale i drivere de programe ca la calculator.”

Dr Michael Persinger este profesor de psihologie si Stiinte Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra creierului uman.

“Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca n pacient sentimentul unei prezente stranii, dezorientare si dereglari de perceptie.

Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv cosmaruri si monstri, care n mod normal sunt ascunsi n subconstient.” (de fapt aceste vise pot fi “construite” pe calculator, exact ca i un film animat, cu personaje i elemente ireale sau reale, apoi transmise discret de la distan n creierul victimei n timpul somnului. Mi s-a raportat c cei care fac asta, se delecteaz n special inducnd comaruri copiilor victimei, devenii la rndul lor victime ale acestor psihopai – nb )

“Dac voi nregistra o declaraie, un interviu cu ea i trimit.

Cei care au implementat sistemul pe noi se numesc familia Albu, Marilena Albu a fost profesoar i directoare la scoala general nr 177, N.Grigorescu din apropiere i este soia vulpoiului i mama celor doi care se numesc Claudiu i Horaiu Albu. Cei trei brbai au organizat vecinii de jur mprejurul casei noastre i i-au obligat s ne atace cu aparate electromagnetice i s primeasc vagabonzi i vagaboande care s se antreneze pe noi din casele lor. Familia Albu locuieste pe strada ntr Gheorghe Vlceanu nr 23 sect1 Cart Dmroaia -pese drum de unde ne-am vndut casa ca s scpam de a fi chinuite i torturate la distan”

Dr Persinger a scris un articol n urma cu ctiva ani, intitulat “Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inductia electromagnetica a algoritmilor fundamentali”. Citam din articol:

“Stiinta neuronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse ntr-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri n lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente n mediul nconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc).”

“n ultimile doua decenii s-au realizat multe care n trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale n mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamnt – nn)”.

“Aparitia si dezvoltarea istorica a acestor posibilitati, ncepnd cu praful de pusca si continund cu fisiunea nucleara, au determinat schimbari majore n evolutia sociala care a urmat extraordinar de repede dupa nceperea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii gresite a acestor tehnologii necesita discutii deschise n ceea ce priveste implicatiile lor att pe tarm stiintific, ct si n plan public.”

Nu poate fi mai clar de att! nsa nu poate fi vorba de discutii deschise atta timp ct Guvernul SUA nu recunoaste existenta acestei tehnologii.

“Eu vreau s fie dezvluit abominatia care se face asupra mea. Suntem ngropate de vii pt nite dementi care ne fac la greu lucruri bolnave cu arme cu energie dirijat. Nu mi lsa viaa n minile lor! útia sunt ri de tot. Cineva mi-a spus c o victim ca mine nu ai. útia sunt ieii din mini. Fac aberaii demente pe noi fr pauz. F ceva nu ii lsa, si-au pierdut de mult luciditatea i dau cu noi de pmnt. F ceva mpotriva lor, te rog frumos. Ai ncercat att de perfect s m scapi, nu lsa s fie tinuit abominatia care se face asupra mea cu tertipuri viclene. Nu te da btut Doamne ferete n faa lor!”

“Cel ce ii trimite aici este generalul C. El vrea casa mea, dar si pe cele ale vecinilor, dupa disparitia fizica a acestora. Vrea sa lotizeze terenurile si sa le vanda. Daca mai punem la socoteala, ca acolo urmeaza sa se introduca apa si canalizare, si ca zona are un potential turistic pentru pescuit, putem spune ca va obtine un profit frumos.”

D-le Preedinte Bsescu, n mod evident, viaa unor romni n propria lor ar, a ajuns s fie un comar intolerabil ce nu se mai sfrete. mi pare greu de crezut c i Romnia n care mi-am repatriat familia dup muli ani de strintate, a ajuns s semene att de mult cu occidentul din care am plecat. Sperm totui la un cu totul alt viitor pentru copiii Romniei, dect oribilul prezent descris de victimele unor scelerai nafara oricrui control, precum expui mai sus.

Ca Preedinte al rii, cred c e vremea s luai not de cele prezentate i s dispunei luarea de msuri pentru redresarea imediat a situaiei acestor cetaeni.Funcionarea unorgrupuri de presiune infracionale civile organizate i echipate dup modelul serviciilor secrete, este un ru uria. Ele transform Romnia ntr-o adevrat nchisoare pentru unii ceteni i ntr-una potenial pentru toi romnii.Ct vreme un singur suflet de om e astfel torturat, nici un romn nu poate s spun c se afl n siguran.

Eu unul v-am ales mpreun cu ntreaga familie. Dovedii-ne v rog c nu am greit investindu-v ca Preedinte al tuturor Romnilor, asemnndu-v Celui care a spus:

“Iar mpratul, rspunznd, va zice ctre ei: Adevrat zic vou, ntruct ai fcut unuia dintr-aceti frai ai Mei, prea mici, Mie Mi-ai fcut. “

Pentru ca nu cumva s v fie dat la dreapta judecat s auzii acestea:

“El ns le va rspunde, zicnd: Adevrat zic vou: ntruct nu ai fcut unuia dintre aceti prea mici, nici Mie nu Mi-ai fcut. “

Ecaterina, Ionel, Alina, Laureniu, Dnua, Claudiu si toi ceilali care m-ai contactat, promit colaborarea mea deplin cu organele legii, n scopul strpirii bandelor infracionale. Domnul s v ajute si in intre timp!

http://eufrosin.wordpress.com

CategoryCauze Naţionale
  1. 06/03/2019

    Protejează-te de atacuri psihotronice, cibernetice şi bio-energetice. Stresul, mai ales în oraşele aglomerate, nu este întâmplător. Cu cât sursa EMF, Electromagnetic Field sau în traducere din engleză, câmp electromagnetic este mai puternică, cu atât efectivitatea acestor atacuri PSI este mai mare. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să simţi diferenţa între liniştea dintr-un orăşel cu 12.000 de locuitori şi un oraş cu sute de mii sau milioane? S-a anunţat despre atacurile cyber, psihotronice la care sunt supuşi românii frecvent. Salvează acest fişier MP3, redă-l frecvent sau ascultă-l frecvent şi răspândeşte. Pe canalul de YouTube ataşat mai jos, în descrierea videoclipurilor, există legături de descărcare a fişierului MP3.

    Protectie PSI canal YouTube

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares