Intr-un ora din Frana, pe un afi cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
n vara aceasta ce vrei s fii: sirena sau balena?

Se spune c o femeie tanara, ale crei caracteristici fizice nu conteaz, a rspuns la ntrebarea de publicitate n aceti termeni:

“Drag domnilor:

Balenele sunt mereu nconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaa sexual foarte activ, rmn gravide i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.

Balenele cnt foarte bine i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aprate i admirate de toata lumea.

Sirenele nu exist. i dac ar exista, ar sta la coad la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem serioas de personalitate: “femeie sau pete?”.
Nu au viata sexuala, pentru c-i omoara pe brbaii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevrat, dar singure i triste.
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul ctigam n greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Aa c nu suntem grase, suntem teribil de culte.

De astzi, cnd o sa ma uit la fundul meu n oglind, o sa ma gndesc: – Dumnezeule, ce inteligenta sunt …

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *