Balenă sau sirenă !?

Intr-un oraș din Franța, pe un afiș cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena?

Se spune că o femeie tanara, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în acești termeni:

“Dragă domnilor:

Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viața sexuală foarte activă, rămân gravide și au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mările, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.

Balenele cântă foarte bine și chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante și, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apărate și admirate de toata lumea.

Sirenele nu există. Și dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemă serioasă de personalitate: “femeie sau pește?”.
Nu au viata sexuala, pentru că-i omoara pe bărbații care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevărat, dar singure și triste.
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul câștigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Așa că nu suntem grase, suntem teribil de culte.

De astăzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindă, o sa ma gândesc: – Dumnezeule, ce inteligenta sunt …

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *