Intr-un ora║ din Fran■a, pe un afi║ cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
╬n vara aceasta ce vrei sŃ fii: sirena sau balena?

Se spune cŃ o femeie tanara, ale cŃrei caracteristici fizice nu conteazŃ, a rŃspuns la ţntrebarea de publicitate ţn ace║ti termeni:

“DragŃ domnilor:

Balenele sunt mereu ţnconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via■a sexualŃ foarte activŃ, rŃmÔn gravide ║i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mŃrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.

Balenele cÔntŃ foarte bine ║i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ║i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apŃrate ║i admirate de toata lumea.

Sirenele nu existŃ. ¬i dacŃ ar exista, ar sta la coadŃ la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemŃ serioasŃ de personalitate: “femeie sau pe║te?”.
Nu au viata sexuala, pentru cŃ-i omoara pe bŃrba■ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevŃrat, dar singure ║i triste.
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul cÔ║tigam ţn greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A║a cŃ nu suntem grase, suntem teribil de culte.

De astŃzi, cÔnd o sa ma uit la fundul meu ţn oglindŃ, o sa ma gÔndesc: – Dumnezeule, ce inteligenta sunt …

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares