Noua Dreaptă – Filiala Chișinău. Pentru Ortodoxie, împotriva aberației homosexuale !

Organizatia “Noua Dreapta” se arata revoltata de actiunea organizata de Amnesty International si Coalitia Nediscriminare de ziua lui Sfanul Valentin. Atunci cand mai multi tineri s-au sarutat in fata monumentului lui Stefan cel Mare si Sfant.

Noua dreapta cere organizatorilor actiunii sa-si ceara scuze in mod public intregii societati pentru actiunile sfidatoare la adresa moralei publice si sentimentelor religioase ale majoritatii absolute a populatiei Republicii Moldova.

În ziua de 14 februarie 2011, Amnesty International Moldova, Coaliția NeDescriminare și un grup de cetățeni străini au organizat un flash-mob în fața monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, acțiune prin care și-au demonstrat public deviațiile sexuale.

Cetățenii din municipiul Chișinău și întreaga republică au fost profund jigniți de o atare manifestare în inima capitalei, calificând-o drept un atac direct la valorile fundamentale ale societății noastre.

Revoltător este faptul că demonstrarea acestui comportament deviant a avut loc ziua în amiaza mare, într-un loc preferat al tinerilor și copiilor minori, sacru pentru poporul nostru.

Cerem organizației Amnesty International Moldova și „Coaliției NeDescriminare” să prezinte public scuze întregii societăți pentru acțiunile sfidătoare la adresa moralei publice și sentimentelor religioase
ale majorității absolute a populației Republicii Moldova.

Asociația Obștească „Noua Dreaptă”


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *