Am început să primesc (începând cu această dupăamiază, mesaje îngrijorătoare despre erupția solară ce a avut loc astăzi 15.02.2011. Este vorba despre o erupție solară de magnitudine mare – clasificată drept o erupție de magnitudine X-2.

Mai îngrijorător este faptul că aceasta s-a produs pe direcția Pământului, spre deosebire de alte dăți, când astfel de erupții ne-au ocolit datorită faptului că nu ne-am aflat pe direcția lor de acțiune.

Știrea a apărut deja în presă, ocupând chiar un loc important în jurnalele serii. Intenționat sau nu, majoritatea știrilor din presa de azi fac vorbire despre explozia solară de pe data de 14 (de ziua indrăgostiților), însă cea de azi 15.02.2011 a fost mult mai puternică.

Ceea ce nu se spune însă în mass media este faptul că această imensă descărcare de energie solară va atinge în aproximativ 25-48 de ore Pământul, iar efectele sale pot fi catastrofale pentru civilizația actuală – așa cum o știm.

Specialiștii spun că Pâmântul va fi îmbăiat pentru o perioadă de aproximativ 3 zile într-o imensă descărcare de energie electro-magnetică, cu un spectru larg (de la raze X până la frecvențe radio), ce vor avea efectul unei veritabile ”bombe” cu puls electromagnetic asupra Terrei.

Majoritatea țărilor puternic industrializate au inițiat de mai mulți ani programe de protecție a rețelelor bazate pe energie electrică, astfel încât acestea să fie protejate de suprasarcini în ipoteza unor astfel de cataclisme naturale. Astfel de proiecte vizează compartimentarea rețelei publice de electricitate, ecranarea principalelor sisteme vitale (comunicații, sănătate, transporturi) de posibilitatea producerii unor suprasarcini. Din păcate, România nu are un astfel de program de protecție împotriva ”bombardamentelor” cu pulsuri electromagnetice.

Cel mai grav afectat va fi însă eco-sistemul terestru, în condițiile în care ionosfera planetei și stratul de ozon al acesteia au suferit degradări importante în ultimii 30 de ani, datorită poluării (inclusiv electro-magnetice) a atmosferei terestre, dar și datorită slăbirii câmpului magnetic al Pământului.

Erupția solară de astăzi a fost atât de violentă încât a provocat valuri pe suprafața Soarelui.


Ni se recomandă ca în următoarele 3 zile să nu ne expunem la lumina soarelui decât pentru perioade scurte de timp, pentru a preântâmpina eventualele neplăceri. Statistic, s-a observat că în perioada corespunzătoare erupțiilor solare, crește numărul persoanelor ce suferă atacuri cardio-vasculare, îndeosebi atacuri cerebrale.

Analiza spectrală a erupției de azi a mai relevat un fapt îngrijorător și anume imensa cantitate de raze x ce au părăsit coroana solară. Practic, vreme de 3 zile Pâmântul va fi expus unui bombardament de raze x comparabil cu cel al expunerii unui pacient la un aparat de radiologie. Razele x sunt letale pentru organismele vii, iar o expunere prea îndelungată poate provoca efecte catastrofale asupra vieții pe Pământ.

Deja anumite grupări religioase sau spirituale își îndeamnă membrii și simpatizanții să se roage intens în această perioadă, pentru protejarea vieții pe Pământ. Dumnezeu să ne ferească de ce e mai rău !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares