Periodic, portalul de socializare Facebook mi trimite numele unor persoane, care sunt prieteni cu alți prieteni de-ai mei de pe facebook, chestionndu-m dac doresc s i adaug n lista de prieteni.

Curios din fire, am vizualizat astzi lista complet a profilelor pe care facebook mi le sugereaz s le adaug n rețeaua mea de prieteni.

Inițial am crezut c aceste propuneri vin pe criteriul existenței unor prieteni comuni cu respectivul, pentru c observam cum n dreptul fiecrui profil propus, figura numrul de prieteni comuni pe care i am cu respectivul.

Surpriz ns ! l descopr n lista de propuneri pe jokerul otrvit al politicii romnești, pe cel cre ne-a ucis speranțele de libertate și democrație de dup 89. Politrucul kaghebist ION ILICI ILIESCU.

Stupoare totuși ! Cnd m uit mai bine, descopr c nu am NICI UN PRIETEN COMUN CU ION ILIESCU !!! Și totuși, de ce mi l-a iserat n lista de propuneri facebook ? Și facebook face politic și ncearc s ne bage comuniștii pe gt ?!

Oricum, sunt mndru de prietenii mei de facebook. Din cei 509 prieteni (cți am pe facebook pn n prezent), NICI UNUL DINTRE EI NU ESTE PRIETEN CU ION ILIESCU !

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *