Pentru prietenii mei de pe facebook. Sunt onorat de prietenia voastră. Nici unul dintre voi nu i-a dat ”accept” lui Ion Iliescu !!! TRĂIESC, REZIST, SUNT ANTI-COMUNIST !!!

Periodic, portalul de socializare Facebook îmi trimite numele unor persoane, care sunt prieteni cu alți prieteni de-ai mei de pe facebook, chestionându-mă dacă doresc să îi adaug în lista de prieteni.

Curios din fire, am vizualizat astăzi lista completă a profilelor pe care facebook mi le sugerează să le adaug în rețeaua mea de prieteni.

Inițial am crezut că aceste propuneri vin pe criteriul existenței unor prieteni comuni cu respectivul, pentru că observam cum în dreptul fiecărui profil propus, figura numărul de prieteni comuni pe care îi am cu respectivul.

Surpriză însă ! Îl descopăr în lista de propuneri pe jokerul otrăvit al politicii românești, pe cel cre ne-a ucis speranțele de libertate și democrație de după 89. Politrucul kaghebist ION ILICI ILIESCU.

Stupoare totuși ! Când mă uit mai bine, descopăr că nu am NICI UN PRIETEN COMUN CU ION ILIESCU !!! Și totuși, de ce mi l-a iserat în lista de propuneri facebook ? Și facebook face politică și încearcă să ne bage comuniștii pe gât ?!

Oricum, sunt mândru de prietenii mei de facebook. Din cei 509 prieteni (câți am pe facebook până în prezent), NICI UNUL DINTRE EI NU ESTE PRIETEN CU ION ILIESCU !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *