Am luat cu indignare cunostiinta de protestul oficial al Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului respectiv acuzele nefondate si mincinoase de anti-semitism aduse Mișcrii Legionare și monahilor de la Mnstirea Petru Vod, dup ce pe internet a fost difuzat o filmare cu maicile de la Petru Vod cntndu-i btrnului legionar – printele nostru Arhimandrit Justin Prvu, cntece legionare, de ziua de naștere a acestuia.

Se știe c nvingtorii rescriu ntotdeauna istoria n favoarea lor, astfel c de multe ori lucrurile sunt ntoarse taman pe dos, albul devine negru și negrul devine alb.

La nceputul secolului 20, dup primul rzboi mondial, un grup de tineri studenți inimoși au intutit pericolul de moarte reprezentat de colosul roșu comunist de la rsrit, și au reacționat mpotriva propagandei comuniste ce și fcea simțit prezența n Romnia, n special n mediile muncitorești.

Aceast mișcare național, de sorginte creștin, l-a avut ca lider pe tnrul student la Drept, ulterior avocat iar mai apoi deputat n Parlamentul Romniei, Corneliu Zelea Codreanu.

Mișcarea condus de el s-a numit inițial Legiunea Arhanghelului Mihail, iar mai apoi Partidul Garda de Fier. Educați n spirit creștin, membrii mișcrii legionare au primit n rndurile lor pe cei care mai apoi aveau s devin elita cultural și politic a unei generații. Mircea Eliade, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Radu Gyr, și alții, nume ce au fost marcate profund de vitalitatea și profunzimea unei mișcri naționale autentice.

n rndurile mișcrii legionare și-au gsit locul și camarazi din alte etnii, inclusiv evrei pmnteni, ce simțeau și credeau romnește, luptnd mpotriva internaționalismului bolșevic promovat de evreii din Rusia.

Datorit faptului c principalii agenți de propagand ai comunismului – ce ncercau s creeze nuclee n Romnia – erau de etnie iudaic, precum și datorit dezastrului economic provocat de afacerile veroase cu Statul ale marii finanțe evreiești de la acea epoc (vezi scandalul Marmorosch Bank), legionarii au adoptat o poziție intransigent faț de etnicii evrei care nu manifestau loialitate faț de Statul Romn, și care se manifestau activ punnd la cale atentate, greve și acțiuni de monopolizare ale anumitor ramuri ale comerțului, n defavoarea celorlalți cetțeni romni.

Reacția mișcrii legionare mpotriva evreilor nu a fost o reacție emoțional, de ur, generalizat mpotriva unei ntregi etnii (cea evreiasc), ci o reacție de aprare, ivit din conștiința național, din spiritul de dreptate și responsabilitate pentru viitorul patriei.

Din pcate, dup venirea la putere a comuniștilor n Romnia, n anul 1945, partidul Comunist Romn, format n proporție de 92% din etnici evrei, a avut grij s rescrie istoria, prezentnd membrii Mișcrii Legionare ntr-o lumin sinistr, categorisindu-i ca anti-semiți.

n 45 de ani de comunism, și alți 21 de ani de neo-comunism, romnii au fost ndoctrinați prin manuale de istorie comunist, inoculndu-li-se ideea c legionarii au fost doar o mn de criminali și de ”bandiți” (cum li se spunea n pușcriile comuniste unde au fost torturați, uciși sau ”reeducați”), pentru simplul motiv c au ndrznit s se opun CU ARMA N MN comuniștilor, indiferent de etnia lor, inclusiv ca lupttori n munți, dup instaurarea comunismului n Romnia.

Cifrele si statistica patimitorilor romani care au marturisit impotriva comunismului – de sorginte evreiasca – la noi arata: 500 000 de martiri si marturisitori romani care au patimit in cele 200 de lagare si inchisori din tara noastra, dintre care 75% au fost legionari.

Astzi, Mișcarea Legionar nu mai exist. Dup cum bine spunea Petre Țuțea, un alt btrn legionar ce a primit cununa suferinței temnițelor comuniste, spre deoasebire de oamenii obișnuiți, legionarii aveau o gaur n plus. Gaura de la pistol. Și nu se temeau s o foloseasc !

Puținii supraviețuitori ai temnițelor comuniste, uzați biologic de trecerea vremii, afectați de torturile și chinurile la care au fost supuși n pușcrii, au preferat retragerea din viața public. Unii dintre ei, precum Printele Justin Prvu de la Mnstirea Petru Vod, s-au ndreptat spre viața monahal, cutnd s fie n continuare de folos neamului romnesc pe care l-au iubit pn la jertfa de sine, prin exemplul lor de prinți nduhovniciți.

Constatm cu tristețe faptul c, vechii torționari evrei care au ngenunchiat Romnia instaurnd teroarea roșie comunist, continu Holocaustul mpotriva poporului romn prin urmașii lor, la fel de strini de neamul romnesc, ca și prinții lor.

Aceștia acuz cu o ur nempcat de ”antisemitism” Mișcarea Legionar și puținii supraviețuitori ai acesteia, aplicnd etichete ”corecte politic” unor eroi martiri ai Neamului Romnesc, care merit doar recunoștința și cinstirea noastr.

Acești evrei plini de ur, ne acuz doar din teama ca nu cumva spiritul legionar, naționalismul creștin ortodox al Grzii de Fier s nu rzbat din cntecele și pieputrile celor czuți Pentru Patrie,și s și gseasc drumul nspre inimile și sufletele tinerilor ce simt mai mult ca oricnd nedreptatea și mpilarea la care este supus din nou bietul popor romn.

ncercarea de culpabilizare a unei ntregi națiuni pentru o presupus vin de ”antisemitism” este tactica preferat a acestor jidani manipulatori care nu au știut dect s speculeze și s se hrneasc ca niște paraziți din munca onest a popoarelor n mijlocul crora s-au oploșit, așa cum bine remarca n scrierile lui politice, geniul politic și poetic Mihai Eminescu.

ncercarea de a mai cloroformiza nc o dat conștiința bravului popor romn, cu culpabilizri de doi bani, nu arat dect disperarea și frica acestor venetici, care simt c romnii sunt pe cale s se ridice din nou și s se scuture de jugul lor samavolnic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares