De ce sunt atacati legionarii ? Cine au fost adevaratii criminali ?

Am luat cu indignare cunostiinta de protestul oficial al Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului respectiv acuzele nefondate si mincinoase de anti-semitism aduse Mișcării Legionare și monahilor de la Mănăstirea Petru Vodă, după ce pe internet a fost difuzat o filmare cu maicile de la Petru Vodă cântându-i bătrânului legionar – părintele nostru Arhimandrit Justin Pârvu, cântece legionare, de ziua de naștere a acestuia.

Se știe că învingătorii rescriu întotdeauna istoria în favoarea lor, astfel că de multe ori lucrurile sunt întoarse taman pe dos, albul devine negru și negrul devine alb.

La începutul secolului 20, după primul război mondial, un grup de tineri studenți inimoși au intutit pericolul de moarte reprezentat de colosul roșu comunist de la răsărit, și au reacționat împotriva propagandei comuniste ce își făcea simțită prezența în România, în special în mediile muncitorești.

Această mișcare națională, de sorginte creștină, l-a avut ca lider pe tânărul student la Drept, ulterior avocat iar mai apoi deputat în Parlamentul României, Corneliu Zelea Codreanu.

Mișcarea condusă de el s-a numit inițial Legiunea Arhanghelului Mihail, iar mai apoi Partidul Garda de Fier. Educați în spirit creștin, membrii mișcării legionare au primit în rândurile lor pe cei care mai apoi aveau să devină elita culturală și politică a unei generații. Mircea Eliade, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Radu Gyr, și alții, nume ce au fost marcate profund de vitalitatea și profunzimea unei mișcări naționale autentice.

În rândurile mișcării legionare și-au găsit locul și camarazi din alte etnii, inclusiv evrei pământeni, ce simțeau și credeau românește, luptând împotriva internaționalismului bolșevic promovat de evreii din Rusia.

Datorită faptului că principalii agenți de propagandă ai comunismului – ce încercau să creeze nuclee în România – erau de etnie iudaică, precum și datorită dezastrului economic provocat de afacerile veroase cu Statul ale marii finanțe evreiești de la acea epocă (vezi scandalul Marmorosch Bank), legionarii au adoptat o poziție intransigentă față de etnicii evrei care nu manifestau loialitate față de Statul Român, și care se manifestau activ punând la cale atentate, greve și acțiuni de monopolizare ale anumitor ramuri ale comerțului, în defavoarea celorlalți cetățeni români.

Reacția mișcării legionare împotriva evreilor nu a fost o reacție emoțională, de ură, generalizată împotriva unei întregi etnii (cea evreiască), ci o reacție de apărare, ivită din conștiința națională, din spiritul de dreptate și responsabilitate pentru viitorul patriei.

Din păcate, după venirea la putere a comuniștilor în România, în anul 1945, partidul Comunist Român, format în proporție de 92% din etnici evrei, a avut grijă să rescrie istoria, prezentând membrii Mișcării Legionare într-o lumină sinistră, categorisindu-i ca anti-semiți.

În 45 de ani de comunism, și alți 21 de ani de neo-comunism, românii au fost îndoctrinați prin manuale de istorie comunistă, inoculându-li-se ideea că legionarii au fost doar o mână de criminali și de ”bandiți” (cum li se spunea în pușcăriile comuniste unde au fost torturați, uciși sau ”reeducați”), pentru simplul motiv că au îndrăznit să se opună CU ARMA ÎN MÂNĂ comuniștilor, indiferent de etnia lor, inclusiv ca luptători în munți, după instaurarea comunismului în România.

Cifrele si statistica patimitorilor romani care au marturisit impotriva comunismului – de sorginte evreiasca – la noi arata: 500 000 de martiri si marturisitori romani care au patimit in cele 200 de lagare si inchisori din tara noastra, dintre care 75% au fost legionari.

Astăzi, Mișcarea Legionară nu mai există. După cum bine spunea Petre Țuțea, un alt bătrân legionar ce a primit cununa suferinței temnițelor comuniste, spre deoasebire de oamenii obișnuiți, legionarii aveau o gaură în plus. Gaura de la pistol. Și nu se temeau să o folosească !

Puținii supraviețuitori ai temnițelor comuniste, uzați biologic de trecerea vremii, afectați de torturile și chinurile la care au fost supuși în pușcării, au preferat retragerea din viața publică. Unii dintre ei, precum Părintele Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă, s-au îndreptat spre viața monahală, căutând să fie în continuare de folos neamului românesc pe care l-au iubit până la jertfa de sine, prin exemplul lor de părinți înduhovniciți.

Constatăm cu tristețe faptul că, vechii torționari evrei care au îngenunchiat România instaurând teroarea roșie comunistă, continuă Holocaustul împotriva poporului român prin urmașii lor, la fel de străini de neamul românesc, ca și părinții lor.

Aceștia acuză cu o ură neâmpăcată de ”antisemitism” Mișcarea Legionară și puținii supraviețuitori ai acesteia, aplicând etichete ”corecte politic” unor eroi martiri ai Neamului Românesc, care merită doar recunoștința și cinstirea noastră.

Acești evrei plini de ură, ne acuză doar din teama ca nu cumva spiritul legionar, naționalismul creștin ortodox al Gărzii de Fier să nu răzbată din cântecele și pieputrile celor căzuți Pentru Patrie,și să își găsească drumul înspre inimile și sufletele tinerilor ce simt mai mult ca oricând nedreptatea și împilarea la care este supus din nou bietul popor român.

Încercarea de culpabilizare a unei întregi națiuni pentru o presupusă vină de ”antisemitism” este tactica preferată a acestor jidani manipulatori care nu au știut decât să speculeze și să se hrănească ca niște paraziți din munca onestă a popoarelor în mijlocul cărora s-au oploșit, așa cum bine remarca în scrierile lui politice, geniul politic și poetic Mihai Eminescu.

Încercarea de a mai cloroformiza încă o dată conștiința bravului popor român, cu culpabilizări de doi bani, nu arată decât disperarea și frica acestor venetici, care simt că românii sunt pe cale să se ridice din nou și să se scuture de jugul lor samavolnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *