Volumul “Din luptele tineretului român 1919-1939” editura Buna Vestire este o carte pe care orice bun român ar trebui să o aibă în casă.

O culegere de texte privind Mișcarea Legionară și lupta dusă de tineretul român – generația interbelică – pentru păstrarea ființei naționale .

Mai ales în aceste momente de mare cumpănă și înselare, când voci străine de ființa neamului românesc neagă pe 7 voci, scrâșnind din dinți cu ură, tot ceea ce a avut mai bun mai frumos și mai curat floarea tineretului legionar.

Cartea, în stoc limitat, poate fi cumpărată cu 5 lei bucata, de la sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR), din str. Batiștei nr. 11, scara 1, etaj. 1, București. persoană de contact: dl. Ene Viorel, tel. 0766482999.

Citez din pagina de gardă:

Scopul istoriei este a fi urmașilor de învățătură.

Miron Costin

Sfârșitul secolului XX găsește poporul român într’o stare de dezbinare fără egal, într’o stare de sărăcie materială, dar mai ales morală. Iar primul lucru ce trebue făcut pentru a ieși din această situație este aflarea adevărului, indiferent care este.

Avem nevoie de adevăr pentru a afla cât de adânc ne-am afundat în noroiul istoriei. Avem nevoie de adevăr pentru a ști cine ne-a omorît bunicii, ne-a mutilat părinții și ne-a ucis prietenii. Avem nevoie de adevăr, căci numai știind adevărul, vom putea ști ce trebue să facem pentru a salva ce mai este de salvat. Avem nevoie de adevăr și nu de liniște.

Un elev de liceu București, 1991

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares