Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul ca iaurturile “probiotice” constituie o amenintare la adresa consumatorilor.
Urmarea? Directorul institutului a fost demis fara explicatii la data de16 Apr 2010…
Mai toata lumea cumpara vestitele iaurturi “probiotice” de cnd capitalismul salbatic ni le-a adus n magazine, creznd ca-si fac un bine sanatatii. n plus copiilor le plac reclamele hazoase si gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!
Iata nsa ca n vreme ce producatorul francez Danone a trebuit sa plateasca $35,000,000 pentru a nchide procesul aflat pe rol n SUA mpotriva sa, la noi afacerile lor sunt ct se poate de prospere. Nu asta ma supara n sine, ci faptul ca ni se vinde n continuare asa ceva:
Putina lume stie ce mannca. si mai putina lume citeste ambalajul la ce mannca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice “ inventia concernelor americane “ spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite nainte niciodata n alimentatie.
Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei n flora vaginala, n rect, si n tractul uro-genital, n excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente n mod normal niciodata n intestinele subtiri, n stomac sau n gura, n afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci cnd sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinala, n special din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus n iaurturi, nsa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienti fiind de inconstienta umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung n intestinul subtire al omului, acest lucru ducnd la tot felul de probleme ulterioare, caci prin ele se schimba automat flora naturala care este nlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co creeaza deci un fel de flora vaginala n intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate, atat pe termen scurt cat mai ales pe termen lung!
Cunoscutul specialist n technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist n domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt n una din cartile sale. nsa cui i pasa, putini stiu nca.
La televizor el nsa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este ntrebat. Nu-i de mirare la ct se cstiga cu reclama la iaurturile “probiotice” de catre posturile de televiziune. Cum sa-si alungi clientii ?
Bacteriile profane de iaurt nsa nu au obiceriul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt n stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacteri (probiotice) se ntroduc amesteca pe alta cale, ulterior, n iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema si mai mare este ca de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, ncetul cu ncetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi “indiferent ca este probiotic sau nu “ sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “ asa ca este greu de gasit nca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau nainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.
n Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mncam rahat fara sa stim, fiindca i credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.
Asta e.
n Google este extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum cteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, nsa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.
De exemplu o firma vinde un product cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si n iarurturile probiotice de la Danone & Co. n general se stie sau cel putin stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. nsa n ziua de azi cine mai gndeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu crede?i ? Eu va spun direct si negru pe alb ca aceasta politica a marilor concerne alimentare care au aderat la “Codex Alimentarius” este dusa in scopul imbolnavirii populatiei prin otravirea cu bacterii vaginale si fecale, pentru ducerea la bun sfarsit la Planului de reducere drastica a populatiei mondiale, iar Romania, care din anul 2010 a aderat la acest “Codex”, datorita guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-si “termina” cetatenii!
Consumati in continuare aceste produse ce contin bacerii fecale si vaginale si in cativa ani veti face cancer de colon, intre alte afectiuni grave!
Romani, treziti-va!
Col (dr) Dionisie Cornilescu.
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.