Inca un pas inainte spre Societatea supravegheata. PDL-ul ne aduce mai aproape de idealul masonic al Statului Politienesc

Deputatul PDL de Iași Petru Movilă a anunțat că va depune în Parlament o inițiativă legislativă privind obligativitatea operatorilor de telefonie mobilă de a solicita și colecta datele personale ale utilizatorilor serviciilor de tip PrePay. Parlamentarul își justifică propunerea prin faptul că peste 90 la sută din apelurile primite la 112 anul trecut au fost false, iar utilizatorii nu au putut fi identificați.
De asemenea, Movila afirmă că o serie de infracțiuni privind criminalitatea organizată, traficul de persoane sau cel de droguri de mare risc au fost inițiate de persoane care foloseau serviciile PrePay, fiind astfel foarte greu de identificat, în lipsa unei baze de date privind identitatea utilizatorilor unui astfel de serviciu, scrie Mediafax.


Potrivit proiectului de lege propus de deputatul Petru Movilă, “furnizorul serviciului de comunicații electronice destinat publicului are obligația de a solicita un act de identitate al utilizatorilor serviciilor, indiferent de tipul serviciului, abonament sau PrePay”.
De asemenea, utilizatorii serviciilor de comunicații electronice au obligația de a prezenta un act de identitate la achiziționarea serviciului.
În cazul în care serviciul de tip PrePay este achiziționat de o persoană juridică, aceasta este obligată să prezinte furnizorului de servicii de comunicații electronice destinate publicului un tabel cu datele personale ale utilizatorilor.

comentariu rapcea.ro

Dacă proiectul kktului pedelist ce face de rușine Moldova, fa vi adoptat în Parlament, nu vom mai putea cumpăra cartele SIM de mobil decât cu actul de identitate… În pohta lor de control total, acești ticăloși nu se dau înapoi de la nimic. Sfatul meu, renunțați la telefonul mobil, sau limitați-vă la un singur număr de telefon. Atunci vor suferi pierderi companiile de telefonie mobilă, și vor cere ele abrogarea acestei tâmpenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *