Senatul a respins, miercuri, proiectul de lege initiat de gunoierul portocaliu Silviu Prigoana ce prevedea legalizarea prostitutiei, anunta Agerpres. In cadrul dezbaterilor, au fost exprimate atat pareri pro, cat si pozitii contra legalizarii “celei mai vechi meserii din lume”, majoritatea senatorilor care au luat cuvantul exprimandu-se, insa, in favoarea unei discutii publice care sa porneasca de la rezultatele unor studii serioase privind acest fenomen, pentru a se vedea daca societatea romaneasca este pregatita pentru un asemenea act normativ. Propunerea legislativa a fost respinsa cu o larga majoritate, raportul de respingere intrunind 85 de voturi “pentru”, 5 abtineri si 6 voturi impotriva.

Comentariu rapcea.ro

Nu știu cum se face c toate ”binefacerile” societții ”moderne” (prostituție, cipuri, legalizarea drogurilor) ne sunt ”oferite” de exponenți ai masoneriei. Iat ns c de data asta ”frția șorțulețelor” și-a luat-o peste bot.

Cu o ultim licrire de conștiinț (știind probabil c se vor ntoarce acas și vor trebui s priveasc n ochii nevestelor și ai fiicelor lor) deputații au respins cu o majoritate zdrobitoare acest proiect ce viza distrugerea familiei și a moralitții.

i recomandm domnului deputat Prigoan s ncerce s lanseze mai nti un centru pilot la el acas, cu femeile din familia lui, și abia apoi s vin cu propuneri de lege att de imbecile.

Probabil c la alegerile parlamentare viitoare familia Progoan va ncerca s ne momenasc s le cedm votul, cu promisiunea c vor revrsa asupra celor cei i vor vota, aurul negru al famigliei Prigoan… c tot au fcut avere cu celebrele vidanje…


Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares