Nu i-a reusit ! Proiectul de legalizare a prostitutiei initiat de masonul Prigoana a fost respins !

Senatul a respins, miercuri, proiectul de lege initiat de gunoierul portocaliu Silviu Prigoana ce prevedea legalizarea prostitutiei, anunta Agerpres. In cadrul dezbaterilor, au fost exprimate atat pareri pro, cat si pozitii contra legalizarii “celei mai vechi meserii din lume”, majoritatea senatorilor care au luat cuvantul exprimandu-se, insa, in favoarea unei discutii publice care sa porneasca de la rezultatele unor studii serioase privind acest fenomen, pentru a se vedea daca societatea romaneasca este pregatita pentru un asemenea act normativ. Propunerea legislativa a fost respinsa cu o larga majoritate, raportul de respingere intrunind 85 de voturi “pentru”, 5 abtineri si 6 voturi impotriva.

Comentariu rapcea.ro

Nu știu cum se face că toate ”binefacerile” societății ”moderne” (prostituție, cipuri, legalizarea drogurilor) ne sunt ”oferite” de exponenți ai masoneriei. Iată însă că de data asta ”frăția șorțulețelor” și-a luat-o peste bot.

Cu o ultimă licărire de conștiință (știind probabil că se vor întoarce acasă și vor trebui să privească în ochii nevestelor și ai fiicelor lor) deputații au respins cu o majoritate zdrobitoare acest proiect ce viza distrugerea familiei și a moralității.

Îi recomandăm domnului deputat Prigoană să încerce să lanseze mai întâi un centru pilot la el acasă, cu femeile din familia lui, și abia apoi să vină cu propuneri de lege atât de imbecile.

Probabil că la alegerile parlamentare viitoare familia Progoană va încerca să ne momenască să le cedăm votul, cu promisiunea  că vor revărsa asupra celor cei îi vor vota, aurul negru al famigliei Prigoană… că tot au făcut avere cu celebrele vidanje…


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *