De pe HotNews aflm c CNA a amendat, joi, TVR 1 cu 10.000 de lei pentru ca a difuzat la ore accesibile minorilor ultimele doua episoade ale documentarului “Cel ce gandeste ALTFEL”, ce includeau imagini cu conotatii sexuale.

Episoadele din 1 si 2 februarie ale documentarului realizat de Cornel Mihalache au vizat prezenta in societatea romaneasca a organizatiei MISA si au fost difuzate in intervalul orar 21.00-22.00.

comentariu rapcea.ro

Reacția CNA-ului mi se pare, dac nu de-a dreptul isteric și hilar, cel puțin la fel de duplicitar și de fțarnic cu cea a reprezentanților MISA din respectivul documentar.

Acești papagali care iau șpgi de la toate televiziunile pentru a lsa s curg nestingherite tot soiul de dejecții n casele noastre, prin intermediul ”ochiului magic” al Balaurului Apocalipsei (cum denumea cu umor un btrn duhovnic televizorul) – pentru c are ochiul n cas și coada (antena) pe cas…, deci acești papagali siniștri de la CNA (numiți acolo politic), roșesc și nu suport, vezi doamne, scene erotice la 10 seara. n schimb suport tot felul de talk-shouri n care se promoveaz veritabile anti-modele pentru tineri (curve, maneliști, afaceriști corupți, fotbaliștii și ”top-modelele” care i-au ”ncercat” n pat).

Dac am boal n mod special pe cineva n țara asta, pe CNA am boal ! Ei sunt aceia care permit difuzarea unor povești fictive cu iz de realitate, scenarii ale unor minți bolnave, care vor s viruseze și s mbolnveasc și ultima brum de bun simț și moralitate pe care le mai avem ca popor (vezi ”tradati in Dragoste”, ”Fata lu tata”, ”schimb de mame”, ”cerere in casatorie”, ”nora pentru mama”, etc.)

Eu cred c CNA-ul a amendat TVR-ul dintr-un singur motiv: a lsat MISA s se apere (așa prost cum a fcut-o), la or de maxim audienț, a lsat lumea s vad c lucrurile nu sunt tocmai cum le prezenta presa de scandal. Aici e o chestiune de nuanț. Dar voi detalia din lips de timp alt dat.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.