Fățărnicie marca CNA

De pe HotNews aflăm că CNA a amendat, joi, TVR 1 cu 10.000 de lei pentru ca a difuzat la ore accesibile minorilor ultimele doua episoade ale documentarului “Cel ce gandeste ALTFEL”, ce includeau imagini cu conotatii sexuale.

Episoadele din 1 si 2 februarie ale documentarului realizat de Cornel Mihalache au vizat prezenta in societatea romaneasca a organizatiei MISA si au fost difuzate in intervalul orar 21.00-22.00.

comentariu rapcea.ro

Reacția CNA-ului mi se pare, dacă nu de-a dreptul isterică și hilară, cel puțin la fel de duplicitară și de fățarnică cu cea a reprezentanților MISA din respectivul documentar.

Acești papagali care iau șpăgi de la toate televiziunile pentru a lăsa să curgă nestingherite tot soiul de dejecții în casele noastre, prin intermediul ”ochiului magic” al Balaurului Apocalipsei (cum denumea cu umor un bătrân duhovnic televizorul) – pentru că are ochiul în casă și coada (antena) pe casă…, deci acești papagali siniștri de la CNA (numiți acolo politic), roșesc și nu suportă, vezi doamne, scene erotice la 10 seara. În schimb suportă tot felul de talk-shouri în care se promovează veritabile anti-modele pentru tineri (curve, maneliști, afaceriști corupți, fotbaliștii și ”top-modelele” care i-au ”încercat” în pat).

Dacă am boală în mod special pe cineva în țara asta, pe CNA am boală ! Ei sunt aceia care permit difuzarea unor povești fictive cu iz de realitate, scenarii ale unor minți bolnave, care vor să viruseze și să îmbolnăvească și ultima brumă de bun simț și moralitate pe care le mai avem ca popor (vezi ”tradati in Dragoste”, ”Fata lu tata”, ”schimb de mame”, ”cerere in casatorie”, ”nora pentru mama”, etc.)

Eu cred că CNA-ul a amendat TVR-ul dintr-un singur motiv: a lăsat MISA să se apere (așa prost cum a făcut-o), la oră de maximă audiență, a lăsat lumea să vadă că lucrurile nu sunt tocmai cum le prezenta presa de scandal. Aici e o chestiune de nuanță. Dar voi detalia din lipsă de timp altă dată.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *