De pe HotNews afl„m c„ CNA a amendat, joi, TVR 1 cu 10.000 de lei pentru ca a difuzat la ore accesibile minorilor ultimele doua episoade ale documentarului “Cel ce gandeste ALTFEL”, ce includeau imagini cu conotatii sexuale.

Episoadele din 1 si 2 februarie ale documentarului realizat de Cornel Mihalache au vizat prezenta in societatea romaneasca a organizatiei MISA si au fost difuzate in intervalul orar 21.00-22.00.

comentariu rapcea.ro

Reacția CNA-ului mi se pare, dac„ nu de-a dreptul isteric„ și hilar„, cel puțin la fel de duplicitar„ și de f„țarnic„ cu cea a reprezentanților MISA din respectivul documentar.

Acești papagali care iau șp„gi de la toate televiziunile pentru a l„sa s„ curg„ nestingherite tot soiul de dejecții Ón casele noastre, prin intermediul ”ochiului magic” al Balaurului Apocalipsei (cum denumea cu umor un b„tr‚n duhovnic televizorul) – pentru c„ are ochiul Ón cas„ și coada (antena) pe cas„…, deci acești papagali siniștri de la CNA (numiți acolo politic), roșesc și nu suport„, vezi doamne, scene erotice la 10 seara. őn schimb suport„ tot felul de talk-shouri Ón care se promoveaz„ veritabile anti-modele pentru tineri (curve, maneliști, afaceriști corupți, fotbaliștii și ”top-modelele” care i-au ”Óncercat” Ón pat).

Dac„ am boal„ Ón mod special pe cineva Ón țara asta, pe CNA am boal„ ! Ei sunt aceia care permit difuzarea unor povești fictive cu iz de realitate, scenarii ale unor minți bolnave, care vor s„ viruseze și s„ Ómboln„veasc„ și ultima brum„ de bun simț și moralitate pe care le mai avem ca popor (vezi ”tradati in Dragoste”, ”Fata lu tata”, ”schimb de mame”, ”cerere in casatorie”, ”nora pentru mama”, etc.)

Eu cred c„ CNA-ul a amendat TVR-ul dintr-un singur motiv: a l„sat MISA s„ se apere (așa prost cum a f„cut-o), la or„ de maxim„ audienț„, a l„sat lumea s„ vad„ c„ lucrurile nu sunt tocmai cum le prezenta presa de scandal. Aici e o chestiune de nuanț„. Dar voi detalia din lips„ de timp alt„ dat„.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares