Noua Ordine Mondiala:Reimpartirea Orientului Mijlociu


Harta secretă a Noului Orient Mijlociu :
O hartă puțin cunoscută a Orientului Mijlociu (apăsați pe imaginea din dreapta pentru mărire) circulă printre mediile militare ale NATO încă din anul 2006.
Deși este secretă, ea a fost totuși scoasă la lumină, poate că având scopul de a pregăti populația pentru posibilele schimbări dramatice din Orientul Mijlociu. Această hartă redesenează tot Orientul Mijlociu, rezultând Noul Orient Mijlociu.Termenul de “Noul Orient Mijlociu” a fost introdus în iunie 2006 la Tel Aviv de către fostul secretar de stat american Condoleezza Rice, pentru a-l înlocui pe vechiul “Marele Orient Mijlociu”. Această schimbare în frazeologia politicii externe coincide cu inaugurarea terminalului petrolier Baku-Tbilisi-Ceyhan.
Anunțul a fost, de fapt, o confirmare a “drumului militar” anglo-americano-israelit din Orientul Mijlociu. Acest proiect a fost planificat de ani de zile și constă în crearea unui “arc de instabilitate, haos și de violență”, din Liban și Palestina, până în Siria și Iraq, și mai departe către Golful Piersic, Iran și Afghanistan, granița estică a NATO. Tot atunci a mai fost lansat un alt termen intitulat “haos constructiv”, adică prin violență și revoltă să se redeseneze harta Orientului Mijlociu, în conformitate cu obiectivele și nevoile geostrategice ale Statelor Unite și Israelului.
Să ne uităm puțin pe noua hartă a Orientului Mijlociu propusă de SUA și Israel. Iordanul, aliatul de nădejde al Statelor Unite, va primi noi teritorii de la Arabia Saudită, care va fi fărămițată și împărțită astfel: în jurul orașului-sfânt Mecca se va crea Statul Islamic Sacru, Yemen-ul va primi o parte din sudul actual al Arabiei Saudite, iar partea de nord-est o va îngloba noul stat: Statul Arab Șiit. E interesant că Iraq-ul va dispărea de tot din această reîmpărțire, în locul său creându-se următoarele țări: în nord va fi Kurdistanul (care va fi locuit de kurzi, popor indoeuropean ne-arab), în vest Iraq-ul sunit, în centru Bagdad (capitala-stat), iar în sud, așa cum spuneam mai sus, Statul Arab Șiit. Cel mai câștigat din această împărțire va fi, categoric, Statul Arab Șiit, căci el va îngloba cele mai multe rezerve petroliere ale țării.
O mișcare interesantă este apariția unui nou stat în sudul Afghanistanului, denumit Baluchistan, care va îngloba teritorii din actualul Pakistan și Iran. Și Afghanistanul, aliatul de nădejde al Statelor Unite, își va mări teritoriul cu o bucată mare din Pakistan. Astfel Pakistanul va rămâne un stat mic și neînsemnat, în urma acestei reîmpărțiri. De fapt, ăsta era și visul evreilor sioniști: acela de a distruge acest stat ,vezi articolul (click pe link).

E interesant de urmărit evoluțiile din perioada următoare din Orientul Mijlociu și dacă ele vor confirma acest Nou Orient Mijlociu. Pentru cei care nu prea cunosc harta actuală a Orientului Mijlociu, am atașat-o la sfârșitul articolului.


http://enigme-conspiratii.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *