O stea pitica rosie impreuna cu trei sateliti este localizata in planul orbitelor dintre Jupiter si Marte. Conform informatiilor astronomice, in 4 martie 2011, aceasta stea pitica va ajunge in planul solar eliptic, iar in 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil efecte si pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase tinand cont ca Google ascunde o zona din cer, exact cea in care se afla aceasta pitica rosie (foto drepta sus).

Cum ar fi trebuit sa arate cerul acoperit de Google in acea zona si cum se poate vedea pe harta cereasca a cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar Nibiru, sau Planeta X, sta marturie fotografia din dreapta, cea a lui Hercolubus (o alta denumire a lui Nibiru).

NASA nu a confirmat ca aceasta cometa ar fi de fapt o planeta cu o orbita in jurul Soarelui (dar si a uni alte stele) si nici ca ar putea fi vorba despre o pitica rosie (o stea “moarta”). Pe unul dintre satelitii acestei planete Nibiru se spune ca ar exista o civilizatie mult mai avansata, ce a “zeilor” antici, ai anunnaki-lor, cei care ar fi facut civilizatia terestra. Nibiru trece prin apropierea Pamantului o data la 3600 de ani cand declanseaza adevarate dezastre.

Pamantul se va plasa, practic, in 15 martie exact la jumatatea distantei dintre Soare si respectiva pitica rosie, ceea ce, conform unor experti ar provoca o “explozie gravitationala” ce va conduce la cutremure in lant, la tsunami-uri, dar si la, se afirma, inversarea brusca a polilor terestri. Campul gravitatiobal va perturba campul magnetic al Pamantului, asa cum e perturbat cel solar care a dat aceasta serie uriasa de eruptii magneto-plasmatice, cum a fost si cea de acum o saptamana.

Coordonatele actuale ale stelei sunt 5h 53 min 23 sec – 6 10′ 58, in constelatia Leul. pe harta orbitala a NASA pentru cometa Elenin ne arata ca respectiva pitica rosie va trece la 35 de milioane de km de Terra pe 17 octombrie 2011. Cum se vede in imaginea de mai sus Google Sky a ascuns pozitionarea de la 5h 53 min 23 sec – 6 10′ 58, care ar corespunde zonei cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar planeta Nibiru, dupa cum comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specialist in astfel de fenomene.

Mai multe amanunte despre acest fenomen pot fi accesate aici. Mai remarcam doar faptul ca in mod destul de bizar, ca o coincidenta greu de explicat si de lingvisti, cuvantul dezASTRU, contine inglobat in toate limbile cu radacina comuna latina, inclusiv anglo-saxona, termenul ASTRU, cu referire la un corp ceresc de dimensiuni mari, iar intrarea piticei rosii in planul Soareluise va face pe 4 martie, data de trista amintire pentru romanii care au prin cutremurul puternic din 1977. Poate fi vorba despre o alarma falsa, cometariile insa va apartin.

Sursa: Agentia.org

comentariu rapcea.ro

departe de mine gndul de a lua n rs astfel de chestiuni. M ntreb ns cum de nu s-a știut la MISA de aceast grozvie și cum de nu am nceput s o contracarm din timp !!!

Citnd un alt blogger, subscriu la ideea c ”treaba cu pitica rosie este o trasnaie:

Vorbind in limbajul lor, o astfel de stea, care sa mai aiba si sateliti, ar forma un sistem, care oricat de pitic ar fi, ar avea o masa enorma. Ei bine, o pitica din asta aparuta intre orbitele lui Marte si Jupiter, ar determina inca de la ivirea ei in zona, uriase perturbari in miscarea celor doua planete si nu numai. Adica miscarea lor in jurul soarelui ar deveni ciudata fata de cea de pana atunci.

Daca presupunem ca piticania era acolo inca demult, tot nu se leaga lucrurile, caci ar insemna ca Marte si Jupiter nu se rotesc in jurul Soarelui asa cum se presupune ca se rotesc, caci repet, masa aceea enorma le-ar atrage si le-ar obliga ori sa se ciocneasca, ori sa graviteze in jurul ei.

Iar daca acea pitica are o masa atat de mica, incat sa nu perturbe nici macar orbita micutului Marte, atunci nu e pitica rosie, deci nu e o stea, ci un soi de planeta si oricat s-ar alinia ea, nu se va petrece nimic.”

Totuși, faptul c la cursurile de yoga nu s-a anunțat nimic despre treaba asta (ntruct nimeni din Suedia nu citise nc de pe net – eventual de pe blogul meu) despre treaba cu pitica, m ngrijoreaz. nseamn c am rmas pe cont propriu…


CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares