Am primit Ón c„suța de mail urm„torul mesaj (de la gazda site-ului):
The account with the username ‘rapcear’ (rapcea.ro), is running out of disk space.

Please remove some files from this account, or ask the administrator to increase your disk quota.

This account has used 85.49% (256.47 Megs) of its allocated disk space.

!! Do not respond to this message. Your reply will go nowhere. !!

Acest mesaj l-am mai primit și Ón trecut, c‚nd site-ul era pe cale s„ devina indisponibil datorit„ consum„rii bandei de rețea alocate.

őn mod normal, ca s„ consum Ónc„ din prima jum„tate a lunii banda alocat„, ar trebui s„ am c‚teva zeci de mii de vizitatori zilnic (ceea ce nu e cazul).

Explicația oferit„ de serviciul tehnic al hostingului este aceea c„ sunt supus unu atac informatic (siteul este floodat). Cum se face asta ? Am mai explicat anterior, c‚nd am scris cum a fost dat jos (Ónainte de punerea Ón aplicare a hot„r‚rii judec„torești site-ul exmisa.ro). Se pun 10 calculatoare s„ ruleze un progr„mel isteț, care s„ ”bombardeze” cu informație porturile de acces ale site-ului meu, gener‚nd inutil și artificial un consum de band„, datorit„ transferului de informație continuu.

Deci, acceseți c‚t mai puteți, iar Ón cazul Ón care cade acest domeniu (rapcea.ro), ne revedem pe www.rapcea.blogspot.com

Sayonara !

Erat„: se pare c„ m-am Ónselat cu privire la cauzele mesajului primit de la gazda site-ului. E vorba doar de niste scripturi care dau erori privind spatiul alocat materialului de pe site, nu chestiunii cu flood-ul. my mistake !!! Hakerii și troagherii pot rasufla ușurați. :))

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares