Deranjez, deci primesc flood ! Intrați cât mai puteți. Dacă nu veți mai putea accesa rapcea.ro, după modelul exmisa.ro, știți cine sunt vinovații

Am primit în căsuța de mail următorul mesaj (de la gazda site-ului):
The account with the username ‘rapcear’ (rapcea.ro), is running out of disk space.

Please remove some files from this account, or ask the administrator to increase your disk quota.

This account has used 85.49% (256.47 Megs) of its allocated disk space.

!! Do not respond to this message. Your reply will go nowhere. !!

Acest mesaj l-am mai primit și în trecut, când site-ul era pe cale să devina indisponibil datorită consumării bandei de rețea alocate.

În mod normal, ca să consum încă din prima jumătate a lunii banda alocată, ar trebui să am câteva zeci de mii de vizitatori zilnic (ceea ce nu e cazul).

Explicația oferită de serviciul tehnic al hostingului este aceea că sunt supus unu atac informatic (siteul este floodat). Cum se face asta ? Am mai explicat anterior, când am scris cum a fost dat jos (înainte de punerea în aplicare a hotărârii judecătorești site-ul exmisa.ro). Se pun 10 calculatoare să ruleze un progrămel isteț, care să ”bombardeze” cu informație porturile de acces ale site-ului meu, generând inutil și artificial un consum de bandă, datorită transferului de informație continuu.

Deci, acceseți cât mai puteți, iar în cazul în care cade acest domeniu (rapcea.ro), ne revedem pe www.rapcea.blogspot.com

Sayonara !

Erată: se pare că m-am înselat cu privire la cauzele mesajului primit de la gazda site-ului. E vorba doar de niste scripturi care dau erori privind spatiul alocat materialului de pe site, nu chestiunii cu flood-ul. my mistake !!! Hakerii și troagherii pot rasufla ușurați. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *