Asociația Noua Dreaptă filiala Cluj vă invită să participați la Săptămâna Culturală Avram Iancu. Evenimentul se va desfașura la Cluj-Napoca în perioada 14-20 martie. Programul săptămânii este următorul:

Luni: De la ora 15:00, conferința „În Duhul lui Iancu”, organizată în parteneriat cu ziarul online NapocaNews, la Casa Municipală de Cultură.

Marți: De la ora 20:00, În Piața Avram Iancu, „Discuții la lumina torțelor” despre Craișorul Munților; miting comemorativ și discursuri.

Miercuri și Joi: Vă invităm pe toți să participați la concursul „Ce ar spune Iancu?”; un concurs în urma căruia vom premia păreri despre cum ar vedea Avram Iancu unele probleme de actualitate – scrise de cetățeni.

Vineri: De la ora 17:00, la Casa Municipală de Cultură, vom organiza o expoziție de fotografie și obiecte tradiționale. Tot în cadrul acestui eveniment vom premia câstigătorul concursului „Ce ar spune Iancu?”.

Sâmbata: De la ora 12:00 pe traseul Monumentul Memorandiștilor-Bulevardul Eroilor-Piața Avram Iancu, se va desfășura a III-a ediție a Marșului Memorial Avram Iancu, devenit o tradiție locală.

Îi invitam pe toți clujenii, precum și pe toți românii, să participe la evenimetele din această perioadă alături de noi, să demonstrăm împreună că spiritul românesc încă domnește în Ardeal și să-i aducem un omagiu marelui revoluționar pașoptist Avram Iancu.

Biroul de presă al Noii Drepte Cluj

sursa: Blog Noua Dreapta

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares