Observ o tendinț agresiv din partea unor colegi de la curs de a se contra cu orice ocazie, din dorința disperat de a-și adnci și mai mult capul n nisip (ca struții), doar doar or putea s ignore chestiile deranjante despre care scriu, și la care ei rmn muți ca peștii, cci nu au replic. Grij mare, bieți, s nu v suciți gtu de atta mpins capu n nisip, nu de alta dar riscați s nu mai puteți realiza shirshasana și s v prbușiți spiritual pe-o parte și s deviați de la calea spiritual…

La cate mizerii, insulte si calomnii mi-ati deversat in comentarii, cred c puteți da lecții cu ușurinț masoneriei n materie de minciun și manipulare. Culmea este c din tonul mesajelor unora dintre voi rzbate o ranchiun ce nu face cinste cii pe care pretindeți c o urmați. Deh, yoghinul se cunoaște dup strile pe care le triește, nu ?!

Cel mai trist este faptul c sunteți emasculați și lipsiți de curaj. V semnați cu tot felul de pseudonime, ați ajuns s v logați prin proxy-servere – de cnd v-am atras atenția c recunosc IP-urile, nu aveți curajul propriilor opinii. Cu excepția lui unuia singur, care m-a sunat și mi-a spus verde n faț ce mi-a scris și pe site (lucru pentru care l respect, chiar dac nu l agreez), restul nu sunteți dect o list de opinii fantomatice fr chip și fr nume. Și fr coaie. n fiecare duminic merg la curs și nu s-a gsit mcar unul dintre voi s mi spun deschis, ca de la brbat la brbat, ceea ce scrie din spatele anonimatului cu atta ”curaj”.

Pentru acești ”ftli” dedic piesa urmtoare, poate vor avea o sclipire de curaj. Curajul – n primul rnd – de a nu mai fugi de ceea ce nu le convine, de adevrurile incomode. Curajul de a nfrunta o realitate, cu bune și cu rele.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares