Un mega-cutremur va zgudui SUA in perioada urmatoare?

Institutul de Fizică a Pământului din Moscova avertizează America despre posibilitatea de a se confrunta cu un mega-cutremur în următoarele 14 zile, fiind vizate SUA, Mexicul, America Centrală și zonele de vest ale Americii de Sud, relatează site-ul Real News Reporter. Acest avertisment vine ca urmare a faptului că s-au detectat semnale electromagnetice subtile în atmosfera superioară a Pământului, în întreaga lume, dar în special deasupra continentului american.
Iată cum se explică metodologia acestei previzionări a cutremurului: planetele afectează Pământul indirect, prin faptul că acționează asupra Soarelui. Unele planete sunt extrem de mari. Dacă Soarele ar avea mărimea unui coș de fructe, Jupiter și Saturn, gigantele gazoase, ar fi asemenea unor portocale, iar Pământul ca o boabă de piper. Planetele Jupiter și Saturn influențează foarte mult Soarele, atunci când se află pe aceeași parte ca și Soarele (asemenea Pământului-Lunii și Soarelui, atunci când Luna este plină). Aceste două mari
planete cresc în această perioadă frecvența și intensitatea furtunilor și petelor solare (la fel cum crește activitatea mareei pe Pământ, atunci când Luna se află într-o anumită poziție).
În momentul de față, atât Jupiter cât și Saturn se află în aceeași parte ca și Soarelui, începând din septembrie 2010, poziție care și-o vor menține până în mai 2011. De aceea, în lume, în toată această perioadă vor avea loc o mulțime de cutremure puternice (ca cutremurul din Christchurch / Noua Zeelandă de acum câteva săptămâni sau recentul megaseism din Japonia). În jurul datei de 20 martie, atunci când va avea loc și fenomenul de Super Lună, un eveniment catastrofic își va face apariția.Interesantă mai e următoarea observație: cu câteva zile înainte de devastatorul cutremur care a distrus orașul Christchurch (Noua Zeelandă) pe 22 februarie 2011, în acea zonă muriseră inexplicabil un număr imens de balene. Coincidență nu poate fi, așa că totul trebuie legat de violentul cutremur. Apoi, nu trebuie uitat faptul că, începând din ianuarie 2011, cele mai multe morți ale peștilor și păsărilor au fost semnalate în Statele Unite, ceea ce ar duce la concluzia că și această țară trebuie să se confrunte în perioada următoare cu un mega-cutremur.
Încă o observație de făcut. Între 21-25 martie 2011, armata SUA, CIA, Departamentul de Stat al SUA, Agenția Americană pentru Dezvoltare Internațională și Crucea Roșie Internațională au anunțat că vor susține o serie de exerciții de pregătire, o asemenea participare fiind un eveniment extrem de rar. Știu oficialitățile ceva și ascund acest lucru de ochii populației?

http://enigme-conspiratii.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *