Jandarmeria ofera multa… dragoste Presei

Capitan Necula Mihai jandarmi Șeful Jandarmeriei, colonelul Costel Gavrilă, arată că nu a învățat nimic din comportamentul ce a dus la înlăturarea din funcție a predecesorilor săi.

Astfel, într-un răspuns la sesizarea Asociației 21 Decembrie 1989 referitoare la jandarmul surprins de alfa news că arata gesturi obcene la comemorarea Revoluției, Gavrilă comunică revoluționarilor că ofițerul a fost “atenționat”. Căutând legea care explică în ce constă “atenționarea” am găsit
Regulamentul din 6 martie 2009 (Regulamentul din 2009) al disciplinei militare:

Art. 55. – Pentru o abatere disciplinara comandantul poate lua una dintre următoarele măsuri:
a) să atragă atenția subordonatului asupra faptei săvârșite și a consecințelor acesteia și să-i indice modul de comportare în viitor;

În adresă se mai arată că Necula Mihai, căpitan în Jandarmeria română, a făcut gestul EXCLUSIV către persoana care filma. Deci Jandarmeria, prin colonelul Costel Gavrilă, recunoaște astfel fapta săvârșită de căpitanul Mihai Necula dar singura pedeapsă aplicată este să îi indice modul de comportare viitor.

Probabil pe viitor căpitanul va arăta semne obscene cu ambele mâini….

Adresa primită de Asociația 21 Decembrie 1989, semnată de colonelul Gavrilă:

Fostul șef al Jandarmeriei Române, Olimpiodor Antonescu și prim-adjunctul acestuia, Nicolaie Rugina, au fost demiși de la conducerea instituției în luna ianuarie în urma scandalului privind angajările ilegale din IGJR.

Filmul complet în care căpitanul Mihai Necula a arătat semne obscene cameramanului alfa news la acțiunile de comemorare a eroilor Revoluției:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *