Atacul din aceast diminea a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu, budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu i echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile.

Romanian National Security
Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-ai nelat creznd c o palm dat istoriei i poporului Romn (15.03.2011) va ntoarce i cellalt obraz. Contiina naional ne oblig s lum msurile morale ca Eroii Neamului Romn s se odihneasc n continuare n linite. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru defaimare, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si l-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.
Acesta este raspunsul celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, a celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbil national, si a celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campionn: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita i nu vom ierta. Punei-ne rbdarea la ncercare!
Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaiilor maghiare.

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizaia Romanian National Security, gruparea a ieit la iveal, de nicieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizaie de hackeri romni ce au luat n mini legea i “pedepsesc” statele strine, n special presa online i televiziunea, accesnd i modificnd paginile principale ale acestora n mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea gruprii ndreptat ctre state precum UK, Italia, Frana ce au publicat n media articole i nregistrri n care romnii erau confundai cu iganii ntr-un mod josnic.

Dup acele raiduri, gruparea a intrat n anonimat i nici pn astzi nu sunt cunoscute informaii concrete despre bieii care organizeaz aceste raiduri. Unii susin c grupul nu ar fi nici mcar romn, dei mesajele nu prea confirm acest lucru.

De ce Ungaria?

n urm cu cteva zile, extremitii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaie extremist afiliat Grzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestaie public n care l-au “spnzurat” pe Avram Iancu, liderul moilor care au luptat n 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat natere unui val de proteste, care a atins i gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment lovete puternic Ungaria. Mesajul publicat de acetia fac referire direct la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din aceast diminea a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu i echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principal sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemntoare cu cea folosit n atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gndul la aceeai grupare, dar acest lucru nu l garanteaz nici ei, i nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deinut de site-urile presei i televiziunii din Ungaria confirm faptul c ei doar doresc s atrag atenia asupra faptului c istoria Romniei nu poate fi alterat i umilit de o minoritate, cum sunt ungurii.

sursa: www.roncea.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *