Atacul din această dimineață a afectat patru dintre cele mai importante surse de informație din Ungaria, printre care amintim tv2.hu, budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu și echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile.

Romanian National Security
Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-ați înșelat crezând că o palmă dată istoriei și poporului Român (15.03.2011) va întoarce și celălalt obraz. Conștiința națională ne obligă să luăm măsurile morale ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în liniște. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru defaimare, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si l-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.
Acesta este raspunsul celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, a celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbil national, si a celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campionn: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita și nu vom ierta. Puneți-ne răbdarea la încercare!
Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicațiilor maghiare.

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizația Romanian National Security, gruparea a ieșit la iveală, de nicăieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizație de hackeri români ce au luat în mâini legea și “pedepsesc” statele străine, în special presa online și televiziunea, accesând și modificând paginile principale ale acestora în mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea grupării îndreptat către state precum UK, Italia, Franța ce au publicat în media articole și înregistrări în care românii erau confundați cu țiganii într-un mod josnic.

După acele raiduri, gruparea a intrat în anonimat și nici până astăzi nu sunt cunoscute informații concrete despre băieții care organizează aceste raiduri. Unii susțin că grupul nu ar fi nici măcar român, deși mesajele nu prea confirmă acest lucru.

De ce Ungaria?

În urmă cu câteva zile, extremiștii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizație extremistă afiliată Gărzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestație publică în care l-au “spânzurat” pe Avram Iancu, liderul moților care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat naștere unui val de proteste, care a atins și gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment lovește puternic Ungaria. Mesajul publicat de aceștia fac referire directă la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din această dimineață a afectat patru dintre cele mai importante surse de informație din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu și echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principală sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemănătoare cu cea folosită în atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gândul la aceeași grupare, dar acest lucru nu îl garantează nici ei, și nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deținut de site-urile presei și televiziunii din Ungaria confirmă faptul că ei doar doresc să atragă atenția asupra faptului că istoria României nu poate fi alterată și umilită de o minoritate, cum sunt ungurii.

sursa: www.roncea.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares